+9 oy
666 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,076 puan) tarafından

Burda okuduğum kaynana gelin ilişkilerinde zorba anlayissiz dediğim dedik kaynanalarin varlığını okuyunca aşırı geriliyorum🤨bana yapılmış gibi sinirleniyorum:angry: benimde kızım var  erkek analarina sesleniyorum 🫨milletin gül gibi kızlarıni ilerde gelininiz yapıp sakın zorbalık.yapip hayattan soğutmayın 🫣sizin oğlunuz önemliyse bizimde kızımız önemli hem de aşırıı o kadar:D

36 Cevaplar

+4 oy
önce (51,725 puan) tarafından

kiz annesi olarak iki tarafında cocuklara karışmaması gerektigini düşünüyorum ☺️

önce (1,076 puan) tarafından
+1

Doğru düşünüyorsunuz Allah sayinizi cogaltsin 💛☺️

önce (51,725 puan) tarafından

aminn ☺️

-Reklam-
+3 oy
önce (221 puan) tarafından

Valla oğluma herseyi yaptırıyorum ileride elin kızına iyi davran diyorum bak ben sana öğretiyorum diyorum:P

+1

Çok güzel bir annesiniz🩵☺️

Ben öğretiyorum cok güzel makine boşaltır, titiz ,herseyini kendi yapar döktüğün toplar çamaşırını sepete atar ,camasir aswe 🥰elimden geldigince öğretiyorum öğrensin sjsj 

Çok güzel aşk kelimeleri söyler çok romantiktir inşallah buyuyuncede böyle olur sjsj

önce (12,826 puan) tarafından

Esma öğretmekle olmuyo biliyor musun bacım. İçimde olacak çocuğun valla. Allahım ben neler öğretiyorum milyon kere söylüyorum ama yok adam yapmıyor yani. Eşimde öyleymiş kaynanam diyo 5.kata çağırırdım yatağını toplamaya yine toplamadan giderdi diyo. Halada öyledir. Oğlanda öyle. Oğlum elini yıka. Okuldan geldik elini yıka tuvaletten çıktım elini yıka ye ek yedik elimi ağzını yıka ellerini bi yere sürme ayy dilimde tüy bitiyo bazen diyorum çok mu şey bekliyorum acaba bu yaştan :D

Kocama kaynanam hiç yaptirmamis 🫠

Ama kocam.yapar :D

Oğlumda hevesli bakalım jsjs günde 1500 kere tamam oğlum sen bırak ben yaparım diyorum bir yerden sorna 

Oğlum az önce elini yıkadın ya demekten gına geldi 

Bence seninki kocaya çekmiş sjjs

önce (12,826 puan) tarafından

İşte diyorum ya içinde olacak kız hiç yetiştirmek değil yani. Ve ikiside başak burcu ınanabilşyo musun :D

+3 oy
önce (2,222 puan) tarafından

Toz alır yer siler bulaşık makinesi boşaltır ev süpürür cam siler sonsuza kadar çorba puding karıştırabilir. Talipleri bekliyoruz

🤣🤣🤣🤣 okuyup adam olmazsa muhtemelen benim balkonda halı yıkıyor olur

önce (1,051 puan) tarafından

çok da anacı etme kız okumazsa sanayiye ver bari

Sarışın mavi gözlü çocuk sanayide çok Kir belli eder olmaz 

önce (1,051 puan) tarafından

yeni arabalar elektrikli artık o kadar kir pas olmaz bence :) arabanın beyniyle ilgilenir bilgisayar başından :) hem güzel de para var o işlerde okumazsa bi değerlendir yine de halı yıkamaktan iyidir 

Aslında amcası sanayici hiç olmadı veririz yanına gider

+1 oy
önce (3,849 puan) tarafından

Erkek analari bu mesaji burdan okuyup almistir.  Ve kesin duzeldiler artik🤭🤭🤭

Bence duzelsinler yoksa kız anaları düzeltir onları :D

+1 oy
önce (18,260 puan) tarafından

Kız annelerinden de erkek annelerinden de kim beklenti içinde ise kim o evliliğe karışırsa evliliğin sonunu getiriyor. Erkek anneleri olarak onları iyi yetiştirmekten sorumluyuz aynı şey kız aileleri içinde geçerli. Oğlumuz/kızımız prens/prenses değil dünya da onun etrafında dönmüyor her şey onların istediği gibi olmayacak sadece evliliğinde değil bütün hayatında bu bilinçle büyütüp burnumuzu da sokmazsak sorun yaşanmaz 

Diğerlerini bilemem ama benim bebeğim prenses işte 🥺

önce (63 puan) tarafından

@Birbalannesi En doğru yorum sizinki

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Hahaha çok güldüm buna,bende erkek annesiyim inşallah iyi bir kaynana olurum😂

Bence olursunuz çok iyi bir kaynanana hem de 💜☺️

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Hem erkek annesi hem kız annesi olarak asla karışmayacam gelinim nsl isterse damadım nasl isterse ayrımcılık dahi etmeyecem çocuklarim mutlu olsun yeter bu bize yaa çok çektim eşimin ailesinden ama ben öyle cahil biri olmayacam 

Cahillerden Rabbim sizide korusun çok güzel bir annesiniz ☺️🩶

önce (163 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim sizde oylesiniz ❤️🙏

