Kızlar bebeğim şu an 184 günlük yani 16 Ağustos doğumlu. Sıcaklık durumunu hesaba katmadan alışveriş yapmıştım. Sonuç elimde kalan birsürü kıyafet. Hevesle aldığım bi çok şeyi giydiremedim,Tam havası dediğimde ise bebeğim büyümüştü. Kardeşim dalga geçmişti,cepken gibi giydirme bebeğe böyle diye. Hevesimi almaktı amacım
Yani şöyle diyim kızlar çok sıcak bir ayda doğum yaptım. Hastane çıkışı olarak tabiki uzun kollu pamuklu bir takım ve ince bir müslin battaniye aldım yanıma. Eve geldik en fazla 1 hafta dayanabildik uzun kolluya. Çünkü inanılmaz terliyordu hele emerken. Bide yenidogan terlemez derler. Hep alnını silerdim nemli bezle. Böyle olmicak dedim geçtik kısa kolluya,yetmedi kolsuza,o da yetmedi kolsuzun altına bir şey giydirmedim yani bacakları açık sadece bezi vardı. Sonrası zaten eylül. Ortasına kadar 1 ay kadar yani,,hep böyle tuttum çocuğu. Yikandigi suyun içine mısır nişastası atıyordum isilikleri kurusun diye. Resmen cilt hastalığı gibi uğraştım.
Çok da uzun yazdım kusura bakmayın. Dicegim uzun kollu alın ama ağırlıklı kisa yada kolsuz alın. Zamanı gelince ne demek istediğimi anlicaksiniz
Hepiniz sağlıcakla alın bebislerinizi kucaklariniza