+1 oy
277 göst.
önce Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından

Bugüne kadar ne söylediniz de oldu?

1. Ben erkeğin kadından küçük olduğu bir hikaye yazdım ve kendimden yaşça küçük bir adamla evlendim.

2. Küçüklükten beri yurtdışında yaşayacağım hissediyorum dedim yurtdışına evlendim.

3. Örnek verirken daima tek bir erkek adıyla örnek verirdim, “mesela Mehmet diye biriyle evlendim diyelim” gibi gibi. Eşimin adı o oldu.

4. Yarı egeli yarı Karadenizli ama Akdeniz doğumluyum, Marmara’da oturuyorum. Bu gidişle doğuya gelin gideceğim dedim gittim.

5. Allahım sadece kocam olacak adamla görüşeyim dedim 25 senelik ömrümde bir tek onunla konuştum. Evlendik.

6. Bir oğlan bir kız art arda çocuk hayalim var dedim öyle oldu.

7. Burada söyleyemeyeceğim bir mesele hakkında konuşuyordum hep ve daha geçen haftalarda oldu.

Elhamdülillah ❤️

21 Cevaplar

+5 oy
önce (10,135 puan) tarafından

Bacım banada dua etsen:)

-Reklam-
0 oy
önce (445 puan) tarafından

Ben hep kız dedim iki oğlum oldu 😀

0 oy
önce (2,228 puan) tarafından

Şuan hastanedeyim,müsait olduğumda yazacam, aklıma gelmiyor şuan😂

0 oy
önce (15,820 puan) tarafından

Say say bitmez benimkiler. Etrafimdaki bazi kişiler evrene yanlış enerjiler yolluyorsun. Bazı şeyleri aklından bile geçirme, aklından geçiyorsa diline bile getirme diyorlar. İnsanlara saçma gelen, komik gelen şeyler bir süre sonra kader olup karşımıza çıkıyor ve yaşiyoruz. 

0 oy
önce (594 puan) tarafından

Ben bugüne kadar ne söylediysem hep tersi çıktı diyenlerdenim😅

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Kız benimle ilgili de büyük konuş da başıma gelsin🫣😂😂

0 oy
önce (4,100 puan) tarafından

Kendimden yasca büyük biriyle evlenmem diyordum 😎.    EVLENDİM.

Evin en küçük ogluyla evlenmem diyordum😎.   EVLENDİM.

Küçük yaşta evlenmem diyordum,😎EVLENDİM

Kesinlikle okuycam diyordum,😎.  OKUMADİM

İŞTE BÖYLEDE HER DİLEGİM GERCEKLESEN BİRYİM 😎😎

0 oy
önce (4,100 puan) tarafından

Sen yurt dışına mi evlendin kiz

0 oy
önce (833 puan) tarafından

Çocukken annemin kurutmak için aldığı Domates kasasının yarısını yiyip hastanelik oldum sonuç 17 yıldır sade Domates satan bir pazarcıyla evliyim

Yine cocukken sinirli annem dizisinde dünya diye bir kız dahil olmuştu ve rol icabı İzmirliydi bende cok merak etmiştim izmiri 17 yıldır izmirdeyim 

Bi konu üzerine sorunlarım oldu kınadılar beni başınıza gelir dedim geldi
önce (3,512 puan) tarafından

Ben üniyi izmir de okusam diyordum kavak yellerinden dolayı izmir de yaşıyorum ama okumadım 🤣🤣

önce (833 puan) tarafından

Puajajja sonucta izmirdesinya 

İşte evlenerek geldim 🤣

0 oy
önce (1,965 puan) tarafından

Hayatım nasıl dua etin bunların sırı ne istediğim dilediğim hiçbişey olmuyorda benim sorun bende mi

0 oy
önce (511 puan) tarafından

Karslı ile evleneceğim diye arkadaşıma söylemiştim hatta söz vermiştim Karsli ile evlendim.12 13 yaşında falan sjjsjs

Abim daha evli bile değilken oğlu olacak dedim evlendi oğlu oldu.

Kucukligimden beri hep benim kesin çocuğum olmayacak derdim 5 senelik evliyim olmadı.

Siirte tayin olmadan önce tayin meselesi bile yoktu ortada biz siirte tayin olacağız dedim şu an siirteyiz.

Su anlık aklıma gelenler bunlar😄

önce (79 puan) tarafından

İnsan belgeselinde izlemiştim bazı fiziksel olaylar da beyin komut veriyor o yönde çalışması için yani düşünce gücü.. örneğin topu önce beyniniz atmayı hedefleyip sinirler yoluyla iletişime geçiyor ve komut beyinden gelince topu atmış oluyoruz. Bazı isteklerimiz de top örneğinden farklı olarak hücresel insan bedenide göremediğimiz kısmında gerçekleşiyor.

