+1 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar söylemeye biraz utanıyorum ama kızımın kafasında bit gördüm, hemen şampuan tarak alıp temizledim, sirkeler de vardı onu da temizledim ama maalesef bana da geçmiş bende de bir vardı canlı, onlari temizledim ama kesin sirke de vardır, eşim asker olduğu için burda kimsem yok beni temizleyecek, ne yapabilirim, sürekli saçımı tariyorum ama geçer mi acsba öyle yoksa illa sirkeleri tek tek saçtan çıkarmam mi lazım lütfen yardım edin 

13 Cevaplar

0 oy
önce (913 puan) tarafından

Eczanede bunu için şampuanlar oluyor. Onunla yıkayıp, özel tarağıyla tararsanız geçer. 

önce (4 puan) tarafından

Öyle yapıyorum eminsiniz demi sirkeler geçer oyle

önce (300 puan) tarafından

Bit ve sirkeden tamamen arininca saçını boya hemen canım 

önce (4 puan) tarafından

Boyadım yeni

İlk bit girince boyadim

önce (913 puan) tarafından

Evet, öyle geçiyor. Şampuan dediğim şey ilaç zaten. 

Yanlız boyanması gerektiğini ilk defa duyuyorum. Çevremde gördüğüm hiç kimse boyamadı ve geçti yani. 

önce (4 puan) tarafından

İnşallah geçer ya valla sürekli kafama sirke döküyorum tariyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

İlaç al cnm 

önce (4 puan) tarafından

İlaç kullaniyorum zaten sprey ve şampuan 

Tarakla da her gün tariyorum 

önce (1,035 puan) tarafından

İnşallah geçer ya 

önce (4 puan) tarafından

İnşallah ya o kadar ki stres yaptım her yerimde sivilceler çıktı iştahtan kesildim

0 oy
önce (18 puan) tarafından

Mutlaka hergün fön çek sende kızında sıcak fön bire bir herşeyi demedim geçmiyordu ama o bitirdi kızımınkini yakıyor hepsini 

önce (4 puan) tarafından

Kızımda hiç yok ama ben kendime fön yapamıyorum çok deniyorum ama hep ellerimi falan yakıyorum kafamı yakıyorum 

0 oy
önce (841 puan) tarafından

Gaz yağı al sur bir kerede ölüp gidecekler

önce (4 puan) tarafından

Sirkeler demi 

Gaz yağı alip saçıma surcem bekleyip yikicak miyim

önce (841 puan) tarafından

Sirke de bir de kalmayacak bizim de başımıza geldi kardeşim okuldan getirdi ne paralar verdik ilaçlara en son annem gaz yağı aldı getirdi sürdük yarım saat bekledik güzelce yikadik hepsi döküldü çok şükür. Biraz kafa derisini yakıyor ama idare edicen güzelce nemlendirirsin yağdan sonra yıkanırken

önce (4 puan) tarafından

Yeter ki kurtulayım şunlardan başka bir şey istemiyorum.nerden aldınız gaz yağıni

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Bendede vardı geçen hafta temizledim sonbit bit sampuaniyla temizledim hiç bişi kalmadı bende Aynı kafanda nasıl köpüklüyorsan aynı şekilde öyle köpükleyin 10 dkk bekleyin Ondan sonra yıkayın ve bit tarağı ile temizleyiniz 

0 oy
önce (153 puan) tarafından

Biz küçükken saçımıza bit girince annem temizledi şirketleri için de sarı tarağın dişlerine ip dolardı sonra saçımızı tarardı. Öyle temizlenirdi. Bende geçen sene kızıma bulaştı onu temizledim bana geçti. Annemin yaptığı gibi yapıp fırsat buldukça hep saçımı taradım da geçti. Tabi daha kolay yolu eczaneden bunun için şampuanlar saç kremleri ilaçlar var

0 oy
önce (1,269 puan) tarafından

Ayy bu ara okullarda oldukça fazla bit sorunu ya neden bilmiyorum ama benim 1. Sınıfa giden kızımın sınıfında da vardı baya her ihtimale karsı bende kullandım yagını ve sampuanını 

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Benim küçükken kardeşimde de olmuştu okuldan kapmıştı kola en etkili yöntemdi tavsiye ederim biraz yakar ama hepsi o an tek tek yanıp düşüyor 

0 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Elma sirkesi iyi gelir digerlerinin faydası olmaz 

0 oy
önce (135,100 puan) tarafından

kuafore git kuaforler temizler

0 oy
önce (4,441 puan) tarafından

Miraderm in bit bit şampuan ve saç spreyi var birebir söküp atıyor paranit kullandım tekrarladı onunla kökten çözüm yapıyor al ondan mutlaka 

0 oy
önce (1,211 puan) tarafından

Saçını boya anında temizleniyor benim 16 yaşındaki kızım bitlenmis ti yazın aynı saç renginden boya aldık boyadık bidahada hiç çıkmadı sürekli baktım sirkelerde öldü 

0 oy
önce (3,749 puan) tarafından

Direk parabit al canım o üç güne bitirir

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
8 cevap 96 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nefesimasyam (869 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 113 göst.
3 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Mesudeee (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 149 göst.

410,724 soru

12,358,276 cevap

41,248 kullanıcı

Kategoriler

...