0 oy
653 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından

Hanımlar biz evleneli daha 10 ay oldu. Eşim ilk başta işten çıkınca direkt eve gelirdi ama son birkaç aydır işten sonra sürekli bekar bir arkadaşı var onunla oturup muhabbet ediyor. Zaten aynı yerde çalışıyorlar. Eşim arkadaşını evden alıp eve bırakıyor. Üstüne bir de 2 saat falan oturuyorlar her Allah in günü. Ben birşey diyince bağırıp çağırıp üste çıkıyor. Ben arkadaşının annesiyle samimiyim bir iki laf dokundurdum yine aynı. Gece 2 bucuk 3 te ariyor 2 saat de telefonda konuşuyorlar. Eşimle normalde aramız iyidir. Ben bir de gebeyim şu an. Gurbete gelin gelmişim kimsem yok, kayinvalidemlerle çok gidip de gelmiyoruz. Ben eşimin yaptigini dusuncesizlik olarak görüyorum acaba abartıyor muyum

25 Cevaplar

+1 oy
önce (3,455 puan) tarafından

O kadar haklısın ki bu kadar samimi olması hatta yapışık olması cok tuhaf bi kız bulun budaha eşinin yanına gelmez. Eşimin de sürekli darlayan arkadaşı vardı hatta eşime hanım köylü derdi. Geçen ortak bi yere gittiler en önce o arkadaşı kalkmış eşi aramış ahahaj zamanında bize neler diyodu 😁 bul birini o ergene

önce (91 puan) tarafından

Benim arkadaşlarımı begenmiyor yoksa söyledik de, onun pek evlenesi yok gibi (sevgilisi olsa bile eşimle samimiyetinden ödün vermiyor...)

-Reklam-
+1 oy
önce (572 puan) tarafından

Oha yaa bu ne ne okudum ben ya.  Ya canım kusura bakma da 10 aylık evlisin ve derhal bu adamdan cocuk mu yaptın seni azarlayan dinlemeyen erkek arkadaşıyla gece görüşme mesailer yapaan . Bu kadar basit mi . Hayır bak oham şuraya cocuk yapmana da değil bu adam kanatsız melekti de bi gecede yada 1 ayda mi değişti yahuuu. Hamilesin hamileee . Gazın yok hamilesin sana bagiramaz tersleyemez ihmal edemez. Kız olsa erkek peşine düşmüş derim erkeğin erkek peşine düşmesi de hiç normal değil hemde o bir ayda  onu her çıkış direk yoldan döndüren tek başına erkek arkadasi değil sanki.. bak hormonların tavan senide üzmek istemem ama insan en guvendiginden vurulur bu hayatta emin sin dimi erkek arkadaşıyla konuştuğundan yada onla gezdiginden hergun hergun ya bunlar çok çelişkili ya insan kardeşiyle olsa bukadar olmaz yani illaki aldatma olur demiyorum ama sen yinede sessiz sessiz bi kontrol et istersen mesela o arkadaşı herkimse wp profiline bak mesajlarına bak . Çünkü hiç normal değil.  Yani abartma yok artık diceksijoz ama böyle hızlı anı değişiklikler de soru işareti.  

Ayy telefonunu hep benden saklıyor evde. Tuvalete bile telefonla gidiyor. Çok elime geçmiyor telefonu ama bir kurcalasam iyi olacak. Geçen bu bahsettiğim arkadaşının mesajlarını sessize almış. Annesine falan sordum geçen laf arası hep beraberler vs diye evet diye onayladı ama bilemedim şimdi

Valla benim eşimde tuvalete telefonla girer ama bu sevgili olmadan öncede böyleydi beyfendi seviyor böyle takılmayı altında bisey aramıyorum.  Oyuzden ama senin ki biraz fazla şüpheli.  Duşa girdiğinde ni baksan mi yada kontrol etmeyi teklif et vermezse kavga çıkarırsa bil ki bi haltlar var malesef . Çünkü bi eş kadın yada erkek eşinin içinde şüphe koymaz istemez bunu . Bende bazen acaba diyorum telefon yüzünden ama al bak için rahatlasin diyor bakıyorum yalan yok . Ama aksini yaparsa o kötü işte.  Yani seni üzmek istemem ama ben kötü şeyler hissediyorum bu konuda tabi sen daha iyi tanırsın ama . Bir ortalık sakinleşince bikac gun sonra gizliden gizliye bi şansını denesene . 

Duşa girerken de telefonunu alıyor, müzik açıyor... Şansım yaver gider de telefon ortalıkta kalırsa bir kurcalayayim

+1 oy
önce (1,458 puan) tarafından

Evet insan arkadaşıyla bulusabilir, telefonda konuşabilir, mesajlaşabilir ama bu sıklık bana normal gelmedi. Yani bu kadar sık ve saatlerce konuşabilecek ne olabilir ki? 

İş hakkında konuşuyorlarmiş, ben ekmeğimi kovaliyorum senin derdin ne diyor. Dün söz verdirdi bir daha böyle sorun çıkarma dedi bana, yok anlayışlı ol. Emek veriyorum gör vs vs

Ozaman o arkadaş değilde ne?  Dimi 

önce (1,458 puan) tarafından

Gecenin bı yarısı da arayıp iş konusmazsin heralde

İllaki canım o saatte neyin kritigi bu

+1 oy
önce (3,588 puan) tarafından

Haklısın annesine imada bulunma direk söyle senin söylediğini demesin oğluna evli adam karısı hamile sürekli onu yanına çağırma doğru değil desin 

Tamam görüşünce söyleyeyim 

+1 oy
önce (304 puan) tarafından

Bana pek normal gelmedi bu kadar samimiyet farklı bir cinsel eğilim olabilir dikkat et

Kız aklıma ilk bu geldi erkek olduğu kesinse ama 

Çekindim biraz hamile bide kadın üzmek de istemiyorum bodoslama konuşarak 

önce (304 puan) tarafından

Evet ben düşünemedim bpdoslama konuştum belki hoş olmadı öyle olmayadabilir ama mantıklı ve sakince düşünüp doğru durust bir tavır koymak lazım ortada doğru olmayan bir durum var evli aklı başında koskoca bir adamın böyle bir arkadaslik ilişkisinde bulunması normal değil arkadaş sessiz kaldıkça da bu böyle devam eder 

+1

Daha kotulesir hatta 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 576 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde A.aysel (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,083 göst.
22 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selcan35 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 485 göst.