+1 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (2,264 puan) tarafından

Evinizi  günde kaç defa havalandırırısınız kızlar☺️

Ben gündüz bazen 1 saat bile havalandırdığım oluyor,uyumadan önce de yatak odasının penceresini biraz açarım geçmeden önce yoksa nefes alamıyor gibi hissediyorum, boğulur gibi 🤦,siz de öylemisiniz,benim gibi olan var mı?yoksa ben mi anormalim😂

26 Cevaplar

+1 oy
(6,214 puan) tarafından

yok normal bende ole:) hatta simdi baharatli yemek pisirdim . yine actim bi evi havalansi. diye.

(2,264 puan) tarafından

Ay yalnız değilmişim,normalmişim😂

-Reklam-
+1 oy
(6,861 puan) tarafından

Normalde havalandırılması gerekiyor ama Ağrı buz gibi bugün 5 dk açtım baktım donacağız kapattım 😀

Bide çocuklar pencereye tırmanıyor düşecekler diye dorkup uzun tutmuyorum

(2,264 puan) tarafından

Doğalgaz ısıtmıyor mu canım,ben ona göre yükseltiyorum sıkıntı olmuyor.

Çocuklar için tehlikeli evet,dikkat et canım onada çocuk kilidi falan alabilirsin❤️
(6,861 puan) tarafından

Canım ısıtıyor tabiki ama açınca çok soğuk oluyor. Ağrı ya geldin mi bilmiyorum aşırı soğuğu var

(2,264 puan) tarafından

Ağrı çok soğuk bilirim canım🥶

(6,861 puan) tarafından

Evet çok soğuk

+1 oy
(3,540 puan) tarafından

Bende hep havaldirirım

Mutfak ve salon camı sürekli açık Ufak bir şekilde 

Asla kapalı cama gelemiyorum 

Ev hep ferah olmalı 

(2,264 puan) tarafından

Ay elimden gelse heryerin pencerelerini açık bırakırım,bana fenalık geliyor.

+1 oy
(319 puan) tarafından

Ben de çok sık havalandiririm çocukları hasta edeceksin der eşim evde ne yenilip icilse açarım hemen yemek yaparken yarım açık olur mutfak cami 

(2,264 puan) tarafından

Yemek yaparken açık bırakmıyorum ama doğrusunu yapıyorsun canım.ozellikle yatak odası önemli, havasız bırakmak ta çocukları hasta eder eşine böyle söyle😂

+1 oy
(3,874 puan) tarafından

Evdeysem yatak odası mutfak penceresi hep açık. Odayı da sabah işlerimi halledene kadar havalandırırım gün içinde de sürekli açarım. Gece yatak odasının kapısını kapatamıyorum çok havasız kalıyor kapatınca ya. Uyku havası hiç sevmem😂

(2,264 puan) tarafından

Kışın hep açık olmaz ya donmuyormusunuz😂ama yazı özledim ya penceler hep açık olur mis gibi☺️ay biz kapatıyoruz çok havasız oluyor öyle kokuyor sabah,bende hiç sevmem🥴ama kapı takıntım var o kapı kapanmazsa uyuyamam😂

(3,874 puan) tarafından
+1

Eşim de kapatılması lazım diyor ama ben dayanamıyorum ya. Ama sabah çok kötü oluyor eskiden biraz nemlenmişti mobilyalar onun kokusu da hiç geçmedi gibi geliyor bana🥲 Adanadayız aşırı soğuk değil benim için zaten sobalı ev diğer odalar her türlü soğuk 😂 Bu yüzden annemin evine göre çok tozlanıyor ama havadar havadar da güzel oluyor 

+1 oy
(283 puan) tarafından

Oğlum yokken sürekli açıktı pencere birde muftak ve oturma odası bir yani yemek kokusu her yeri kaplıyor yemek yaparken açıyorum ama en fazla 20 dk havalar soğuk üşür bazen yelek giydirip açıyorum ama çok açmıyorum yatak odası ve yemek odasını günde 1 saat açık tutuyorum kapıları kapatıyorum 

(2,264 puan) tarafından

Aynen canım bende kapıları kapatıyorum ki soğuk hava yayılmasın.ben ona göre yükseltiyorum dereceyi sorun olmuyor o kadar.

