+1 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (136 puan) tarafından

Telefonu şifreli zaten açamıyorum bugün açık kalmış direk tiktoka girdim bildiğiniz kötü kadın okumama bile izin vermedi elimden aldı napacam gitsem gidemiyorum anam yok babam beni evine koymax 1 çocuğum var bitane ona kıyamıyorum ama ben paramparçayım şifreyi vermiyor vermem diyor ben bu evden gitsem bile vermez şifreyi biliyorum devlet boşanan kadın a yardım ediyor mu bide sığınma evine gitsem alır lar mı

8 Cevaplar

+9 oy
(5,597 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Gidecek yeriniz yoksa gidecek gücünüz yoksa ayrılıp ayakta duracak imkanınız yoksa görmezden gelecek hayatınızı yaşayacaksınız o evin ihtiyaçlarını karşılayan biri olarak hayatınız da var olacak bir insan olarak görün. Aldatan adam düzelmez, akıllanmaz pişman olmaz. O nedenle siz hayatınızı yaşamaya devam edin görmezden gelin 

(136 puan) tarafından

Allah razı olsun hepinizden hiç bir kadın yaşamasın benim yaşadığımı çok zor bilsem evlenir miydim yastık değişir kader değişmez derler 

(797 puan) tarafından

Çözüm üret çözüm kadına 

(797 puan) tarafından

Çözüme bak be. Eleştirmek şunu yap bunu yap deme ne kolay. Boşuna dememişler bekara karı boşaması kolay gelirmiş diye. Çocuksun daha çocuk

(893 puan) tarafından

Ahh canım naturem uzaktan konuşmak kolay geliyor bazılarına.

Çaresizlik nedir bilmiyorlar Rabbim de yaşatmasın uzaktan konuşmak kolay

(797 puan) tarafından

Aynen öyle balım. Ne diyelim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Post sahibi arkadaşın kocasına tazminat tez zamanda hidayet nasip etsin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(6,234 puan) tarafından

suratina tukuremedin mi kicanain en azindan

tarafından

Öyle deme canim Allah'ın denyosu kadına gelince namus bekçisi kelisir anlamadan dinlemeden kadına şiddet falan uygulamaya kalkar belli olmaz

(6,234 puan) tarafından

gerci o bakimdan da dogru  insan ici sogusun diye bir karsilik vermek istiyor ya

(136 puan) tarafından

Şiddet uygular ama zaten o beni gözden çıkarmış 

tarafından

Allah yardımcın olsun ne diyim ki çocuk olunca insan bişey diyemiyor 

(45 puan) tarafından

Lütfen üzülme Allah belasını versin inşallah kocanın adı köpek 

0 oy
(429 puan) tarafından

Allahından bulsun bu erkekler hepsinden kendi kocamda dahil nefret ediyorum.. uçkurlarııı kurusun belalarını bulsunlar ne kadar dolmuşum bende :O

(429 puan) tarafından

Ama hepsi derken aldatan erkeklere bu bedduam

0 oy
(882 puan) tarafından

Alırlar tabiiki, çocuğun kaç yaşında? Gerçekten ayrı olabilecek misin? Buna dayanabilecek misin? Gidip sonra geri dönersen bir daha aynı şeyleri yaşayacağını bil hatta nasıl olsa gitmez deyip daha çok yapar. Yani çok iyi düşün. Tek başına calisio çocuğuna bakabilecek misin? 

(136 puan) tarafından

İnan çok dardayım gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum hergün tükeniyorum kendim için demiyorum neyim var benim ya neyim eksik hep bunu soruyorum tek başıma nasıl bakacam bilmiyorum 

(882 puan) tarafından

Çocuğun 4 yaş olmak üzere. Kadın sığınma gidersen bir müddet sonra çocuk okula gider sen de çalışırsın. Eğer gerçekten cesaretin varsa canım. Allah yardımcın olsun 

(136 puan) tarafından

Oğlum 3.5 yaşında okula gider orda öylemi hiç bilmiyorum teşekkür ederim inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama tükendim bıktım

(882 puan) tarafından

Hayır canım yanlış anladın, öyle bir şey varsa da ben bilmiyorum. Demek istediğim; çocuk anaokulu yaşına gelene kadar kalırsın orda sonra da işe girer kendi düzenini kurarsın. 

(136 puan) tarafından

Hmm anladım evet anaokulu seneye gidecek o zamana kadar sabredersen 

0 oy
(8,403 puan) tarafından

Çok zordur hissediyorum. Anne baba neden yok öldüler mi yoksa var da yok gibilermi? 

(136 puan) tarafından

Annem kanserden vefat etti bu benim ikinci evliliğim babam kabul etmez ben bu sorunları ona açıklamıyorum bile çünkü ilgilenmez umrunda değilim

(8,403 puan) tarafından

Ya cok üzüldüm keşke hiçbir kadın böyle şeyler yaşamasa ilk evliliğin çok uzun sürmedi galiba çocuk varmı o evlilikten

(136 puan) tarafından

Çocuğum yok işte kader yastık değişiyor kader değişmiyor hiç kimsem yok Allahtan başka 

(8,403 puan) tarafından

Anladım canım. Maddiyat gücünü eline almadan boşanmak biraz zor çocuk büyüsün 4-5 yaşına gelince kreşe verir sende bir işe girersin en fazla öyle olur ama aldığın maaş seni görürmü onuda bilemiyorum. Çekip gidicem cocuğu da alacam diye korkutsan biraz pişman olur belki. 

0 oy
(18,593 puan) tarafından

Sadece şunu diyorum ayrılamayacaksanız gördükleriniz sizi daha mutsuz etmekten başka işe yaramaz. Evliliğe devam edeceksenizde başka çocuk yapmayın en azından çocuğunuz büyüyünce ayrılma şansınız olur 

(136 puan) tarafından

Evet çocuk istemiyorum zaten belki öyle olur biraz büyüse inşallah kendimi çok üzüyorum şimdiye kadar görmezden geldim ama Allah çıkarttı ha Aldattı demiyorum ama kadınlarla konuşuyor Buda bi nevi aldatma

0 oy
(3,664 puan) tarafından

Sığınma evini aklından gecirme canım 

(136 puan) tarafından

Neden

0 oy
(1,219 puan) tarafından

Onu sokaktaki adamdan ayrı tutma.Etinden sutunden yararlan canin isterse yemek yap istemezse yapma.Psikolojik siddetin kralini yap rahatiniz da bozma esek gibi baksin sana ve cocuguna.Onun aptalligini sen niye surunerek odeyesin.Kimse kimseye ne gururlu kadin demiyor kadin bosaniyor surunuyor erkek bekarliga hoageldin partilerinde cocuguda boşluyor sonra.Maddi manevi gucunuz olsaydi hemen boşa derdim ama gercekler uzerinden fikir vermek durumundayim.

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 272 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 375 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 484 göst.
0 oy
7 cevap 469 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Melek annesi 71 (1,752 puan) tarafından soruldu

411,510 soru

12,387,910 cevap

43,617 kullanıcı

Kategoriler

...