+2 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından

Benimki afedersiniz iliskimw bile karışıyor dikkat et yine hamile kalma arka arkaya hamile kaldığım için sanki benim elimde  eve aldığım eşyalara ve market alışverişine çıkınca abur cubur almama sürekli paranı idareli harca der ama oğlu içkiye millete yedirince bana sananne diyor 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,134 puan) tarafından

İnsan ağız dolusu bir sanane demek istiyor bazen 

(98 puan) tarafından

Bazen boğasım bile geliyor kızıyla kendine gelince sorun yok bana gelince idareni bil yüzsüz insan 

(1,134 puan) tarafından

Açık açık desenize kızına niye söylemiyorsun bana bu söylediklerin geçmiyor diye.

(98 puan) tarafından

Az kaldı sabrım doldu zaten ben eve büyük bir eşya alayım bı sorun olsun hemen kızını arayıp anlatıyor ben kendi anneme bişe dedim ilk defa kavga çıktı gelip bana dedi her şeyi annene anlatiyon bir daha bı sorun olsun hemen kızına mi yetiştirdin dicem bu yuzdeb bile kavga ettik ama yine aynilar bıktım 

(1,134 puan) tarafından

Kendilerine hak sana çok görürler zaten 

-Reklam-
+1 oy
(4,516 puan) tarafından

Ailenin icindekileri kaynananla konusma derim ki haberi olup sana bunları soylemesin.

İliskinize gelince o bizim mahremimiz diye bilirsin. Sanane diyen insana bunu soylemeye cekinmemelisinbence

(98 puan) tarafından

Alt üstlü oturuyoruz gurbetteyim burda kimsem yok bazı şeylere sessiz kalınca mecburiyetten insanın tepesine çıkıyor kaç defa kavga ettik sonra yine ay huylu huyundan vazgeçer mi ve birşey olduğu zaman hemen tansiyonunu bahane edip ambulanslar geliyor kapiya

+1 oy
(1,147 puan) tarafından

benimki bana, oğluna, kızına, kocasına yani hepimize karışıyor. ama tatlı bi karışma. çoğu zaman tepki vermiyorum. daha çok oğluyla kızıyla atışıyorlar. severim kaynanamı

(1,147 puan) tarafından

kaç kez hamile kaldın ki merak ettim

(98 puan) tarafından

18 aylik  ve 3 aylık oğullarım var

(1,147 puan) tarafından

ee hepi topu 2 tane doğurmuşsun abartmasın bence :) ben de 4. falan sandım...

bi arada büyür giderler işte kime ne... 3. yü düşünüyorsan da bence arayı açma yap çıksın aradan. düşünmüyorsan ayrı tabi

(98 puan) tarafından

Allah olmayanlara versin bir tane daha olsa piskolojim bozulur gurbetteyim kafa dağıtacak kimsem yok sürekli evdeyim çocuklarla hava soğuk olduğu için zateb hic çıkamıyorum 

(1,147 puan) tarafından

büyütünce tadını çıkarırsın. herkes 10 sene sonra 2.yi büyütürken sen ikisini birden alıp alıp gezersin

+1 oy
(2,622 puan) tarafından

Yazık garibim arada gaza geliyo kaynana damarı tutuyo laf soyluyo sağolsun oğlu frenliyo pusturuyo.  Öyle çok biseye de karışmaz zaten en büyük karışması oğlumu kreşe yazdırırken tutturdu sübyan okuluna ver kuran ogrensin din öğrensin diye . Bende anne o benim oğlum bu kararı biz versek daha iyi hani malum bende çocuk gelişim mezunuyum ya bilirim neyin noldugunu dedim o oldu bitti gitti konu 

(200 puan) tarafından

Benim oğlum çok dışa dönük sosyal bı çocuk din eğitimi mi almalı başka şeylere mi yonelmeli bilemedim karar veremiyorum şuan hangi yaş doğru bunun için olur hazır mi nasıl anlayabilirim çevremdeki herkes başka birşey söylüyor 

(98 puan) tarafından

Önce bı kreşe gitsin ortama alışsın  kendine öz güveni gelir konuşkan olur orası daha eğitimli ortamlara alışır 6 7 yaşına gelince yaz tatillerinde gidip öğrenir ilk Kur'an'a gitse içine daha çok kapanır diye düşünüyorum 

(200 puan) tarafından

Benim çocuğumun özgüven sorunu yok kolay iletişim kurabiliyor herkesle şuan zorlanır mi yinede 

(98 puan) tarafından

Zorlanmaz orda farklı farklı etkinlikler yapılıyor duruma göre bakarsınız olmazsa geri alırsınız denemekten bişe kaybetmezsiniz

