+1 oy
149 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (669 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar eşim çaycılık yapiyo haftasonu da arada bı mesai oluyo oda cam silme işleri oluyo neyse bu hafta hiç izin yapamadı haftasonu da çalıştı neyse eşimin. Bı huyu var ise giderken beni uyuyo görse hemen yüzünü burusturur oh gel keyfim gel der bu haftasonu da annemler geldi o hiç evde olamadı annemleele AVM ye gittik tur attik iki çocukla ben zaten hiç bişi anlamadım eve geldik oda geldi yemeğini fslan koydum sürekli tripli sanki ben hiç iş yapmıyorum yorulmuyorum onun sürekli yorulup iş yapıyormuş gibi davranması zoruma gidiyo haftaic leri zaten sadece günde üç defa çay dağıtıp yerinde oturan biri yani ağır bı işi de yok ama bu tavırları zoruma gidiyo iki fazla iş yapsa kendini olduruyo sizinde eşiniz böyle mi benim hiç derdim yokmuş gibi isim guxum yokmuş gibi davraniyo artık bu tavrından bazen aglayasim geliyo halbuki kaynım bizde bir aydır oraya koştur cocuklara yemeğe temizliğe akşama bayiliyorum akşamda çocuklara geldiginde baktığı yok kızım beş yaşında bir kere bile yemek yedirmisligi yok oturupta ona ben anlamam diyen biri herşeyi ggectim ben yaparım şimdiye kadrada yaptım işlerimi evim o eve geldiğinde tertemiz yemeğim pişmiş çamaşır ütü bitmiş şekilde karşılarım ama bu tavırları beni çok yoruyo bu arada bulaşık mKinemde yok akşama kadar bulaşığı bile elimde yıkayan biriryim evinde bulaşık makinesi olmayan kalmadığı halde ben ona bulaşık makinesi al bile femiyorum 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (13,364 puan) tarafından

ev işini bilmeyen erkek ev işlerini çok basit sanıyor. kendi dışarıda yorulduğu için senin de gerçekten yorulduğunu bilmez. anasınım evinde iki süpürge yapsaydı böyle demezdi

önce (669 puan) tarafından

Evet kesinlikle işi ben herzaman yaptım gene yaparım ama böyle tavır alıp burun kivirmasi çok zoruma gidiyo

önce (56 puan) tarafından

Kelimesi kelimesine katılıyorum 👌

önce (13,364 puan) tarafından

eşim annesine de yardım etmiş, evde iş bölümü de yapıyoruz. işte bazen yıllık iznini kullandığında ben işe gidecem fazla mesai falan alacam der, orda dinleniyorum diyor. 

-Reklam-
0 oy
önce (566 puan) tarafından

Bacim biz onlara göre evdeyiz oturuyoruz, çocuğun karnını altını hayaletler hallediyor evi temizleyen camasir bulasik yemek hepsini kadın tuttuk onlar gelip gidiyor biz de sadece oturuyoruz yatıyoruz telefon elde akşama kadar dinleniyoruz . Biz yorulmuyoruz kiii . Sen biliyorsun biz geceleri uyuyoruz cocuk kalkınca kocalar kalkıp bakıyor dimi unutmuşum. Hastaykende onlar başlarında.  Bak bide bukadar şey üzerine işe gidiyorlar biz mi  CAMIŞŞ GIBI YATIYORUZ CANIM.   Biyerim8z keyfine ağrıyor,  canımız keyfine darlaniyor . Öyle isteeee. 

Onlar haklı biz abartıyoruz!!! 

