+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından

Aracimiz perte cikti fiyati 420/450 arasi degisiyor bize 350 bin verdi sigortaya mail gonderdik itiraz icin bugun arayip kabul edilmedigini 350binden fazla vermiyceklerini soylemisler.bizde evraklari bugun sigorta sirketine gondermek durumunda kaldik internette sigorta sirketine pert rayic bedeli olarak dava acilabiliyor yaziyor bilgisi olan varmi

2 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından

Bilgim yok ama neye göre itiraz edilmiş hata vs. Oranına göre mi

(668 puan) tarafından

98 bin hasarli haline yazmislar 253 binde hasar kaydi.pert dediler 350 bin veriyoruz dediler itiraz ettik ancak kabul etmediler kalan parayi ne sekilde alabiliriz hic bi fikrimiz yok :(

(275 puan) tarafından

Hatırladım sizi şimdi eski postunuda bakıyordum. Tır şoförü ceza aldımi??

Kardeşim aracı perte çıkardı iki kez ama para verdiler mi hatırlamıyorum hurdaya satıldı 

(668 puan) tarafından

Yok zaten kaza aninsaki ifadesindede abi beni uyardi yol boyunca iki uc kez bn dikkat etmedim navigasyona bakiyodum dedi kaskom var sigortam var dedi bizde cok sukur bize bisey olmadigi icin ve adamda hatasini kabul edip o sekil ifade verdigi icin sikayetci olmadik.ama kendince ceza almistir o kismini bilmiyoruz cunku %100 kusurlu raporlarda 

-Reklam-
0 oy
(763 puan) tarafından

Kabul olmaz canm bizimde perte çıktı 60binlira eksik verdiler 5ay boyunca vermediler avukata verdikte zorla aldık onuda oyalyip durdular sanki babalarının Hayrına veriyorlar 

(668 puan) tarafından

Hadi ya masallah bide bugun arayan adam esime bagriniyomus 350 fazlasini vermiyoruz vs ters konusmaya sesini yukseltmeye baslamis esimde kufur edip ne bagrarak konusuyosun cocukmu var karsinda deyince beyefendi duzgun konusurmusunuz demeye baslamis.ulan zaten maduruz sen olsan kabul etcenmi bu durumu.zaten canimiz yanmis gordugumuz muameleye bak

(763 puan) tarafından

Geçmiş olsn canm yenimi yaptiniz kazayı ne kadr oldu 

(668 puan) tarafından

Sagol canim Allah razi olsun 2 ocakta yaptik kandil gunu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
16 cevap 452 göst.