+2 oy
92 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar uygun ve kullanışlı kirutma makinesi onerisi istiyrum çamaşır cekiyo fln diolar onlar doğru mu

10 Cevaplar

0 oy
(1,299 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ben Altus aldım 11500e hem uygun hesaplı iyi bir makina daha yeni aldık dün kuruldu kullandım memnun kaldım şuanlik Kurulum yapan servis dediki makina kucultmez yanlış program kullanımı küçültur misal ayrıştırıp at sentetik ve pamuklu ayrı ayrı diye çünkü birlikte atınca sentetik erken kurur pamuklu geç kurur bu durumda sentetik erken kurudu için diğer camasirlarin kurumasini beklerken çekme yapar küçülür dedi hepsini bir atcaksan karmaya atabilirsin dedi karmada dün üç kere attım sorun yaşamadım çekmedi suan

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hoover ısı pompalı kullanıyorum memnunum. Çekme olmadı şuana kadar

+1 oy
(794 puan) tarafından

Elektrolüxü çok öneriyorlar ama bilmiyorum bende yıkamalı kurutmalı makine var yerim yok diye almıştım hotpoint ariston güzel kurutuyor ama diğer yıkamada kıyafetlerin bazılarında pamukçuklar kalıyor onlarıda tüy toplama bandıyla hallediyorum artık 

+1 oy
tarafından

Bosch kullanıyorum gayet memnunum 

0 oy
(385 puan) tarafından

Arçelik almaya gittigimde oranın müdürünü tanıyorum arçelikte aynı grundig de arçelige 30 bin verene kadar 20 bine Grundig al dedi öyle yaptım çokta memnunum tamamen aynı sadece marka diye pahalı dedi arçelik garantili içinde aparat var oraya su koyunca buhar veriyor hemde kırıştırmamış oluyor 

(1,741 puan) tarafından

Cmm benimde grundig. Pamuklularda bebeğimin kıyafetini küçülttu.  Sen hangi programı kullanıyorsun genelde

(385 puan) tarafından

Bana pamukluya atma dediler canım sentetik + yapıyorum pamukluya beyazları atıyorum bazen karmaya atıyorum düş ısı ayarına basıyorum pamukluy atsanda düşük ısıya bas

(1,741 puan) tarafından

Banada tam tersi pamukluya at dedi ya. Tam olarak nasil kullanıyorsun. Mesela beb sentetikte yıkayınca çamaşırlar bildiğin ıslak kaldı. Günlük de yıkadım yine aralarda nemli camasir kaldı. Yani nasil kullanıcam anlamadım 

0 oy
(3,804 puan) tarafından

Altus kullaniyorum 9 kg şuana kadar hiç çekme yapmadi canım o programla ve ürünle ilgili yani kalitesiz bir üründe küçülür bide programı önemli pamukluysa pamukluya ayarlarsan küçümlüyor 

0 oy
(13,385 puan) tarafından

Yüzde yüz pamuk dışında çekme olmaz. Olay onda aslında. İlk yıkamada görürsün çekme onda da. Vestel var bende de memnunum aldığım en iyi şey ev için 

0 oy
(5,232 puan) tarafından

Hoover var bende 10 kg iz çekme yapmıyor 

0 oy
(7,196 puan) tarafından

Altus kullanıyorum memnunum 

0 oy
(1,627 puan) tarafından

1 aydır grundig kullanıyorum memnunum çekme vs yapmadı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 357 göst.