+1 oy
375 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,205 puan) tarafından

Evinizi  günde kaç defa havalandırırısınız kızlar☺️

Ben gündüz bazen 1 saat bile havalandırdığım oluyor,uyumadan önce de yatak odasının penceresini biraz açarım geçmeden önce yoksa nefes alamıyor gibi hissediyorum, boğulur gibi 🤦,siz de öylemisiniz,benim gibi olan var mı?yoksa ben mi anormalim😂

26 Cevaplar

+1 oy
önce (13,379 puan) tarafından

bol bol havalandırmak lazım, 1 sabah 1 akşam açarım mutlaka. yağmur falan yoksa en az 1 saat açık kalır. yemek yaparken de açarım. evde nasıl bir rüzgar akışı varsa bütün yemek kokusu yatak odasında hiç hoşlanmam. evşn soğuk odası yatak odam olmasına rağmen açarım gece yatmadan önce. bi de serinlikte uyumayı severim ben

önce (2,205 puan) tarafından

Yemek yaparken açmıyorum ama acicam bende yemek kokusu heryere siniyor😬aynen öyle bende sıcağı çok sevmem ılık olcak

-Reklam-
+1 oy
önce (555 puan) tarafından

Bemde havalanririyorum sabahları havalaniyo gun içindede ev sobalı odun aak icin gir cik oylede surekli havalaniyo mutfak yemek pistikce aciyorum

önce (2,205 puan) tarafından

Sobanın o sıcaklığını özledim ya☺️ öylede zor oluyordur valla annemden biliyorum🥺

önce (555 puan) tarafından

Zorlugu var ama tek soba yaniyo her oda isiniyo tek oluncada cok zorlanmiyorum sadece gun icinde odun atmassan sonuyo saolsun esimde yardimci oluyo ama cabuk kirletiyo evi o zor iste

0 oy
önce (1,509 puan) tarafından

Benim sabah eşim giderken 7 bucuhta açar camları azıcık öğlene kadar da açık olur bazen 3e 4e kadar hava güzelse 

0 oy
önce (3,604 puan) tarafından

Açarım 15 dakika havalanir kapatırım 

Çünkü çabuk hasta oluyoruz 

Zaten cocuklarda bende hastayim fazla acamiyorum

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Evet havalandırırım sürekli bide bebeğim var ebede 5 dk olsa evi havalandır demişti bebekten öncede öyleydim ama eşim gördümü hemen kapatıyor ev soğuyor doğalgaz çok geliyor deyip :D

0 oy
önce (1,162 puan) tarafından

Günde bazen 10 bazen daha fazla havalandırım.bebegim gece uyandigi zamanda kalkıp biraz açarım 5 dk ortam kurumasın kalorferden diye .Hava temizleyici de var sürekli çalışıyor ama dışardan gelen temiz hava gibi olmuyor . oturduğum mahalle havası temiz yeşilliği olan bir yer tabi .kirli havasi olan bir yer olsa okadar acmam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
15 cevap 323 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 152 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiros4434 (489 puan) tarafından soruldu

410,747 soru

12,359,395 cevap

41,355 kullanıcı

Kategoriler

...