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Benim kaynanam bize karışmaz eşime karına iyi davran demiş nehirle iyi geçin demiş eşimde neden diye sormuş sjsj bu erkekler değişik ya 

Terlikle vursaydi keşke 🤣 Her zaman mutlu olu❤️

Kaynanama cahil falan diyorlar ama nerde nasıl davranacağını gelinine nasıl yaklaşacağni bilir 

En güzeli varolsun🍒

0 oy
önce (8,034 puan) tarafından

Hem kızım var hem oğlum ikisi de benim canlarım. Rabbim hayırlı eşler nasip etsin inşallah 🤲

Amin inşallahhh 💚

0 oy
önce (1,512 puan) tarafından

Valla bende oğullarımı eğitmeye çalışıyorum sofra kur kaldır işini yaptırıyorum arkalarını kendilerine toplatıyorum yemekten sonra eline sağlık çok güzel olmuş diyor bunu babasından öğrendiler hatta her iş yaptırdığımda sonuna şunu da eklerim bugün bana yaptığınızı ilerde karınıza da yapacaksınız ev işlerinde ve çoxuklarınıza bakma da yardımcı olmalısınız çünkü onlar sevmenizi onlara değer vererek gösterebilirsiniz diye sürekli konuşuyorum sonuçta küçükken nasıl eğitilirse öyle fazladan evli olan kardeşimi bile eğitmeye çalışıyorum karına destek ol şöyle ol böyle ol diye gelin bizi nasıl bilir bilemem ama ben çektim başka gelinler çekmesin diye çabalıyorum

Allah sizide çok güzel insanlarla karşılaştırsın yazdiklarinizi uygulayabilirlerse çok güzel olur🩵

Maşallah ne güzel babası yapma demez mi benim eşim herif kendisi elma kesmeyi bilmez bana da karışma dedim çocuğumu yetisitrme şeklime çay bile demleyemez tüp açıkken atacak geçen baktım çayı 😢🤣🤣🤣

İnşallah uygularlar ama ben şuna inanırım bir çocuk ne görürse hayatına onu geçirir biz eşimle bu konuda ebeveyn olarak güzel örnek olmak için çabalıyoruz inşallah onlarda topluma duyarlı kendilerine ve başka insanlara saygılı insan olurlar sadece yakışıklı denilen değil aynı zamanda karakterli de insan denilen kişiler olurlar diye çabamız Rabbim herkesin yolun iyi insanlara çıkarsın

Babaları da bana çok yardımcıdır her konuda hafta içi bile çalışıyorum demez herşeye destek olur yemekten sonra eline sağlık herşey çok lezzetliydi der her yemekten sonra hafta sonu kahvaltı hazırlamaya yardım eder biz kahvaltı hazırlarken çocuklara sofra kurma görevi veririz mesela herkes üstünden çıkan kıyafeti kirli sepetine atmakla görevli bulaşıklar makineye yardımlaşarak dizilir aynı şekilde yerlerine de dizilir

0 oy
önce (3,192 puan) tarafından

13 yaşında oğlum.şimideden bütün işleri öğrettim karına yardım et die

Yok anne erkek adam iş yaparmı dio eş.şşek gibi yapar dedim . Ev ortak kullanım alanı gün gelip kalkıp sen kahvaltı hazırlıcaksın gün gelir evi süpürceksin dedim. 

Çok düşünceli bir annesiniz gercekten💙

0 oy
önce (19,985 puan) tarafından

Aklıma yumurcak filmindeki tombul çocuk geldi. Binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbaci diyo ya sıpa için. Ben de gelini alcam vurucam kırbacı vurucam kırbacı 🤣🤣🤪 Allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Kızlarımızı da ogullarimizi da . 

+1

Ahahahah🤣 güzeldi bu çok yaşayın 🩷

0 oy
önce (2,694 puan) tarafından

Hep derim kızım benim yaşadıklarımı yaşasa katil olurum diye. Kaynanalar gelinleri kıymetsiz görüyor ne yazık ki

Katil olmayin tabii ama hakkından da gelin 🧡
0 oy
önce (883 puan) tarafından

Hem oğlum hem kızım var. Henüz çok ufaklar ama tabiki çok erkenden başlamak lazım. Nasıl davranılır, nasıl olmalı diye. 

Aynen öyle gerçekten🤍

0 oy

Canim hiçbir kaynana kendini haksız sanmaz ,😄😄

0 oy
önce (1,110 puan) tarafından

Kızını ogluma verde millet kayınvalide görsün 😃

0 oy
önce (144 puan) tarafından

Burdan kaynanama selam olsun  ❤️ herkese kaynanalik eğitimi verebilir 

0 oy
önce (2,681 puan) tarafından

Kızım da olsa oğlum da olsa konu cinsiyetten öte bir konu bence. Yetişkin insanların kararlarına, düşüncelerine hele hele yuvalarına karışmak psikolojik bir hastalığın sonucu diye düşünüyorum. 

0 oy
önce (963 puan) tarafından

4 erkek anası ben 😁🤫

önce (14,697 puan) tarafından

Karşına iyi gelinler çıkar inşaallah :) yoksa eyvah eyvah 😀

0 oy
önce (346 puan) tarafından

Az önceki postumu okuyup mu kapıldın bu düşünceye? Öyleyse çok haklısın 😭

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 227 göst.
7 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 215 göst.
0 oy
1 cevap 24 göst.
+2 oy
31 cevap 339 göst.

410,437 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...