+2 oy
202 göst.
önce Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar bebeğinizi göğüs ucuyla emziren var mı kaç aya kadar emzridiniz yada yıl benim göğüs ucum yok şuan 23 günlük bebeğim var ve göğüs ucuyla emziriyorum lütfen cvp verseniz sevinirim

20 Cevaplar

+3 oy
önce (6,184 puan) tarafından

gogus ucu sart degilki. bebek zaten bi vakumluyor kahverengi kisminin hepsini agzina aliyor. ucunu emmioki 

-Reklam-
+2 oy
önce (191 puan) tarafından

Benimde yoktu canm hemşire şırıngayla çekmişti çıkmıştı sonra emdikçe tam  çıkıyor zaten 

önce (725 puan) tarafından

Bana da öyle yaptı hep yara oldu öldüm öldüm dirildim🥺. Acısını unutmam. 

Bende ilk başta ağrı oldu sadece ama yara olmadı canm neden yara oldu acaba senin ☹️

Çok çekti bence böyle resmen parçalanmış gibi hisssettim çekerken . Baş parmagimin yarısı kadar içine girdi

Ayyy çok kötü ya heralde çok çekti ki öyle oldu . Benim az bişey çekti hatta dedim tam çıkmadı dedi yeterli emdikçe daha çıkar zaten

Ben çığlık attım acısından Allah'ın cezası unutamıyorum 4 sene olacak 

+1 oy
önce (3,603 puan) tarafından

6. Ayda ölcümeye başladı 

Ve bi daha almadı canım 

Fazla uzatma onunla ilerde emmez 

Elektrikli süt sağma makinesi kullan 

Göğüs ucunu çıkartıyor o ara emzir

+1 oy
önce (13,371 puan) tarafından

Zamanla çıkıyor o elektrikli makine ile sağım yap bebek emerken uc hafif çıkınca bir anda silikonu çekip memeyi kaptırmaya çalış. Kızımı 27 ay emzirdim ilk 10 gün uç ile ama sürekli sağım yaparak çıkardım göğüs ucumu ve inatçı ol. 15 gün hiç uyumadım desem yeridir. Gece gündüz uğraşıyordum göçük uçtu benim bir de düşün 

+1 oy
önce (604 puan) tarafından

Benimde yoktu küçük üç çıkarıcı pompala 3 4 ay öyle sonra biraz çıktı ucu normal emzirdim

+1 oy
önce (10,466 puan) tarafından

Benim de göğüs ucum küt du uçla emzirdim bir süre bebek emdikçe uç çıktı bir süre sonra ucu bırakıp normal emmeye başladı 

+1 oy
önce (33 puan) tarafından

Benimde yoktu yapay olan meme uçları var onlardan aldım. 1 ay falan onunla emzirdim tabi ara ara cikardım öyle emzirmeye çalıştım ozamanda yara oldu. Dişimi sıktım yani 40 cikana kadar alıştı 26 ay yedi. Versem yerdi ama yeter dedim zorlanmadım oda istemedi. Ama yapay meme ucu baya baya iş gördü 

+1 oy
önce (739 puan) tarafından

2 yıl emirdim.  Ama gece gündüz 5 ay süt sağdım.  Berbattı. Sonrasında pompa meme ucumu çıkarınca çocuk tutmaya başladı

+1 oy
önce (1,926 puan) tarafından

Süt saçma makinesi ile 3 4 defa çek o zaman göğüs ucu Belirginleşiyor

+1 oy
önce (2,057 puan) tarafından

Benm de ilk zmn göğüs ucu yoktu bu silikonlu göğüs ucunu o zmn hemşire alma bu sefer bebek alışıyor göğsünü tutmaz diye siringayla başını kesip meme ucuna koyup cekmişto canm çok acimişti ama işede yaradi bir iki öyle meme ucu çıktı kızım tuttu emdi 

+1 oy
önce (274 puan) tarafından

Benim kızım 3 sene emdi şimdi küçüğü bir buçuk yaşında odpa göğüs ucuyla,l:)silikonsuz emmediler hiç çıkarınca emmiyolardi iyiki almıştım silikonu

+1 oy
önce (104 puan) tarafından

Benmde yok ucu bi kac defa ucla verdim sonra onuda bıraktım kahverengi kısmı agzına koyuyordum o emdikce biraz cıktı hala öle  2bucuk yasına kadar emzirdim 

0 oy
önce (3,454 puan) tarafından

40 günlükken kendi göğsümü tutmaya başladı ondan önce hep uc kullandım canım bekle güçlerince çekecek çektikçe ucu çıkacak 

0 oy
önce (4,458 puan) tarafından

Benim de yoktu silikon uclukla emzirdim ucu çıktı az emzirdim mi silikonu çıkarıp memeyi veriyordum sonra 20 gün sonra normale döndük 

0 oy
önce (4,400 puan) tarafından

Bebek ucunu emmez kahverengi kismi vakumlar. Yani uc olmasa da emer. Emzirmeden once cek birak seklinde uc masaji yapabilirsin ama.

0 oy
önce (591 puan) tarafından

Benimde yoktu kahverengi kısmı vermen gerekiyor elini c şeklinde yap göğsünü o şekil tutup ver ben öyle emzirebildim

0 oy
önce (2,220 puan) tarafından

Benimde yoktu ama emdikce geliyor zaten göğüs ucunu emmicek sadece bence sen kendin emzirmeye çalış.

0 oy
önce (1,067 puan) tarafından

canım bdnimde yoktu korkma 

2 yıl emzirdim biri 40 günlük ten sonra eme eme çıktı diğeri yok malesef emiyolar

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Benimde başta yoktu tutamaz diye çok korktuk erken de doğmuştu vazgeçmedik sürekli tuttuk uçuşa çıktı bebeğim içtikçe 

0 oy
önce (183 puan) tarafından

Benimde göğüs ucum çökük yok ama oğlumu göğüs ucu kullanmadan emzirdim emzirdikce çıkiyo uç zaten şimdi 2. Bebeğimi de öyle emziriyorum emdikçe çıkiyo uç kullanmıyorum acıyo biraz ama 1 2 aya vücut alıştıkça geçer acı da kalmaz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
5 cevap 146 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,374 puan) tarafından soruldu

410,742 soru

12,359,050 cevap

41,329 kullanıcı

Kategoriler

...