0 oy
92 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (864 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar oğlum yaşına 15 gün kaldı , 1 haftadır beni hiç bırakmıyor sürekli kucak istiyor ve bıraktığım an ağlamaya başlıyor. Birde emmeye dadandı , 1 yaş sendromu mu oluyor acaba varmı bir bilginiz . Kızım iki buçuk yaşında ama o günleri şuan aklıma gelmiyor ne yapabilirim bu sürecte , bazen çok daralıyorum. 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (6,187 puan) tarafından

1 yas sendromu yok ama farz olan 1 yillik surectesin ilk 1. leveli atlatiyorsun boru degil daha sunnet olan ikinci 12 aylik doneme gireceksiniz kolay degil ya i top tufek süngu kilic kalkan ok mizrak yay. ne varsa savas mazemelirni hazirla

önce (2,205 puan) tarafından

Evin içinde savaş var şuan,17 aylık benimkide Allah'tan sabır diliyorum🙄

önce (864 puan) tarafından

Kız Allah seni savaşa mı gidiyoruz ne güzel sistematik anlattın ama biraz daha ayrıntı ver bakalım , ilk defa oğlum oldu 3 kızdan sonra tecrübe edicem erkek cocuğunu 😲😲😲

Daha yeni başlıyoruz hazırlıklı ol,daha neler bekliyor acaba bizi😂

önce (6,187 puan) tarafından

erkek cocugu evde beslenmez vahsi dogaya salmakmlazim dicem lincciler gene gelecek . ben de ikinci cocuk asla dusunmeyerek ikinciyi erkek olarak dogurdum 6 sene sinra tam rahata ermisken . mental sagligimi sen dusun uc kurusluk alklim vardi o da gitti kafa kirik olmeyecek sekilde yasiyorum iste nefes al ver seklinde.:) allah sabir versin

Allah Allah ablamında iki oğlu var biri dediğin gibiydi , diğeri tam tersi sakın bir çocuktu . 18 yaşında öldü hala daha agır başlı . Diğer yeğenim 23 yaşında hala hareketli hatta baba oldu kızıyla koşturuyor evin içinde. 

18 yaşında oldu dicektim klavyenjn azizliği.

-Reklam-
0 oy
önce (175 puan) tarafından

Benim oğlumda sinirlenince kafasını yere vuruyor o bahanesi oluyor ağlıyor bunu yaşayan hiç oldu mu bir buçuk yaşında iki kere tıklatiyor aciyana kadar birde benim başım açık ollunca eşarp alıp geliyor bir yerden kapalı istiyor beni 

Normal canım benimki de 17 aylık o da öyle.kendini yerlere atıyor ağıt yakar gibi, yılan gibi mübarek çok değişik hallare giriyor😂

0 oy

Yalnızlık kaygısı çekiyordur

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Bebegin güvenli bağlanma dönemi kaygilaniuor geçiyor bir müddet sonra eğer sizin onu bırakıp gitmediğini gördüğünde o yüzden bir yere giderken bırakmamaya çalışın 

0 oy
önce (20,038 puan) tarafından

1 yaş sendromu duymadım dostum hiç. Ama o yaşta öyle oluyolar. 19 aylık kızım. Hala öyle. Bugün milyon kez emdi. Coxuk odasina gidiyo ordan beni cagiriyo. Gitmezsem agliyo içli içli. Bak şimdi de emerken uyudu kaldı. Birazdan uyanıp 1 e kadar oturur. Dün de 12 de uyandı geldi yanımıza. Bir zaman uyumadi. Çocuklar değişik değişik huy ediniyor. Ama normal senin çocuk. 

önce (175 puan) tarafından

Ahahah maşallah sağlıklı olsunlar da 

önce (20,038 puan) tarafından

Öyle öyle Allah'ım.saglik versin . En önemlisi o

0 oy
önce (83 puan) tarafından

Benim bebeğimde aynı sekilde 1 yaşına girecek yaşına 2 hafta kaldı. Uyumak istemiyor, yemek yemekte zorlanıyor, hep bir huysuzluk halinde. 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
0 oy
7 cevap 273 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,761 soru

12,360,058 cevap

41,412 kullanıcı

Kategoriler

...