Arkadaşlar gerçekten dini bilgisi olan ilim sahibi bir insan varsa yardımcı olmanızı istiyorum. Bu sefer ben hatalıyım ve eşimle iyi olmak için dua okumak istiyorum ne yapalım bilen eden varsa hangi sureyi ayeti okuyayım yardım etmenizi rica ederim
Dua da oku tabi ama kız azıcık fantazi yap gecelikler falan makyaj güzelde yemek sonra biraz cilcey falan valla ben yapıyorum kocamin teoi de alıyorum elime aşkım şunu alimmi al askin askim bunu da alimmi al aşkım sana birde şu al canım. :)))))))) hem heyecan da oluyor erkek milleti para hrcyan kadın seviyor
Ben antepi tercih ediyorum. . her gun 100 mutlaka yiyoeum.
Ama digerininde faydasi olyr🤭
Ananasta libido artiriyo bu arada hamile degilsen
Abooo bu iş hiç iyiye gitmiyor,sakin olun kızlar 🤪
Ahahahah bencede ya
Siz direk keçi boynuzu pekmezi tüketin sağlam o😂
Cilve Yok istek Yok bacım napim ben odunmusn can değil mi sendeki de 😂😂😂
Evinde bakara suresi aç canım. Sesli dinle niyetini de yuvanın huzuru için diye al inşallah. Ferahlamak için inşirah suresi. Ve yine niyet ederek yasin suresi... yasin suresi neye niyet edilerek okunursa inşallah oraya şifa olur. Rabbim evinizi yuvasını cennet bahçesi eylesin. Huzur mutluluk versin.
Çok teşekkür ederim inşallah
Ben Ya Vedud zikrini çekerim çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ediyorum.
Sadece. Ya Vedud mu cnm kaç tane günde kaç defa soylermsn ne gibi ise yaradu yani esinizin huyumu değişti yoksa davranışlarında mi farklililar var
Bende merak ettim ne gibi etkisini gördünüz acaba
Suya 789 besmele çekip okuyup üfle ikinizde için
Günlük 27 yada 1000 defa ya vedud oku canım
Bunlari okuyabilirsiniz
410,661 soru
12,355,769 cevap
40,980 kullanıcı