Aracimiz perte cikti fiyati 420/450 arasi degisiyor bize 350 bin verdi sigortaya mail gonderdik itiraz icin bugun arayip kabul edilmedigini 350binden fazla vermiyceklerini soylemisler.bizde evraklari bugun sigorta sirketine gondermek durumunda kaldik internette sigorta sirketine pert rayic bedeli olarak dava acilabiliyor yaziyor bilgisi olan varmi
Bilgim yok ama neye göre itiraz edilmiş hata vs. Oranına göre mi
98 bin hasarli haline yazmislar 253 binde hasar kaydi.pert dediler 350 bin veriyoruz dediler itiraz ettik ancak kabul etmediler kalan parayi ne sekilde alabiliriz hic bi fikrimiz yok :(
Hatırladım sizi şimdi eski postunuda bakıyordum. Tır şoförü ceza aldımi??
Kardeşim aracı perte çıkardı iki kez ama para verdiler mi hatırlamıyorum hurdaya satıldı
Yok zaten kaza aninsaki ifadesindede abi beni uyardi yol boyunca iki uc kez bn dikkat etmedim navigasyona bakiyodum dedi kaskom var sigortam var dedi bizde cok sukur bize bisey olmadigi icin ve adamda hatasini kabul edip o sekil ifade verdigi icin sikayetci olmadik.ama kendince ceza almistir o kismini bilmiyoruz cunku %100 kusurlu raporlarda
Kabul olmaz canm bizimde perte çıktı 60binlira eksik verdiler 5ay boyunca vermediler avukata verdikte zorla aldık onuda oyalyip durdular sanki babalarının Hayrına veriyorlar
Hadi ya masallah bide bugun arayan adam esime bagriniyomus 350 fazlasini vermiyoruz vs ters konusmaya sesini yukseltmeye baslamis esimde kufur edip ne bagrarak konusuyosun cocukmu var karsinda deyince beyefendi duzgun konusurmusunuz demeye baslamis.ulan zaten maduruz sen olsan kabul etcenmi bu durumu.zaten canimiz yanmis gordugumuz muameleye bak
Geçmiş olsn canm yenimi yaptiniz kazayı ne kadr oldu
Sagol canim Allah razi olsun 2 ocakta yaptik kandil gunu
411,174 soru
12,376,846 cevap
42,881 kullanıcı