+1 oy
(4,377 puan) tarafından

Burası çok soğuk sabahları yarım saat havalandiriyorum bide yemek pişince yemek kokusu çeksin diye

(2,264 puan) tarafından

Uyumadan önce açmıyormusun bir kaç dakika olmadı bu😂

(4,377 puan) tarafından

Yok kız Erzurum soğuğunda inan açılmıyor bide ben üşümekten nefret ederim :)

(2,264 puan) tarafından

Ooo Erzurum -16 derece,nemde çok olur🥶

Bende sıcağa gelemiyorum maalesef, kışın bile evin içinde yazlık giyinirim:)

+1 oy
(735 puan) tarafından

Sabah kalktığım gibi açarım camları bir hava alır süpürge açıyorum yine camları açıyorum mesela bugün hava güzeldi bütün gün cam açıktı 😁 şimdi yemek yaptım yedik yine mutfak camını açık bıraktım balık kokusu gitsin diye 🤗

(2,264 puan) tarafından

Valla sabah açmıyorum ya, sabahın soğuğu çok kötü, öğleni bekliyorum öyle açıyorum☺️ayy o balık kokusu bir kaç gün çıkmaz evden🤭

(735 puan) tarafından

Yok yok çıktı Bile her yeri çamaşır suyu ile miss gibi yaptım camları açtım uçtu gitti bile 😂💃

(2,264 puan) tarafından

Hiç balık yemem daha iyi😬

+1 oy
(998 puan) tarafından

Odaları kalkar kalmaz açıyorum bir daha odaya ne zaman gidersem o zaman kapanıyor mutfak yemek piştiği sürece hep açıktır buna rağmen küf sorunu yaşadığımız oluyor onu da çözebilmiş değilim 

(2,264 puan) tarafından

Isı yalıtımınız var mı canım?nem alıyordur, sobamı kullanıyorsunuz?

(998 puan) tarafından

Isı yalıtım var aslında ama dış duvarın biri terleme yapıyor bildiğiniz su akıyor duvardan ev çok sıcak dışarı soğuk olduğu için havanın birleşme yeriymiş öyle dedi ustalar :( 

(2,264 puan) tarafından

Annemin ki de öyle çok iyi bilirim, çok zor ya:(

+1 oy
(1,024 puan) tarafından

Her Kafam estiğinde acarim

(2,264 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun canım mis gibi oksijen😂

+1 oy
(925 puan) tarafından

Şuana kaar 2 defa havalandirdim uyuyana kadar 2 defa daha havalandırım 

(2,264 puan) tarafından

Sende bendensin canım ☺️

+1 oy
(3,427 puan) tarafından

Sabah kalkınca mutlaka yatak odasını havalndırırım yarım saat kadar 

Mutfak zaten günde bir çok defa acarım çamı yemek yaparken yemekten yarım saat sonra kapatırım

Bunaldığımda bile açarım

(2,264 puan) tarafından

Mutfağın ki aklıma gelmemişti bende öyle yapıyım koku oluyor çünkü her yere siniyor yemek kokusu🥴 bebekten dolayı çok açamıyorum bazen çok bunaliyorum bende zaten hasta şuan,bir türlü iyileşemiyor😔

+1 oy
(1,547 puan) tarafından

Ay kuzum mutfağın camı üsten hep açık gündüzleri de salonun camını üsten açık bırakırım yoksa rahat edemiyorum kokuyor geliyor :( 

(2,264 puan) tarafından

Keşke bende sürekli açık birakabilsem,bebekten dolayı çok açamıyorum.yaz gelsin hemen🥺

