Bir bankta yanınıza çocukluğunuz otursa ona ne söylerdiniz?
Bugün annemle bunu konuştuk, merak ettim ne cevaplar gelecek 🤭
Hep böyle çocuk kal anın tadını çıkar bu günlerin geri gelmeyecek oyunlar oyna kitaplarını doya doya oku soba dibinde tvni izle şimdi ki yediğin yemeğin ilerde tadı bile kalmayacak.. Sen hep mutlu ol yolun uzun ve meşakkatli olacak ayakta dimdik dur Rabbine sığın
Ilerde iyi seylerde olucak demenide beklerdim. Gerçekci ve karamsar olmuş
İyi şeyler olmadıki
İmkanların olsaydı da hiç birşey içinde kalmasaydı derdim 🥺
Ben bunu başka çocuklarda yaşatarak eksikliği tamamladığımi hissediyorum, tavsiye ederim canim
Ben yapamadığım ne varsa çocuğuma yapmak istiyorum Allah nasip ederse 🙂
Bir gün gelecek 25 ay arayla 2 çocuğun olacak ve aileden uzak şehir de yaşayacaksın
Doya doya gez uyu arkadaşlarına git bol bol ailenle vakit geçir derdim
Ya zor ama güzel hayatın, heyecanlanırdı
Ikinci şansı asla verme
Her konuda katılıyorum
Gelme buralar B*Ka bulaşmış 🤣
Allah senin iyiliğini versin 😂😂ee, pis de bari tam olsun.
Ama tam da öyle değil mi🤣🤣
En çok kendini sev çocuk, hayat senin içinden geçecek pamuk sekerligi bırak hayat hiç pembe değil kimseyi düşünme derdim
Doğru, fazla masumiyet daha savunmasız bırakıyor
Keşke hiç doğmasaydın derdim 😔
Bu hayatta söylenecek en ağır söz bu bence, ama seni bunu söyleyecek noktaya neler getirdi o var
Bu güzel günleri mumla arayacaksn doya doya tadını çıkart şimdiki çocuklar dört duva arasinda büyüyüp gidiyorlr bizse akşama kadar sokaklarda oynardk korkusuzca
Şanslı çocukluk dönemiydi gerçekten
Kesinlikle korkuszca egleniyorduk en azından
Seni çok özledim... :( beni de al gidelim buralardan senin dünyana dönelim. Saf, temiz, güzel ve dertsiz.
Oda senin zamanına gelmeyi cok istiyor, bu böyle bir dönence
Nolursun temizlik takıntın olmasın sana yalvarıyorum
Herseyin çözümü var aslında
Bende yok maalesef
Biraz daha yaramazlık yap bugünler gelmeyecek 😔
Aynen öyle
Azıcık otur bu yaramazlıgi bırak sonra annem beddua ediyor Allah sana senin gibi yaramaz evlat versin diye 🤣🤣
Bedduası kabul oldu mu kız 😂😂
Bilmem daha 16 aylık maşallah çok hareketli ama ilerde daha iyi görürüm heralde 😄
Sanırım ben hiç çocuk olmadım çocukluğum otursa yanıma hiç oksanmayan saçını oksardim hiç opulmeyen yanağını öperdim hiç satılmayan zayıf bedenine sımsıkı sarılıp ah be çocuk kendinden başka kimseyi sevme kimseyi düşünme derdim her istediğini yap
Kendini sevmen ona iyi geliyor merak etme, yaran iyileşmez ama caninida acitmasin maşallah
Senin istediyin gibi bir,hayalini kurdugun bir hayati yawiyormuyum,bana bakdikda mutlu oluyormusun,piwmanliklarin varmi diye sorardim.Ve onu ozlediyimi soylerdim.O zamanlardaki bayramlari,komwulari,akeabaliklari.wimdi herwey sahte
Ilk defa burada çocukluğuna soru sorani gördüm, güzel cevap :)
Bence piwmanligi var.Matematik oyretmeni olmak istiyordu.Amma annemin israriyla hemwire oldum.Hep icimde kaldi matematik
1,450,651 soru
23,820,270 cevap
318,276 kullanıcı