+3 oy
116 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (934 puan) tarafından

Eşimin ailesini geldim geleli sevemedim.hep saklamaya çalışıyorum ama belli oluyor halden tavirdan.eminim başka olsa başkası da sevmezdi.cunku gelini yok sayıyorlar.gelinin fikirleri yok onlar için elinin altindaki köle.buna rağmen onları çok sevmem gerekiyor.eaimden çok ailesini sevmeliyim onlara gore.esim de ailesi ne derse orda.ailemizi çocuklarını bile gozü görmez bu uğurda.bakti başı ağrıyor al çocuklarını git der.surekli bu böyle.bu sebeple onların doldurusuyla bana böyle davranınca kat ve kat sevmeyesim geliyor onları.gorusuyoruz sürekli eve gelmezler ama biz gidiyoruz gitmeden duramaz.onlr da çağırır ama zerre yormazlar kendilerini eşime uyarı verirler hemen o bize zorla olması gerekeni yaptirir..her halimizden haberdar olmak isterler nedense.esim öyle gaza gelir ki kimseyi gözü görmez.onlardan aldığı gazla cok.degersizsin hiç değerin yok imajı vermeye calisiyor evde bana .çocukları da simartma diyorlar o da öyle yapiyor.cocuklar olduktan sonra iyice ortaya çıktı bu halelri.onlar söylüyor eşim yapıyor.bazen dengeyi kaybediyor ayarsız davranıyor.anliyorum ki onların parmağı var.aile huzuru denen bişey yok çocuklar büyüyor bı şekilde.alan razı veren razı biz dış kapının dış mandalı.kim sever ki

5 Cevaplar

+2 oy
(2,771 puan) tarafından

Değer görmediğim kimseyi sevmek zorunda değilim. Zaten  çok sıcak kanlı, hemen sevecen olabilen biride değilim. Evlendiğimde nötr duygum vardı ama beraber yasadığımız 1 buçuk senede nefret ettirdiler. Sevmiyorum eşimede söylüyorum, saygısızlık da yapmıyorum. Mecburi durumlarda görüşüyoruz

-Reklam-
+2 oy
(1,266 puan) tarafından

Varlığını sen kendin göstereceksin burdayım diyeceksin 

(934 puan) tarafından

Ancak ayrılmaya kalkip mahkeme açmam lazım yoksa hiç bı turlu ciddiye almazlar.

(1,266 puan) tarafından
+1

Hayır canım bu şekilde değil sen öncellikle hirbirini takmayacaksin sorulan sorulara cevao ver sana birşey danisilmadan konuşma. Biri sana laf mı söyledi bu seni üzmesin hiç takma cevsp dahi verme arada canını sıkan birşey olsa cevsp ver tatlı tatlı laf sok anlamadım kimse evini çocuklarını çok temiz tut oturtup kalkması bil çeşit çeşit yemekler yap dene pastalar kendini sev en yeni kıyafetlerinle içlerine gir saygı göster her zaman kayınvskidene ve kayınpederine sevmek zorunda değilsin saygı duymsk zorundasın bu saygıyı onlara hissettir zamanla görecekler seni 

+2 oy
(889 puan) tarafından

Onlar değer vermiyor diye sen niye kendine değer vermiyorsun eşin de bu şekilde ise böyle adama niye ömür verip de kendini heba ediyorsun gidecek yerin ailen varsa al çocuklarını da kendini de kurtar bunlardan adam olur da peşine gelirse kurallarını koyarsın yok gelmezse merak etme onun da sonu kendi ailesinden olur

(934 puan) tarafından

İş güç yok ailem bakacak durumda değil çocuklarin burdan daha rahat edeceğini bilsem hiç durmam da

(889 puan) tarafından

O Zaman Allah yardımcın olsun ne diyim 

+1 oy
(18,593 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben böyle bir ilişkide kocayı da sevmezdim 

0 oy
(13,389 puan) tarafından

Veren razı demişsin razı olma çiçeğim neden bu kadar ipleri verdin ki ne demek çocuğu şımartmamak çocuğum şımaracaksa anne babasına şımarsın. Annesinin rahmine geri dönebilir bunlar bence 

(934 puan) tarafından

Rahmine çok kibar oldu canım :)

(13,389 puan) tarafından
+1

Öteki denmez ayıp 😂

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 334 göst.
+1 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.