(2,622 puan) tarafından

Bence çocuktan çocuğa değişir o su yaşta kesin eğitim görmeli diyemem. Mesela çocuğun soyut şeyleri algılama becerisi yüksekse gönderebilirsin. Ama soyut şeyler aklını karıştırıp çocuğu zorluyosa hiç zorlama derim ileride daha da soğuyabilir bu konulardan . Benim oğlum şuan yavaş yavaş algilayabiliyo her gece çeşitli dualar okuyoruz dili döndüğünce okuyo Allah'ım seni çok seviyorum diyo ki gerçekten seviyo bence. Gelişimine göre seneye ya gönderirim ya da kreşten devam eder yaz tatillerinde gönderirim 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

Bidaha hamile kalsan kaynananın suratının alacağı hali merak ettim 🤣🤭 ağız dolusu bir sananeyi hak ediyor. Bişeylerden yüz bulmuş ki dil uzatacak cesareti gösteriyor. O dili koparıp eline ver

(98 puan) tarafından

Evler yerler onun üstüne olduğu için bizi yönetmeye çalışıyor bı kaç defa evle ilgili bile laf etticok şükür ailem arkamdada ben çocuklar için sabrediyorum yuvam bozulsun istemiyorum ama ilerde sabrimda kalmayabilir 

0 oy
(200 puan) tarafından

Aynısı evime aldığım eşyadan tut ustume aldigim kıyafete kadar herşeyin fiyatını soruyor almayın para biriktirin diyo ama sürekli artık çok sıktı şuan 2.hamileyim yeter daha yapmayin diyo o kdr konusuyo ki artık sanane diyesim geliyor :angry:

(98 puan) tarafından

Alt üstlu oturuyoruz her seferinde idareni bil dedikçe bende sipariş veriyom kapıya gelip görüyor umrumda olmuyor bazen geceleri çok kafama takılıyor herşeyini sen çekiyorsun ondan sonra kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar kimi kaynanalar 

(200 puan) tarafından

İşin zor ben Allah'tan altlı üstlü oturmuyorum sınırını bilmeyen hadsiz bı kadın asla evliliğimi sürdüremezdim şehir dışındayım ayda 1 bile tahammülüm yok ona

(98 puan) tarafından

Ayda bir alışverişe gidiyoruz eşimle herşeyi alıyoruz poşetleri illa görüyor gözüne batıyor i

0 oy
(1,257 puan) tarafından

Benimkide her şeye karışmaya çalıştı evimde kaldığı zaman kibar dille hep uyardım ama az daha kalsaydı kesinlikle kavgaya dönecekti neyseki gittiler 🙂 o sana sanane demiş madem sende ona gereken cevapları vermelisin 

(1,257 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun o zaman mecbur kalmak çok kötü oluyo 😕

(98 puan) tarafından

Bazen cevap verdiğimde kavga ettiğimizde bak insanın bir birine işi düşüyor kavga etmemek lazım bilmem ne sürekli akıl veriyor 

(1,257 puan) tarafından

Kendisi de düşünecek o zaman bunları sorun çıkarmadan önce 

(98 puan) tarafından
+1

Hem suçlu hem güçlü kaynana değil mi hep onlar hakli.hep onlar biliyor 

(1,257 puan) tarafından

Aynen hepsi aynı zaten senin dediklerine karşı kulaklarını tıkarlar 

0 oy
(4,895 puan) tarafından

İyide cnm hata sende burası bizim evimiz bizim özelimiz kimseyi ilgilendirmez demedikten sonra kendi kendini kurar yer bitirirsin ses tellerini kullanmayı dene biraz

(98 puan) tarafından

Aynen hata bende ben sesimi cikarmadikca bazı şeyleri alttan aldikca tepeme çıktı 

(4,895 puan) tarafından

O yüzden sesini çıkaracaksın ki tepene çıkmasın

0 oy
(5,193 puan) tarafından

Yok karısamax ama gerizekalı bı kere nası korunuyosunuz dye sormustu

(98 puan) tarafından

Ay benimki hamileyken nasıl temizlediğimi bile sordu hamileyim son zamanlarda giyinim diye eski iç çamaşırlarını getirmişti bu yüzden kavga etmiştik böyle dengesiz işte 

(5,193 puan) tarafından

He kız onu da sordu son aylarda ama saflıgı na veermıstım sevdiğimden. Şimdi soğudum ne yrmek yaptın dese bılr allah nr verdyse dıyorum hoc bır muhabebtimiz yok

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 332 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 686 göst.
0 oy
11 cevap 289 göst.

411,509 soru

12,387,989 cevap