+1 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,444 puan) tarafından

Kızlar kaynanamin digr ay doğum günü sağolsun bize her geldiğinde kızımın tokasından tut bana eşime.hep birşey alır getirir alır eder bizimde durumumuz onlar kadar iyi olmasada idare eder bende doğum gününde birşeyler alayım dedim bnde gidince o gelince hep elbisedir anneler gününde çicek.sepetinden alırım ederim ama bu sefer güzel birşey alayım dedim de aşırı da elimde yok eşimde çok annesini takmaz maaşından alalım desem yok sonra alırız der ama ben kirilmasini istemiyorum elimde şuan 4 bin var halı almayı düşündüm yazlık salon halısı yok ve Alicam diyordu en son benmi.alsam diyorum haliyida Aticam buraya sizde bir bakın yoksa daha farklı birseymi alsam aklıma bi bu geldi birde doğum gününde pasta yaptirayim farklı ilde kayınbabama diyeyim gitsin alsın sürpriz olsun birde çiçek sepetinden birşey alayım dedim ama napsam bilemedim siz olsanız napardiniz eşimde tek çocuk çok annesini bilmiyor yani banada kızım diyor sürekli bende kırmak istemiyorum güzel birşey olsun diyorum napsam sizce ya fikrinize cok ihtiyacım var kızlar?

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,444 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

.   Halıda bu kızlar 
önce (654 puan) tarafından

Güzelmiş halı eksiği buymuş zaten bence de bunu almalısın 

önce (16,543 puan) tarafından

Yani çocuk yoksa bu hali güzel 

Yok çocuk canım evde tekler güzel degilmi modeli 

-Reklam-
0 oy
önce (16,543 puan) tarafından

Eksiğini almak en güzel hediye olur ona bence eksiği haliysa halı al 

Halıyı attım canım bakar misin

önce (180 puan) tarafından

Halı gayet hoş görünüyor zarif bir seçim olmuş 

0 oy
önce (180 puan) tarafından

Ben annelere ev eşyası alınmasını çok doğru bulmuyorum. Kişisel kullanımı için bir şeyler yani daha kişiselleştirilmiş hediyeler düşünürdum. Kullanıyorsa şal alabilirsin. Ceket yelek ya da hoş bir terlik, belki çanta ayakkabı. Ancak hanımefendi yi en iyi siz tanirsiniz belki de halı ihtiyaci karşılandığında daha mutlu olabilir. 

Canım onları cok var kiyafetfalan kayınvalidem teknolojik aletleri seviyor evini seviyor genelde halıyı attım canım birde bakarmisin normalde telefon diyede düşündüm ama çok pahallilar 

0 oy
önce (2,342 puan) tarafından

Ben ev eşyasını çok ta hediyeden görmüyorum ya namaz kiliyosa güzel bı seccade namaz örtüsü tesbih falan alabilirsin

Kız eşyası çok fazla var seccadesi elbisesi herseui var yani bide bende hep kıyafet aldım ona yani farkli birşey olsun diyorum

0 oy
önce (2,581 puan) tarafından

Bence güzel bir düşünce eksiği oysa ve alicam diyorsa neden olmasn canım 

Yani mutlu olurmu acaba canım o da var ya

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Haliyi görmeden önce hali alma diyecektim ama haliyi görünce vazgeçtim hali al bacim sen çok güzelmiş🌸

Degilmi bende cok beğendim modelini bide yazlık yani ince kaliteli duruyor ondan alayım dedim dünya abur cubur şeylerden alsam bunun kadar ağır durmaz diye düşündüm 

önce (416 puan) tarafından

Bencede bacim bu gzu3l ben begendim🥰🥰

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Gecen kuzenim kayinvalidesine isikli cercevede cok guzel bi fotografini bastirmisti hem ayna hemde isigi actigindada fotograf oluyordu cok hasuma gitmisdi benim

Ben halı Alicam çünkü kaynanam bana ayrı hediye çok almıştır esimede sen doğum gününde pasta yaptır ve tablo yaptır beceremiyorsan ben yaparım dedim tamam dedi öyle anlaştık beraber herşeyimiz ama kaynanama ben bu sefer ayrı almak istedm

0 oy
önce (858 puan) tarafından

Yeni eve taşındı 1.000 lira verdim eksiği ne bilmiyorum çünkü 

Doğruduru canım ama bnim kaynanam bana her durumda koşar seninki nasıl bilmiyorum ama bize hep yardımcı olmuştur maddi manevi ondan halı diye düşünüyorum para versem zoruna gider 

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Valla canm sen bilirsin ama madem elinde pek yok onun için paranı kendine mi saklasan acaba daha makul birşeye bakabilirsin bence halıyı kendileride alabilir madem evini seviyor avize veya süs eşyası tablo tarzı birşeye bakabilirsin

Canım kendime var biraz param kaynanamda da hersey var ondan sadece aklıma bunlar geldi salona birtek yazlık halisi yok birde bende emeği çok değer verir sayar sever bazen konuşmaları garibime gider ama cok takmam onu yalnız eşim hariç kimsesi yok varida yokuda biziz bana karşılıksız çok sey almıştır inan anlatsam botle kaynana varmı dersin benimde durumum aşırı iyi değil ama onada alayım diyorum demesin aklinda kalmasın önceki sene eşime dedim yok annem alır durumu var dedi ama düşünce önemli bence yani bari o yapmıyor ben yapayım dedim bana derin dondurucu ihlas makina almıştır anne durumum yok desem annem gile değil ilk ona koşarım ailemde demezde vermzde ondan böyle birşey iyi diyorum kadına yapma yapma insana dokunur yani ben olsam banada dokunur

önce (58 puan) tarafından

Hmm anladım canm o zaman senin değerini fazlasıyla bilen  bir insan madem öyle hiç çekinme kuzum çok sevinir güle güle kullanır inşallah 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
7 cevap 162 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu

410,761 soru

12,359,972 cevap