+1 oy
(10,477 puan) tarafından

Sabah uyanınca bir yarım saat kadar açarım yatak odasını ve çocuk odasını. Nefes kokusu falan çıksın diye oturma odasınida evi süpürdukten sonra 15 20 dk olsa da açar camı biraz havalandiririm

(2,264 puan) tarafından

O nefes kokusu midemi bulandırıyor😬

+1 oy
(855 puan) tarafından

Sabah kalkar kalkmaz acarım tüm gün açık durur akşam 6 gibi kapatırım tabi sırayla hepsini birden değil önce mutfağı sonra yatak odası vs vs sıra sıra acarım hepsini 

(9 puan) tarafından

Ohhhhh mis ben oğlum hangi odadan cikarsa anca ozaman o odayi kitleyp cami acabiliyorum pesim sira dolanirsa hic açamıyorum yuksek oldugundan korkuyorum

(855 puan) tarafından

Aman dikkat et bacım aynen öyle yap varsın havasız kalsın insanın aklına gelen başına gelir 

(2,264 puan) tarafından
+1

Keşke bizde öyle açık bıraksak ,evde bebek olunca dikkat ediyorum, havanın güzel olduğu günler,1 saate kadar açık bırakırım.

Bn038 Allah korusun canım çok dikkat et,insan bazen dalgın olabilir.

+1 oy
(2,517 puan) tarafından

Sabah yarım saat 1 saat biz kahvaltı yapana kadar yatak odasıyla cocuk odası havalandırırım sofrayı toplarken mutfağı açarım. Sonra odaları kapatır çocuğu odasına alır salonu açarım camasirdi toplamakdi derken 1 saat da salon havalanir . Akşam yemeği yaparken mutfağı yine açarım mutfak benim heryeri havalandiriyo zaten tek başına yetiyo maşallah 

(2,264 puan) tarafından

Biz de nereye gitsek kapıyı kapatıp, diğer odalarınkini açarız mis gibi temiz hava doluyor odalara☺️ büyük mü mutfak pencereleri?

(2,517 puan) tarafından

Normal pencere ama mutfak evin merkezind gibi bişey bı değişik ev mutfağı açınca bütün odalara gidiyo hava

(2,264 puan) tarafından

Ay ne güzel öyleyse

+1 oy
(2,100 puan) tarafından

Ben havalandırmak için açtıkça eşim hemen arkamdan kapatiyor ev soğudu diye

(2,264 puan) tarafından

Ay benimkide söylenir, açmasam hasta oluruz diyorum bende😬

+1 oy
(232 puan) tarafından

Ben hergun günde 2 kere Sabah ve gece açıyorum sadece salonu ve mutfağa camları açıyorum ve hafta sonları da yatak odasını açıyorum 

+1 oy
(1,542 puan) tarafından

Ben havalandırmıyorum da eşim eve gelir gelmez açar tüm camları 😹😹 küçük bebelerim olduğu için açamıyorum ben pek ama yine de hastalanıyorlar😿

(2,264 puan) tarafından
+1

Canım havasızlıktan çocuklar boğulur,en azından 15 20 dakika aç.alerji olurlar aç pencereyi,yelek giydir aboooooo ben boğuldum🙄

+1 oy
(2,751 puan) tarafından

6-7 kere yatak odasını ve mutfak camını açıyorum. Heleki eşim evdeyken 10 kere açıp havalandırır

(2,264 puan) tarafından

Oh mis gibi,bizimki soğuk oluyor diye söylenir😬

(2,751 puan) tarafından

Benimki de açmayınca kızar 😅

önce (2,264 puan) tarafından

Bu erkeklerin hepsi ters😂

önce (2,751 puan) tarafından

Normali yok 😅😅😅

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
15 cevap 330 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 153 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiros4434 (490 puan) tarafından soruldu

411,229 soru

12,378,548 cevap

43,004 kullanıcı

Kategoriler

...