+1 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından

Kapıcı dairesi bulabilirmiyim ailemle yaşıyorum ayrı eve çıkmak istiyorum kira vermemek için sizce mantıklı degilmi bide bekar bayana verirlermi 

Bursada yaşıyorum bilgisi olan olursa yardımcı olurmusunuz

9 Cevaplar

+1 oy
(1,027 puan) tarafından

Artık eskisi kadar kapıcılık kalmadı. Ha kalsa bile tek yaşayan birine vermezler. Genelde aile oluyor. 

-Reklam-
0 oy
(15,937 puan) tarafından

Yani pek şansın olmaz bence. Kapıcılık erkek işi diye vermezler. Birde bekar bayan olunca hiç sıcak bakmazlar. Umarım bulursun. 

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Bizim burada vermiyorlar malesef eşim de görevli gece elektrik gitse asansöre gidiyor kar yağınca 4te tuzlama yapıyor kolay gibi gözükse de çok zor çim biçiyor baharda başlıyor son bahara kadar 

0 oy
(14,025 puan) tarafından

kapıcı dairelerinde sadece kapıcılar bedava oturur. kapıcılık yapacaksan olur

0 oy
(2,726 puan) tarafından

Bizim apartmanda kapıcı dairesini bekar bir genç kıza verdiler kapıcılık yok yönetici her şeyle ilgileniyor ondan da kira alıp apartman masraflarına veriyor 

0 oy
(1,737 puan) tarafından

Cocugun var mi 

0 oy
(410 puan) tarafından

Aile tercih edilir yani kaba tabirle bir akilli siz değilsiniz 

(1,292 puan) tarafından

Bazı yerler verıyor kac tane gördüm veren 

(378 puan) tarafından

Cnm nasıl bulabilirim ben

0 oy
(4,419 puan) tarafından

Canım biz kapıcılık yapıyoruz şöyle deyim sana bekâr erkeğe bile nadir veriyorlar kalacak yer aile olunca genelde kalacak yer veriyorlar ki kapıcılıkta sadece merdiven sil çöp topla yok

Bunun çim biçmesi çiçeklere bakım sulama bahçe temizliği asansör de sorun olunca ona bakma yapamayınca adam çağırıp onunla birlikte sorun giderme evlerde oluşan Ufak tefek elektrik su tamirat işleri yada bina da oluşan elektrik su tamirat işleri gece bazen bahçeye biri geliyor eşim kalkıp güzelce çıkartıyor yani itköpekle uğraşması.. gibi gibi şeylerden dolayı kadınlara kalacak yerli kapıcılık işi veren yok haa vardır binde bir onu da bulabilir misin bilemem 

Kadınlara genelde belirli saatlerde çöp toplama temizlik yapma işleri oluyor (mobil kapıcılık) ona da kalacak yer vermiyorlar 

Otel tarzı yerlerde kalacak imkanlı işler oluyor öyle yerlere bakabilirsin

(378 puan) tarafından

Otel tarzı kalacak yer iş imkanı nasıl oluyor

(4,419 puan) tarafından

Konak imkanı olan işler diye arttığınız zaman çıkar yâda çocuk yada bakıcısı arayan olur onlarda genelde yatılı oluyor ama bu devir de gerçekten inanıp güvenip bir iş bulmak zor 

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsun canım erıklıde bır sıte ıcın geçen gün bır ilan görmüştüm kapıcı arıyorlarmıs çöpleri atacak merdıven sılınecek falan ilan duruyor mu bilmiyorum ama

(378 puan) tarafından

Bursada yaşıyorum cnm hangi sayfada gördün sendemi bursa

(1,292 puan) tarafından

Evet canum Bursa'nın neresindesin

(378 puan) tarafından

Yıldırım 

(1,292 puan) tarafından

image

Ama bu geçti artık bulmuşlar Facebook'tan bursa iş ve işci arayanlar gıbı bır sürü ilan var ordan bakabılırsın olduğunda paylaşıyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
+2 oy
6 cevap 217 göst.

412,973 soru

12,433,531 cevap