+2 oy
449 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından

Yeni evlenecek olsaydınız kendinize vereceğiniz ilk öğüt ne olurdu? 

51 Cevaplar

0 oy
önce (1,952 puan) tarafından

Kendini sakın kimse üzülmesin diye ezdirme derdim

Aslında onu şimdide yapıyorum salaklığımdan kimse üzülmesin diye hep ezilen oluyorum aman bunun hatasını söylesem üzülür anan buna böyle dededen üzülür diye diye kendimin ne halde olduğumu görememişim

-Reklam-
0 oy
önce (292 puan) tarafından

Çocuk için acele etme derdim geri kalan hicbir şeyde pismanligim yok 

0 oy
önce (838 puan) tarafından

Sakın altınlarını bozma 😂

önce (46 puan) tarafından

Ahahahhaha 😂😂

0 oy
önce (37 puan) tarafından

2 yıl oldu evleneli doğru düzgün bişe istedim ev olduğu için ev olduktan sonra zamnla eşyalarda olur dedim demez olaydım halı perdelerimi haberim yokken görümcem kaynanam beğenip almış buna bile seslenmedim şimdiki aklım olsa herşey aldirirdim ne kadar sana masraf yapsan isteklerin olsa bu hayatta daha değerli oluyorsun birde her zaman mesafeli olmak gerekiyormuş kendi ailen gibi goruyon ama akbabalardanda beter koca tarafi

0 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Acıma acınacak hale düşersin 

0 oy
önce (2,297 puan) tarafından

Chester koltuklardan uzak dur

0 oy
önce (2,626 puan) tarafından

Hemen çocuk yapma gez toz gençliğinin tadını çıkart derdim ve sana kim nasıl davranıyorsa sende o şekil davran olurdu sonradan geldi aklımız başımıza ama olsun 🙄😊

0 oy
önce (14,713 puan) tarafından

İlk çocuktan sonra çok çok çok dikkat et 😃

Ve 

Hemen ev al derdim 

0 oy
önce (7,816 puan) tarafından

Acıma yetime döner koyar totona derdim kendime. Çok farklı olurdu hersey 

0 oy
önce (18,330 puan) tarafından

30 una kadar beklemişsin bir beş sene daha bekle gez toz kendi paranın keyfini çıkar. Şükür eşimle huzurluyum ama atanır atanmaz evlendim hemen çocuk öldü küçük çocukla zorlandım pek sosyal hayatım gezmem olmadı çok borç ödedik araba almaya sıra gelmedi :)

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Evlenme kızım salakmısin  işin var araban var gez toz hayatını yaşa daha çok erken derdim 25 de evlendim 

0 oy
önce (155 puan) tarafından

Çok sessiz kalma alabilen alsın enayi yerine koymalarina izin verirsen ilerde ezilirsin fazla değer başını öne eğer 

0 oy
önce (152 puan) tarafından

Evlenmezdm hhalde sonuç ne olursa olsun güvenimi kirmalarina izin vermezdm resti çekerdim 

0 oy
önce (2,074 puan) tarafından

İnsanları zora sokmayacagim diye sürekli kendinden ödün verme, kıymeti olmuyor

0 oy
önce (4,310 puan) tarafından

Soyu sopu kalmamış. Tutunacak tek dalı olmayan bir koca bulmak. :D mesela kaynana kayınpeder yok ... diğer akrabalar olada bilirdi :)

0 oy
önce (20,024 puan) tarafından

Kocana uyup o koltuk takımıni alma. Bı naneden anladığı yok. Anliyo gibi geziyo ortalıkta. Kendi bildiğini al derdim🤣🤣🤣

0 oy
önce (1,988 puan) tarafından

Ben evlenirken üste para verdim benden enayisi yok. Eşyalarimi da babamla almistim yeni atandigim için. Kayınpederim de ohhh bedava evlendin dedi oğluna benim yanımda ellerini ovuşturdu bir de. Eşimin düğün için biriktirdiği parayı da aldı bankada tutuyor faizini yiyor . Nikahı kiydigim gün olay çıkarsaydim keşke 2 yıl boşuna sabretmisim 🤣🤣 miss gibi küsüz 1 senedir

0 oy
önce (13,762 puan) tarafından

Su anki evleneceğim kişiyle evlenecek olsaydım nisandan direk dönerdim.

0 oy
önce (1,062 puan) tarafından

Eltini evine sokma canını sıkma

önce (46 puan) tarafından

😂😂😂 

önce (1,062 puan) tarafından

Yeni slogan sjsjjsjs

0 oy
önce (2,195 puan) tarafından

Sakın evlenme derdim kendime.

İlgili sorular

0 oy