0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar dünde post açmıştım yolda  yavru kedi bulduk diye şimdi ben petşhopa gittim sütünü aldım ama yavrular için biberon yoktu adam şırınga verdi onunla veriyorum Asıl sorun bu mamanın üzerinde nasıl hazırlanır yazmıyor bilenler Bi söyleyebilir mi ben 50 cc ye 2 çay kaşığı koydum bir seferlik umarım yanlış bişey yapmamışımdır birde su vermem gerekiyor mu yardımcı olur musunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Bilgim yok canım internette arastir bı belki orda vardır nasıl yapıldığının bilgisi 
(845 puan) tarafından
Valla herkafadan bir ses çıkıyor herkes farklı konuşuyor anlamadım ki
(785 puan) tarafından
Mamanın markasını yaz internete orda çıkar belki nasıl yapıldığı canım
(845 puan) tarafından
Çıkmıyor canım ya
(785 puan) tarafından
Ozaman yapicağin birşey yok sen kendince ayarlamaya çalış kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Postun yukarı da Kalsın cnm

Allah senden razı olsun cnm ❤️ 
(845 puan) tarafından
Saol canım senden de
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Canım 5 yavrum var ama anne sütü aliyorlar tahmini nekadarlik senin yavrun
(845 puan) tarafından
Canım dün bulduk göbek bağı bile düşmemişti gece düşmüş kedi sütü tozu aldım bende zorlasan 6 7 günlüktür
(5,407 puan) tarafından
Oooo cok minik kuzum yaa  hani iki aylik falan olsa miktar veririm de sut anne bulamzmisin ilan la falan
(845 puan) tarafından
Nereden bulucamm ki canım ya
(5,407 puan) tarafından
Ahhh canim yaa cok minaklar sanmıyorum yasasin
(845 puan) tarafından
Kız Allah korusun o nasıl söz
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Bilgim yok cnm ama mamanın markasini internette araştırıp nasıl hazırlandığını ogrenebilirsin
(845 puan) tarafından
Aaa çok teşekkür ederim canım bakiyim hemen
0 oy
(238 puan) tarafından
Herhangi bir veteriner hekim kliniğini arayıp mamanın markasıyla birlikte sorun. bence telefonda bilgi verirler mutlaka.
0 oy
(829 puan) tarafından
Öncelikle sen ne kadar güzel bir insansın helal olsun sizin gibilerin  sayısı artar inşallah aldigin yere sorsan bilmez mi nasıl verileceğini onlar acaba
(845 puan) tarafından
Canım valla çok uzaktı bebekle gittim sabah perişan olduk
0 oy
tarafından

Al bebişim şimdi onuda bulacam ben sana bekle az

Yeni Doğan Yavru Kedi Bakımı İçin Gerekli Malzemeler

• Yeni doğmuş yavruyu içine koyacağınız bir kutu ya da sepet
  • Kedinin ısınmasını sağlamak için kullanabileceğiniz sıcak su torbası veya ısıtıcı ped
  • El havlusu, kumaş bez ve battaniye
  • Temizliği için kağıt havlu, pamuk ve kulak pamuğu (kulak çivisi)
  • Yeni doğmuş yavru kediler için özel bir formülle üretilmiş toz mama ya da onun yerine geçecek bir karışım
  • Beslenmesi için küçük bir biberon, damlalık ya da iğnesiz bir enjektör
  • Beslenme saatinde uyanmanız için alarm

0 oy
(2,300 puan) tarafından
Valla canim ben o siringayla inek sutu koyup oyle besleyerek cok kedi buyuttum. Mama nasil hazirlanir bilmiyorum oyuzden.
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Bende öyle anneleri bırakmış 1 günlük 4 bebeği büyüttüm. Şırınga ile sürekli besleyince çene gelişimi olmuyor. Keşke biberon olsaymış ama netten sipariş verebilirsiniz. Mamayı olabildiğine sıvı kıvamlı hazırlayın. Ben sımılac 1 numara bebek maması ile büyüttüm.. Su verdim tabi harıcı arada bir vet. Önerisi ile su ile karışık süt verdim. Kabız oluyorlardı süt engelliyordu bunu. Harici evde pamuk ve bir kaba ılık su ayarlayıp her mama sonrası poposuna ıslattıpın pamugu ileri geri sürerek çişini yaptıeacaksın. Onlar çişlerini kendileri yapamazlar. Pat pat hafıf ten vurarak dışkı çıkartımına yardım edeceksin... Benimkiler birde yoğun pireliydi. Lavanta esansı sürüp yıkadım kuruttum. Üzerini de süpürge nin yumuşak fırcası ile süpürdüm. Havalar soğuktu o sıra üşdükleri için sürekli sıcak su torbasını doldurup havulua sarıyordum.o sıcaklıkta da pireler yumurta bırakıyordu. Evi sarmasın diye elimden geleni yaptım. Belli bir süre baktım ama 4 bebekle bas gelemedim. Hiç susmuyor ardı. 2 saate bir aglamya baslıyorlardı

Eşimde bende çalıştığımız için mecbur kaldık süt anne bulduk ama sadece biri yaşadı malesef. Sürekli şırınga ile beslediğim için. Emme içgüdülerini kaybetmişler. Sürekli besleyemem dersen sende bir süt anne ara. 
(845 puan) tarafından
Bi biberon bulana kadar mecbur ama umarım yaşatırım
(3,548 puan) tarafından
Bi taneye bakmak daha kolay canım. 4 tane daha zor. Hem sıcak istiyorlardı hemde birini emdirene kadar viy viy hiç susmuyoröar. Sabah işe gidiyorum gece baslarında yım. Tam 3 aylık pandemi dönemine denk gelmişti. Eşim dükkan kapalı evde oldugu için bir haftasına kaşa baktık. Süt anne bulana kadar az öz biraz daha baktım zar zor bulduk Bi tane cins kedi onu da emmemişler. Geri de getirmediler.kadın öldü dedi 3 ü dedi sırayla sok oldum. Madem ememiyor söylesenize dedim öldükten sonra haber verdi. Ama 1 tanesi yasadı. Sahiplendirdik.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elvin& (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.