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Baktn yorulduğunu işinden şikayet ettigini görüyorsun napim de çaycı değil misal memur olsaydın 9 gidip 5 te gelirdin hafta sonu da izinli olsaydın felan de çaycı olmanı ben mi istedim Allah Allah felan yap yüz verdikçe astarını istiyorlar 

Zaten memur gibi 9 5 çalışan biri yani işinin hiçbir zorluğu yok yanında bir kadında cslisiyo o bile diyo yrlefona bakmaktan yoruluyorum bazen diyo

önce (30 puan) tarafından

Hani erkekler biz yorulduk diyince onlar daha çok yoruluyor bizler hasta olunca onlar da yatak döşek yatıyor ya siz daha uste çıkın ezen taraf siz olun 

0 oy
önce (4,883 puan) tarafından

Hiç bir iş yapma yemek çamaşır bulaşık   evde yaptığın hiç bir işi yapma bir hafta sonunda evin o halini gördüğünde ne yapıp yapmadığını anlamış olur 

0 oy
önce (13,371 puan) tarafından

İkimiz de çalışıyoruz evde her iş ortak. Eşim saat beşte çıkıyor ona rağmen ben yoruldum demez ben öğlen çıkıyorum kaç senedir. Koca okulu idare ediyor adam oturduğu yok. Bunların Bi tarafını kaldırmayın ablası yapan nasıl yapıyor

0 oy
önce (604 puan) tarafından

Canım benimde yok bulaşık makinem ve benim eşimde aynı klasik Türk erkeği bir iş tut ucundan desen ben senle neden evlendim diyip işin içinden çıkıyor 3 yaşında kızım ve 2 buçuk aylık bebeğim var Allah var kızla ilgileniyor gece onla uyuyor ama bebek bazen hiç uyumuyor ona bu bebek neden ağlıyor neden durmuyor bir ben ilgileniyor sen dinlen diyen biri değil bu yüzden takmayacaksın ne yaparsan yap değişmezler sen kendini parcalasan yirtsanda sonuç aynı olacak canim

0 oy
önce (2,767 puan) tarafından

Eşin az ev işi yapsa şükrederek işe giderdi. İş yerinde dinlenirdi çünkü.

Grev yap, elleme işler kalsın, sadece kızının bakımıyla ilgili işleri yap. Anlasın bakalım onun işi mi zor senin işin mi.

0 oy
önce (598 puan) tarafından

Bunlara yaranamazsın evde değil çalışıyor olsan eve yetişemiyorsun ne yapıyorsun der hiçbir şeyden memnun olmaz. Eşini değiştiremezsin yetiştirildiği ortam karakteri onu böyle yapmış. Sadece kendi istekleri vardır sadece onun dinlenmeye hakkı vardır. Sen dinlenmek istesen gözüne batar kendin için bir şey yapsan gözüne batar. Bir tane de bende var böylesi ne halimden anlıyor ne destek oluyor ben de yakında delireceğim

Evet tamda anlattigin gibi canım goxune batiyo iki gezsem kendime bişi alsam mutlu olsam 

0 oy
önce (2,328 puan) tarafından

3 gün iş yapma evi b.ok götürsün bakalım suratı ne şekil alacak

0 oy
önce (2,637 puan) tarafından

Benm esimde bu kafada biri canm sanki dunyada calisip eve para getiren tek kisi oymus gibi davraniyordu.ben evde sanki bisey yapmiyormusum gibj lanse ediyordu.tamam cocuklarla ilgilenirdi ama benm yaotigim iside gormezden gelirdi.takj be artik tepkimi kiyana kadr.sadece o sabah ise gidip gelene kadr elimj hicbirseye surmedim canm ev savas alani gibi oldu 3covuk var tabi.mutfak banyo tuvalet ev odalar yataklar heryerde.eve geldi geldigi gibi bu evin hali ne dedi.bende hani bisey yapmiyormusum gibi lanse ediyordn ya al sana evde napiyormusum gor dedim.sonuc artik agzini acamiyor.birazda tepkini koy canm sert cik yoksa laftan anlamiyor bu adamlar

Evet canım haklısın öyle yapmak lazimki anlasınlar ama ne bilim yaa benimki ondanda anlamaz gibime geliyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
8 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.

410,728 soru

12,358,476 cevap