0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (4,461 puan) tarafından

Kızlar iki haftadır evde muhabbet kuşu besliyoruz ve bu süre boyunca sürekli ben eşim ve çocuğum öksürüyoruz öksürük olmazsa bile sürekli boğazımız yanıyor acaba kuştan kaynaklı olabilir mi?

6 Cevaplar

0 oy
(2,309 puan) tarafından

Kuşa alerjiniz olabilir.

(4,461 puan) tarafından

Ay baktım sanki hepsi var gibi

-Reklam-
0 oy
(1,807 puan) tarafından

Kuşu farklı bi odaya koyup bir kaç gün deneyebilirsin canım mesela hepinizde varsa bu durum eşin hiç yaklaşmasın bakalım kuştan kaynaklı mı değil mi belli olur benim oğlum alerjik bebekti küçükken 1 buçuk yaşına geldiğinde kışlara aşırı ilgisi vardı babası almıştı alerji yaparsa anannesine bırakarız diye alıp getirmişti ama oğlum alerjik olmasına rağmen öyle bi tepkimeyle karşılaşmadık belki hasta olmuşsunuzdur bu sene ki salgınlarda öksürük çok fazla yoğun ve uzun süreli demişti doktor 

(4,461 puan) tarafından

Evet geçen gün kızımı götürdük ateşten dolayı, hastanede herkes ateş öksürük ile gelmişti. Salgın da var ama psikolojik olarak kuştanmış Gibi geldi bana 

0 oy
(618 puan) tarafından

Alerji olabilir..

(4,461 puan) tarafından

Olabilir bi soruşturcam onu

0 oy
tarafından

Kızlar yorumlarda salgın demişsiniz ya haberiniz olsun  domuz gribi nedeniyle eşimin işyerinde bir arkadaşı dün 15 yaşında bi evladını kaybetti 😞 aman koruyun kendinizi ailenizi Allah korusun yaa covidden daha ağır  çok zor . Duyduğumdan beri çok kötüyüm morlaimkotu . Oğlum otobüsleri çok sevr hergun üç dört durak gidip geliyoruz ama yok ya onuda parkida arkadaşıma gidip gelmeyide bıraktım nisana kadar hiçbiri yok sadece babasıyla yürüyüş okadsr . 

(4,461 puan) tarafından

Ayy demeee çok üzüldüm ya 🥺 

Zaten orada kol gezen bi salgın var herkes hasta herkes öksürüyor. Birşeyler var ama Allah sonumuzu hayır etsin 

tarafından

Amin . Valla çocuğunuza kendimize kış boyu maske takın bisey olmaz inşallah.  Ben öyle yapicam bu olay beni çok etkiledi 😞 . Hergun oğluma sarımsaklı yoğurt yutturuyorum bi tatlı kaşığı ama korkuyorum ne yalan soyliyim takviyesi de var multivit. 

Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 

tarafından

Sanırım bende öyle duydu 1 buçuk yaşında da domuz gribinden vefat etmiş Allah korusun ya çocuklarımıza Cidden çok zor devir de yaşıyoruz Hastalık yangınlar Depremler Allah Sonumuz Hayrı etsin Sanırım maske takıcaz mecburen:(

tarafından

Ben artık takılamazsın 2 yaşında ama alıştırmaliyim. Virüsler dalga dalgadonuse dönüşe geliyor  aynı anda çoklu virüse yakalanma an meselesi covid ,h1n1 influenza hepsi ayrı dert. 

0 oy
(33,380 puan) tarafından

Alerjiniz var büyük ihtimalle zaten onun küçük küçük tüyleri havada uçuşur bazıları görünmüyor bile dikkat edin 

(4,461 puan) tarafından

Evet eşim günde 1 saat kafesten çıkarıyor evde uçuyor o uçtukca biz o tüyleri soluyoruz

(33,380 puan) tarafından

Kuş evde zor oluyor o minik tüyler yüzünden her gün de süpürsen aynı benimkiler öldüler tekrar almadım ben düşünmüyorum artık bir daha kuş 

0 oy
tarafından

Alerji olabilir bizim 4 muhabbet kuşumuz var ama hiç bişi olmadı bizim aileden ve Kuşlarımizi saliyoruz evin içinde oynuyorlar hiç biri zarari olmadı ama Olanlar da var olmayanlar da var Ayrıca bı odaya koyun deneyin bakalım 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 815 göst.
4 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesim88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,534 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 512 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 259 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,948 soru

24,393,891 cevap

349,535 kullanıcı

...