+3 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından

image

birde çorap var 5 li fiyatlar uygun mu buranın ürünleri kaliteli oluyor lcw daha pahalı sanki sizce 

18 Cevaplar

+1 oy
(2,051 puan) tarafından

En İyi Cevap

Fiyatlar güzel ama waikikide kupon oluyor daha uyguna da gelebilir bu fiyata da denk gelebilir  bir bak canım sen. Ben hep waikikiden kuponla toplu alıyorum kıyafetlerini cok uyguna geliyor.  Eskimezse de dolap uygulamasından uygun fiyata satarsın hızlıca. Oğluna ucuza kaliteli giydirmis olursun al bence 🙂

-Reklam-
+2 oy
(2,785 puan) tarafından

4 parça ürüne o kadar para vermezdim ben ya 😅

(285 puan) tarafından

Normal degi omi 

(223 puan) tarafından

Malesef her yerde bebek kiyafetlerinin fiyatı bu şekilde uyguna almak istiyorsanız ya pazar da var ya da lcwnin depo bölümü var optimumun altında hepsi yeni kırmızı etikete düşürüyorlar aralarından seçiyorsun dizginleri ben bebeğim için alışveriş yapacağım 400 TL altı bulamadım valla hiçbir yerde Instagram da bile huma bebe diye uygun sayfa önerdiler bebek takimlari 400 den basliyor

+2 oy
(2,708 puan) tarafından

Ya vermeyin şu kadar para hadi gömlek pantolon neyse de gir Instagram a Gökhan bebe diye bı sayfa ver hem ucuz hem günlük giydirmeye kaliteli ürünleri 180 200 130 lira ya takımlar var

(285 puan) tarafından

Ben senede bir defa alıyorum sürekli almıyorum ama 

(2,708 puan) tarafından

Senede bı defa alacak olsam 3 4 parçaya 1150 vermektense o paraya 5 6 tane al üst takım alırım 🤷

(285 puan) tarafından

Kalitesiz söylediğin yer bana göre 

(2,708 puan) tarafından

Sen bilirsin bende ordan alıp düğüne bayrama goturmuyorum yani çocuğu evde günlük giyiyo 

+2 oy
(4,498 puan) tarafından

Pahalı canim bence LCW kuponla daha uygun oluyor 

+2 oy
(1,457 puan) tarafından

Ben küçük çocuklar için giysilere bu kadar para verilmesini doğru bulmuyorum çünkü hızlı büyüyorlar niye masrafa sokuyosunuz kendinizi boştan yere ben hep uygun fiyatlı şeyler alırım bebek mağazalarına bakarım genelde indirimli olan şeylerden alırım bazen 

(285 puan) tarafından

Herşey burdan ibaret degil benim oğlumu bir çekmece kıyafet var onu da sağdan soldan verdiler kendimiz almadık bir buçuk yaşında bayram gelmeden böyle kaliteli almak istedim ..

(1,457 puan) tarafından

Haa bayram için alacağını bilmiyordum olabilir o zaman güzeller hepsi de 🙂

+1 oy
(3,302 puan) tarafından

2 gün önce LC den aldım kot oğluma yumaşak 12 ay . 350 di

Mağazadan tek kalan ürünler bölümü daha uygun oluyor bide outlet mağazasına gidiyorum 

(285 puan) tarafından

Mağaza daha mi uygun 

(3,302 puan) tarafından

Outlet LC oluyor oralarda uygun kırmızı etiketliler 

+1 oy
(2,254 puan) tarafından

Fiyatlarında bir sıkıntı yok hatta oldukça uygun ben devamlı lcden alıyorum çocuklarıma ordan kupon felan hallediyorum mesela bu ara 1500 üstü %35 indirim oluyor mevsimlik alışverişlerini yaptım hepsinin bir oraya göz istersen

(285 puan) tarafından

Seçenek bulamadım ben senede bir defa alırım cnm bayrama yakın gömlek çok tatlı hoşuma gitti 

