Kızlar iki haftadır evde muhabbet kuşu besliyoruz ve bu süre boyunca sürekli ben eşim ve çocuğum öksürüyoruz öksürük olmazsa bile sürekli boğazımız yanıyor acaba kuştan kaynaklı olabilir mi?
Kuşa alerjiniz olabilir.
Ay baktım sanki hepsi var gibi
Kuşu farklı bi odaya koyup bir kaç gün deneyebilirsin canım mesela hepinizde varsa bu durum eşin hiç yaklaşmasın bakalım kuştan kaynaklı mı değil mi belli olur benim oğlum alerjik bebekti küçükken 1 buçuk yaşına geldiğinde kışlara aşırı ilgisi vardı babası almıştı alerji yaparsa anannesine bırakarız diye alıp getirmişti ama oğlum alerjik olmasına rağmen öyle bi tepkimeyle karşılaşmadık belki hasta olmuşsunuzdur bu sene ki salgınlarda öksürük çok fazla yoğun ve uzun süreli demişti doktor
Evet geçen gün kızımı götürdük ateşten dolayı, hastanede herkes ateş öksürük ile gelmişti. Salgın da var ama psikolojik olarak kuştanmış Gibi geldi bana
Alerji olabilir..
Olabilir bi soruşturcam onu
Kızlar yorumlarda salgın demişsiniz ya haberiniz olsun domuz gribi nedeniyle eşimin işyerinde bir arkadaşı dün 15 yaşında bi evladını kaybetti 😞 aman koruyun kendinizi ailenizi Allah korusun yaa covidden daha ağır çok zor . Duyduğumdan beri çok kötüyüm morlaimkotu . Oğlum otobüsleri çok sevr hergun üç dört durak gidip geliyoruz ama yok ya onuda parkida arkadaşıma gidip gelmeyide bıraktım nisana kadar hiçbiri yok sadece babasıyla yürüyüş okadsr .
Ayy demeee çok üzüldüm ya 🥺
Zaten orada kol gezen bi salgın var herkes hasta herkes öksürüyor. Birşeyler var ama Allah sonumuzu hayır etsin
Amin . Valla çocuğunuza kendimize kış boyu maske takın bisey olmaz inşallah. Ben öyle yapicam bu olay beni çok etkiledi 😞 . Hergun oğluma sarımsaklı yoğurt yutturuyorum bi tatlı kaşığı ama korkuyorum ne yalan soyliyim takviyesi de var multivit.
Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Sanırım bende öyle duydu 1 buçuk yaşında da domuz gribinden vefat etmiş Allah korusun ya çocuklarımıza Cidden çok zor devir de yaşıyoruz Hastalık yangınlar Depremler Allah Sonumuz Hayrı etsin Sanırım maske takıcaz mecburen:(
Ben artık takılamazsın 2 yaşında ama alıştırmaliyim. Virüsler dalga dalgadonuse dönüşe geliyor aynı anda çoklu virüse yakalanma an meselesi covid ,h1n1 influenza hepsi ayrı dert.
Alerjiniz var büyük ihtimalle zaten onun küçük küçük tüyleri havada uçuşur bazıları görünmüyor bile dikkat edin
Evet eşim günde 1 saat kafesten çıkarıyor evde uçuyor o uçtukca biz o tüyleri soluyoruz
Kuş evde zor oluyor o minik tüyler yüzünden her gün de süpürsen aynı benimkiler öldüler tekrar almadım ben düşünmüyorum artık bir daha kuş
Alerji olabilir bizim 4 muhabbet kuşumuz var ama hiç bişi olmadı bizim aileden ve Kuşlarımizi saliyoruz evin içinde oynuyorlar hiç biri zarari olmadı ama Olanlar da var olmayanlar da var Ayrıca bı odaya koyun deneyin bakalım
1,492,948 soru
24,393,891 cevap
349,535 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın