+1 oy
168 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (70 puan) tarafından

Hanımlar merhaba orta fiyatlı en iyi süpürge hangisi sizce, öneride bulunabilir misiniz? Eşim kendi kafasına gire Altus marka bir süpürge almış senesi dolmadan çekim gücü neredeyse sıfırlandı 

10 Cevaplar

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Ben trendyol'dan aldım güzel çekiyor gerçekten, Fakir markası

5 ay oldu canım, hayır hâlâ aynı yani güzel çekiyor 

önce (70 puan) tarafından

Ayy iyi o halde favorileyim gelmesini bekleyeyim, çok teşekkürler 

Alırsan eğer her süpürmeden sonra mutlaka temizle unutma sakın canım, rica ederim şimdiden güle güle kullan 

Tamamdır tekrar teşekkür ederim 😊

Rica ederim ☺️

-Reklam-
0 oy
önce (10,466 puan) tarafından

Arnica Tesla premium kullanıyorum 6 yıldır memnunum 

Çekim gücünde zamanda belirgin bir azalma oldu mu, benim Altus 1 ay geçti ve bir anda çekim gücü aşırı azaldı. Korkuyorum aynı şeyi yasamaktan

önce (10,466 puan) tarafından

Yok olmadı arada bir filtresini değiştiriyorum gayet güzel. Kullanıldığın süpürgenin filtrelerini değiştirmeyi denedim mi

Evet denedim, haftası dolmadan yıkayip kurutup kullanıyordum oncesinde de maalesef çok fayda etmdi

0 oy
önce (668 puan) tarafından

Elektrolüx güzel çekiyo

önce (3,313 puan) tarafından

2017de bu marka süpürgeyi bin liraya aldım aynısı şimdi 35bin olmuş şok oldum. Ufak tefek kırılmalar dışında parçasını aldım devam ediyorum kullanmaya. Ama aldığım senede philipsin en iyiside aynı fiyattı 

önce (668 puan) tarafından

Elektrolüksün 5 bin liralık süpürgesi bile iyi çekiyo 

Hm doğrudur. seninki hangi modeli

Şaka gibi baktığım zaman 35ti birkaç ay önce. Şimdi 53 olmuş 🫣

0 oy
önce (1,245 puan) tarafından

Ben açacaktım böyle bir süpürge başlığı artık bıktım ya benimkide geçen sene gidip dik bir süpürge almış başlığı bir değişik  çekmiyor kablolu olan çekmiyor  doğru düzgün şöyle diyorum biraz zorlayıp iyi birşey mi alsam her sene böyle makine bozulacagına  kararsız kaldım çok 

Valla ben de cinnet geciriyorum süpürge tutarken. Çok iyileri de çok pahalı bilemedim ne yapsam

Dik süpürgeler zaten şu eskinin elektrikli gırgırları ayarında. Yerdeki ekmekleri bile almıyor 

Haha bende aynısını diyorum en azından gırgır iyi kötü yapışanı alıyor bu onu da almıyor geri atıyor ;)

Evet kesinlikle o mantıkta yapıyorlar. Çünkü bazı iyi markalarınki bile güzel değil. Verilen para çöp

0 oy
önce (20,617 puan) tarafından

Orta fiyat derken bacı 10000 e aldım benim arnica var baya iyi arçelik dik süpürge var oda 10000 baya iyi tavsiye ederim

10 bin biraz çok gibi sanki bilemedim😂 almışken de adam akıllı birşey almak gerekiyor tabi, çok teşekkür ederim 

önce (20,617 puan) tarafından

Aynen canım almışken iyi bişey almak lazım arnica tesla premium çok güzel bak mutlaka dene 

0 oy
önce (2,298 puan) tarafından

Mavi Rowenta candır gerisi yalan

önce (239 puan) tarafından

Valla roventa gerçekten candır 

önce (2,298 puan) tarafından

Yazık ters döner yan döner duvardan duvara çarpar gıkı çıkmaz 

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Elektrolux aldim normal de arnica almak icin gitmistim onermedi mağaza çalışani 1 sene oldu tam ayni ilk gun ki gibi turbosu olsun cekimi olsun benim uzerime annem aldi begenip simdi kaynanam da alacak o derece memnunum 

İlk defa duydum markayı, bakacağım 😊

önce (9 puan) tarafından

Bende ilk defa duymustum inan bak kesin bak ama 

Modeli ne benimde elektrolux ama 7 sene önce bine aldığım şuan 35 olmuş. Annem için bakıyorum bende. Seninki iyi uygunsa bir söyleyim 

önce (9 puan) tarafından

Suan trendyolda elektrolux ultraflex eufc8alrgy toz torbasiz elektrikli süpürge diye var 6180 tl fiyati indirim de hatta canim

Bakarım. Seninki bu mu kullandığın 

0 oy
önce (196 puan) tarafından

Ben Samsung markası aldım. Fare modeli. Çok memnunum 

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Arçelik 2540 t model almıştım toz torbalı almak istedim bence torbalı olanların çekim gücü daha iyi 2023 de 2500 civarında almıştım şimdi kaç tl oldu bilmiyorum ama çekim gücü çok iyi yedek başlıkları çok fazla tek sevmediğim şeyi süpürge başlığı çabuk kırılıyor iki tane aldım ikisi de kırıldı en son pazardan çakma aldım kırılmadı :)

önce (843 puan) tarafından

Ay ay Arçelik demişim Beko 2540 t olacaktı şimdi baktım 10 bin olmuş Arçelik 4540 la aynı onu de daha önce kullanıştım o da çok iyiydi hatta Arçelik olanı kaynanam 15 sene kullanmıştı benim çeyiz için aldığım bozulunca kaynanamın iki tane olduğu için Arçelik olanı bana idareten vermişti hiç 15 senelik gibi değildi halıyı yerinden kaldırıyordu 

Elindekilerle sorun yaşayana kadar anlayamadım iki gündür bende araştırmalarım sonucu torbalı olanların daha iyi çektiğine kanaat getirdim. Torbasız olanlar galiba belli bir süre sonra çekiş emiş artık neyse fonksiyonunu kaybediyor 

0 oy
önce (3,669 puan) tarafından

Arçelik bu modeli tavsiye ederim

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.

410,663 soru

12,355,586 cevap

40,942 kullanıcı