Hanımlar, oğlumun ismini Yavuz vermeyi düşünüyorum. Sizce tek başına mı kullanmalıyım? Yada yanına farklı bir isim önerir misiniz? 😊
Yavuz Selim aklıma geldi 🤗
Teşekkür ederim 😊
Yazmaya geldim ;))
Yavuz Selim demsilerde Yavuz ismi bana bebek için aşırı derecede bir ağır geliyor anlami iyidr ama herkes anlamını bilmez söylerken aşırı derecede kaba
Hep bebek kalmayacak 😊
Ya bebek klmaz ama bir yiğit vardır birde Yavuz doblocu gibi:))) Yiğitte mesela bebek kalamz ama bir yavuz gibi kaba değil demek istiyorum
Anlıyorum ama katılmıyorum yine de teşekkürler fikriniz için 🥰
Yavuz çok eski bir isim bana göre güzelde değil 2.ismi olursa yavuzu beğenmezse onu kullanir Yavuz Aren Yavuz Kayra Yavuz Karan gibi
Yeni nesil isimler de bana göre güzel değil. Teşekkürler :)
Önemli olanda burda sizsiniz😊ama bebeğinizin ilerde ne düşüneceğinide kestirmek lazimm biraz 🥰
Beğeneceğine eminim 😊
Yavuz Selim olabilir
Herkes aynı şeyi yazmış sanırım 🤭🤭
Ahahah evet 😊
Yavuz Selim
Yavuz selim in ciddi bir alevi katliamı olmuştu tarihte talihsiz bir isim olur kanimca
Selim koymayı düşünmüyorum teşekkür ederim 😊
Yavuz Ali♥️
Teşekkür ederim güzel fikir 😊
Rica ederim saglikla gelsin
Tek daha güzel duruyor bence, sağlıkla gelsin inşallah
Ayy benim de oğlum olursa yavuz koymak istiyorum adını yanına koyacağım.isjm hakkında kararsizim
Yavuz Kayra
Yavuz Agah
Yavuz Ata şimdilik bunlar var aklımda
Atayı bende düşünüyorum çok teşekkürler 😊
İkili olsun diyorsan yavuz eren de güzel
Güzelmiş teşekkür ederim 😊
Rica ederim sağlıkla gelsin bebis
Tek isim daha güzel bence
Teşekkür ederim, bir tarafım tek istiyor 😊
Tek olmalı bence. Benim oğlumda Yağız. Tek başına daha güzel
Oğlumun adı yavuz selim
Yaaa çok beğeniliyor demek 😊 herkes koymuş😊😊
Valla eşim koydu 3 buçuk yıl önce ben hep erdem olsun dedim oda yavuz selim dedi .
Öyle oldu
Oğlumun ismi YAVUZ SELİM
YAVUZ SULTAN SELİM gibi sert sinirlı heybetli
SELİM isminin anlamı gibi saf temiz
İki isimde birbirine dengeliyor.
Yavuz amine tevafuk oldu ben gebeyim oğlum olursa YAVUZ kızım olursa AMINE koymak istiyorum🥹🥹🥹💕
Ben de hem ilk gebeligimde kız olursa Amine diyordum.ikinci bebeğim kız oldu ve Amine koydum.iyi mide koymuşum.isimlerin kişiliği yansıttığını düşünüyorum.kizimda çok akıllı uysal çok kibar bir kız
MaşAllah sübhanAllah ins bana da nasip olur.Isimlerin karaktere yansıdığına bende çok inanıyorum
Amin insallah
Sırf bu yüzden yavuz istiyorum, teşekkür ederim 😊
Yavuz Selim var arkadaşın oğlu
Benimkide erkek Mehmet yavuz koyacam Allah nasip ederse
Eşimin ismi Mehmet 😅 Bende öyle mi koysam 😅😅
Koymak isterse koyabilirsin hoş bir isim yavuz efede guzel 😊
Teşekkür ederim 😊😊
Rica ederim😊
Oğlumun adı Yavuz Selim genelde yavuz diyoruz kaba falan yazmışlar üstte ama bence adam gibi isim
Genelde çok beğeniliyor yavuz :)
Kesinlikle, hiç de kaba değil. Anlamı ve tarihteki yeri çok güzel 🥰
Ben yavuz ismini yorumlayın demedim ama yorumladılar hatta gömdüler 😂
Gayet güzel bir isim tek de olur ama illa bir isim daha ekleyecekseniz Yavuz Ali, yavuz eren, yavuz emir olabilir.
Teşekkür ederim 🥰
Yavuz Selim camisinin yakınlarında oturuyordum bekarken. Hevesimede hep o isim vardı. Eşim Yavuz Ömer olacak deyince mecbur ikisinide koymadım . Yavuz sert, Ömer sert 😶🙂
Ama Yavuz Selim çok güzel bence
Tek isim daha hoş Yavuz ismi de güzel ☺️
410,726 soru
12,358,422 cevap
41,262 kullanıcı