+1 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,160 puan) tarafından

Kızlar bir oğlum var 5 yaşında normalde onun beşiğini yatak odasında yeni dogacak bebeğimiz için kullanacağım. Ancak oturma odasında vs kullanmak için küçük bir beşik alalım demiştim ya da oglumdan kalan puset şeklinde anakucagini mi kullansam ki filan diye( oğlum her ne kadar 5 yaşında da olsa kanepede vs çocuğu yatırmaya korktum ne olur ne olmaz diye).

Eşim kendin sallayacagin beşige 1000 lira veregimize otomatik anakucağı alalım sende rahat et çocuk orada sallansın diyor. Bu otomatik elektrikli anakucaklari kullanışlı mi ki acaba

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

5 yaşındaki oğlun ana kucağını kullanmana izin verecek mi? ilk bunu düşün derim. benim 1 buçuk yaşında ikizlerim var. asla rahat huzur vermiyorlar misafirliklerde falan. yeniden hamileyim ve almayacağım ilk ürün ana kucağı. ne elektrikli ne elektriksiz. çünkü misafirliğe gidince bile mümkünse kaldırıyorlar ana kucaklarını yoksa alamıyorum başından çocukları. hele bide bebek inerse ozaman kıyamet kopuyor. kim binecek diye. maksimum iki günde kırar atarız biz onu alırsak

önce (1,160 puan) tarafından

Oğlum izin verir ondan yana sıkıntı olacağını sanmam canım. Kendi binmeye vs çalışmaz. Sizinkiler daha küçük olduğu için belki huzursuzluk çıkartıyorlardır

önce (1,087 puan) tarafından

eğer öyleyse ben olsam elektrikli olandan alırdım. kendi kendine sallanır sen de işine bakarsın bi 5 dakika. ama ana kucakları için sallanmaya alıştırıyor diyorlar o doğru mu bilmiyorum. bide kimisi 3 ay kullanılıyor diyor ya o doğru değil benim etrafımdakiler yaşını geçen çocuklarında bile kullanmaya devam ediyor. 

önce (3,746 puan) tarafından

Hakkını verenlerden biri de benim. 2 yaşındayken hâlâ kullanıyorduk. 15 kiloydu sanırım ağırlık sınırı. Severse çok kurtarıcı olur. Evde puset varsa bir süre onu deneyin bence severse alın çünkü baya pahalanmışlar sevmezse yazık olur. Alışanlar var mı bilmem ama kucaktaymış gibi hafif salladığı için benimki sallanmaya alışmadı. 

Cicikus markası modeli neydi acaba sizinkinin. 9kg sınırlı sanıyordum hepsini 15 çok iyiymiş

-Reklam-
0 oy
önce (300 puan) tarafından

Annem almıştı bana elektriksiz çok uzun süre kullandım baya da memnundum 

Geline de elektrikli aldı çocuk 3 aylık tosun gibiydi maşallah ürün kilosunu kaldırmadı doğru düzgün sallamaz oldu 

Tahmini kaç kg gibi taşımaz oldu ki canim

önce (300 puan) tarafından

3 aylıkken yanlış hatırlamıyorsam 8 kg olmuştu canım çok yavaş sallıyordu 

0 oy
önce (2,638 puan) tarafından

Canım benim sende bilirsin ki bebekler hemen büyüyorlar elinde ne varsa onu kullan derim yenş bişeyler almana gerek yok onun içinde çok fazla yatmıyorlar zaten durumunuz. Çok iyi de olsa bence elindekileri kullanmak daha mantıklı 

0 oy
önce (1,863 puan) tarafından

Ben elektrikli ama kucağı kullandım 11 aylık olana kadar o kadar rahat ettim ki resmen dünya varmış dedim oğlum çok sevdi onu ana kucağında bırakıp tuvalete duşa girince ilk doğdugu ay almadıgıma küfür ettim dünya varmış resmen tek dezavantajı 10 11 kilo olana kadar kullanılıyor oda 1 yaş civari oluyor zaten

0 oy
önce (11,567 puan) tarafından

Joie nin aldık ya kullanamadı 4 ayı ayı anca gördük dönmeye başlayınca tehlike yarattı bende hemde bebek sevmedi yatmayı hem sallanmaya alışmasın

0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

Elektrikli ana kucağı bildigin para tuzağı bacım bende aldım 1 ay bile kullanmadık arkadaşlarım hepsi aldılar alanlar hep pişman okadar gereksizki ve 5 yaşındaki oglun asla kardeşinin ana kucagında yatmasına izin vermez kıskançlık yapacaktır eminim rahatsız eder sürekli ama genel olarak gereksiz bir ürün 

0 oy
önce (3,746 puan) tarafından

image

Ay 10 kiloymuş sınırı ben hep 15 diye kodlamışım kafamda uzun süre kullanınca. Bize hediye alındığında 800 liraydı🥹 tam yatay ve hafif oturma pozisyonuna gelebiliyor ninni müziği var kuş sesleri falan sallama hızı iki üç kademe. belki ek olarak titreşimli modellere bakabilirsin eğer bebeğe zararlı değilse. 
0 oy
önce (685 puan) tarafından

Ben klasik ana kucaklarindan aldim cocugum kendi sallaniyor cokta memnunum elektrikliyi her cocuk sevmiyor cevremde kullanamayan cok var bnce katlananlardan al kullanimida pratik 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 229 göst.
17 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 341 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (53 puan) tarafından soruldu

410,730 soru

12,358,500 cevap

41,269 kullanıcı

Kategoriler