Siz çocukluktan beri beyninize komut vermişsiniz çocuğum olmayacak diye beyin de bunu algılamış ve ona göre çalışıyordur belki de kim bilebilir ki.. 

önce (511 puan) tarafından

Bende onu düşünüyorum kesin kendimi ona komutladim ama son zamanlarda sürekli olacak diyorum bakalim bu sefer de inşallah olacağına inanır canım vücudum😄😄🌸

önce (79 puan) tarafından

Kendinize ve bedeninize inanın <3

0 oy
önce (5,080 puan) tarafından

Ömrüm boyunca severek evlenmek istedim Allah'ın izniyle oldu hep kızım olsun dedim çocukluktan beri ve elhamdülillah kızım oldu ve Allah'tan istediğim ilk ve son seveceğim erkek eşim olsun uzağımda olsa dahi sevgimiz güçlü olsun haram karışmasın dedim Allah'ın izniyle o da oldu vs vs varda fazla yazmak iyi olmaz ama bunların hepsi Allah'ın izniyle oldu çok şükür Rabbime 😇✨❤️

0 oy
önce (1,523 puan) tarafından

Banq acımasızca davranan insanları Allahım sana havale ediyorum deyip bıraktım defalarca gördüm yanlarına kalmadı genelde de sağlık problemi yaşıyorlar 🤷🏻‍♀️

Benim bide bi anda aklıma gelen özellikle de duşta hep doğru çıkıyor bı kere bile yanılmadım hatta yeni evliydij bi kız geldi aklıma o kızı eşimde tanıyo kız durduk yere aklıma geldi eşim zaten akraba ortak çokkk fazla tanıdık var o kızı hatırlıyor musun dedim aranda bişey geçti mi gerçekten de geçmiş ve kızı en son çocukken görmüştüm 
Hep işaretçi rüyalar görürüm kötü bişey olmadan önce zaten hissederim huzursuz olurum sol gözüm atıp durur 
Manifest çok yaparım genelde de duşta suyun altındayken yada imgeleyerek yazarım çizerim yada içtiğim suya söylerim içerim gerçekleşwn çok şey var.Aslında hislerim beni yanıltmaz bn mantığı dinleyince kaybediyorum genelde tersi olur ama bnde böyle 
0 oy
önce (826 puan) tarafından

• :)Ben ne dediysem tam tersi oldu
0 oy
önce (3,502 puan) tarafından

Beni seven, çocuklarımıza iyi baba olacak birini çıkar dedim Rabbim nasip etti 

Sağlıklı Bir kız,  bir oğlan dedim nasip etti

Asla uzak bi yere gidemem dedim aynı ilceden nasip etti

Uzun boylu istedim(enistem ablamdan kısa) nasip etti

Çalışmayı küçüklüğümden beri istedim nasip oldu

Maddi açıdan birikim yapmak istedim nasip oldu

Allaha şükürler olsun Elhamdülillah her istediğim nasip oldu diyebiliyorum❤️❤️

0 oy
önce (1,919 puan) tarafından

Aklıma pek bisey gelmedi ama çoğu şey istediğim gibi oluyor çok şükür 

Ezelden beri evlenince bi sahil kasabasında herkesten uzak yaşayacağım dedim. 

Biz nişanlıyken eşimin işi gereği ani gelişti ve evlenip İzmir’in ilçesine yerleştik. Herkese uzak👌🏻♥️ 

Artı olarak da bana da dua eder misin be Allah için 😂😂

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Kayınimin düğünü var orda çok güzel olucam çok güzel giyinicem halay başını kimseye vermicem dedim ve ayağımı kirdim 🥴😩🤦

Benim sözlerim de bu kadar güçlü 😎😎

0 oy
önce (949 puan) tarafından

Evlenmeden önce 5 yıldan önce asla çocuk yapmam diyordum. Önce biraz çalışayım, düzen otursun, gezelim tozalım diye. Çocuk yapmaya karar verdikten sonra 1 ölü doğum, 2 düşük oldu. Sağlıklı bir evlada 5 yıl sonunda kavuştum. Hiç pişman değilim ama. Bana göre vaktinde oldu. 

Kızıma hamileyken daha ilk aydan kız olacak diyordum. 

Doğumun olduğu gün de, bir daha çocuğum olursa erkek olacak diyordum. Öyle de oldu. 

0 oy

Ben de ne istediysem tam tersi oldu 😔😔

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Eşimle segiliyken hep evlenip bı kızımız olsun isterdik çok şükür oldu 3 yaşına girecek birde oğlumuz olsun dedik oda oldu çok şükür eşim 5 e tamamlayalım diyo Rabbim :P

İlgili sorular

+5 oy
8 cevap 274 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nature Daphne (752 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu

411,000 soru

12,368,970 cevap

42,238 kullanıcı

Kategoriler

...