+1 oy
(11,626 puan) tarafından

Lc waikikden kuponla al canım pantolon çok pahalı iki badiye de o kadar para vermem açıkçası benim için sorun değil dersen güle güle giysin kuzucuk 

(285 puan) tarafından

Sağol cnm bende çok pahalı şeyler almam ama bakalım ya 🥰

+1 oy
(1,060 puan) tarafından

Ben çarşıda 50 TL ye lastikli evde giyecgi eşofman altı buluyorum ama böyle ağır bir kaç takım olsun misfirlikte giysin diyorsan ver ama evde giymeye pahali

+1 oy
(1,167 puan) tarafından

4 parça ürüne o kadar vermezdim diyorlar😅 hani bütçem yok param sınırlı vs diyebilirsiniz doğrudur geçim zor ama 4parcada az değil en kötü çorap 50 TL abartmayın bence fiyatı cok değil ama sezon başında indirimlerinden daha uyguna alabilir tabi.

(285 puan) tarafından

250 geliyor gömlek zaten

(1,167 puan) tarafından

Bence çok iyi ama yinede LCW ya bakın mağazaya yumuşak çok güzel kotlar 350ye inmişti dün gordum

0 oy
(4,357 puan) tarafından

Civile bak canım orda baya indirim var çok da güzel.bunlar biraz pahalı geldi bana. Ben geçen ay kızıma 10 parça kıyafet aldım takımlar 300 TL ye geldi . Ve çok kalitelidir 

0 oy
(1,167 puan) tarafından

Lcw da şu an çok güzel indirimler var pahalı değil aldıklarına ama başka yerden indirimli alabilirsiniz LCW da aynı pantolon 400 e 350 ye görmüştüm 

0 oy
(10,187 puan) tarafından

Konudan alakasız adın mi Göksu yoksa soyadın mi 

(285 puan) tarafından

soyadım değil cnm eşimin adı Göksu 

(10,187 puan) tarafından

Aaa şaşırdım Göksu genelde kız ismi benimde kızımın adı Göksu 

(285 puan) tarafından

Cnm kız erkek ismi olarak geçiyor diye biliyorum bende eşimle tanısnca tuhaf gelmişti 

(10,187 puan) tarafından

Biliyorum hem kız hem erkek ismi ama dedim daha çok kız ismi kıza daha çok yakistiriliyo

0 oy
(78 puan) tarafından

Ben beğendim canım güzeller artık ucuz bir şey kalmamış ki

0 oy
(485 puan) tarafından

Güzeller ama İstanbuldaysan Bakırköy sosyete pazarına git o parayla kaç parça kıyafet alırsın ben artık mağazalara o kadar boş para vermiyorum ya Bakırköy pazarına gidiyorum hemde hep marka ürünleri satıyorlar o kadar kaliteli . 

(91 puan) tarafından

Marka ama ille bir sıkıntısı oluyor veya marka adı altında çakmadı da var orda 

(485 puan) tarafından

Yok vallah benim aldıklarım taş gibi ne sıkıntısı var nede bozuk 

0 oy
(186 puan) tarafından

Çok güzeller neşeli günlerde kullansin

(285 puan) tarafından

Çok sağol cnm benim 

0 oy
(450 puan) tarafından

İmkan meselesi cnm bnde genelde LCW tercih ediyorum iki oğlum var . Güzel duruyor yikadiginda geç bozulma oluyor. LCW da bozdu gerçi . Ben ordan daha pahalı yerlerden almıyorum..

0 oy
(965 puan) tarafından

Bence alma 2 3 ay sonra olmaz bile ben kızıma 5 bin TL'lik kıyafet aldım 3 ay önce hepsi küçüldü bile olmuyo instaframdan falan bak istersen daha uygun fiyatlı şeyler var evde giydirmek için alacaksan 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
21 cevap 853 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.

411,822 soru

12,397,475 cevap

44,265 kullanıcı

Kategoriler

...