+1 oy
43 göst.
önce Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından

Bugün doktoruma gidebildim test yapmıştım hem kan hemde erken gebelik testiyle negatif olduğu belliydi ama yine de korkuyordum. 2 çocuğum var rabbim yanımdan eksik etmesin varlıkları yeter başka çocuk düşünmüyoruz küçüğüm daha 1 yaşına girecek büyük oğlum 3 yaşına girecek. Kendimi 3 çovuklı düşünemiyordum 😔 Sol tarafımda kist oluşmuş regl söktürücü verdi 1 hafta içinde regl olursun regl iken gel kistin durumuna bakalım erimiş mi diye kist o zaman hala varsa üzerinde konuşuruz dedi. Valla bir rahatladım rabnim isteyene nasip etsin inşallah benimkiler de sağlık sıhhat 😊😊

3 Cevaplar

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Aminn yaa.bu devirde iki cocukgu eksiksiz buyutmek en guzeli

önce (363 puan) tarafından

En en güzeli biz ilk çocuğumuz 4 yada 5 yaşındayken düşünüyorduk ikincisini rabbim nasip etti oğlum 1.5 yaşındayken plansız gebe kaldım oda 1 hafta sonra 1 yaşına girecek Allah nasip ederse çok şükür yeterli rabnim isteyene nasip etsin. Kimselere muhtaç etmeden güzel bir gelecek verebilmek için yeterli 2 çocuk 

-Reklam-
0 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Bizde korunuyoruz ama her ay adetimi dört gözle bekliyorum hiçbiri 100/100 korumuyor çünkü ,adet olunca çok mutlu oluyorum valla

Benim ilk kez gecikti kafayı yemek üzereydim ben hap kullanıyorum eşim ayrı korunuyor hani imkansız dedik geldim gittim diğer tarafa 😀 sırf bu yüzden kordon bağlatmayı sordum akşam eşimle konuşurum birdaha bu korkuyu yaşamak istemiyorum doktor ne zaman dersen gelir sabah yatış yaparız akşam çıkarsın dedi. Metale ve bakıra alerjim var spiralde taktıramıyorum 3 aylık iğne varmış oda adet düzensizliği yapar dedi

0 oy
önce (3,483 puan) tarafından

Gebe olmadan seneyi kapattığım icin çok mutluyum inşallah bundan sonraki yıllarda da bu azimle gecer 😁

😀😀😀 Amin darısı bana da 😀

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 263 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
8 cevap 153 göst.
0 oy
7 cevap 183 göst.

410,929 soru