+2 oy
144 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (21 puan) tarafından

Herkese merhaba :) 

Ben 6 yıllık evliyim evimde kahve makinesi çaycı dikey süpürge robot süpürge airfery hiç biri yok benim gibi olan var mı acaba şimdi bakıyorum herkesin evinde var bende istiyorum ama işte tost makinemde yok :)))

13 Cevaplar

+2 oy
önce (1,038 puan) tarafından

Saydığın herşey var, çalışan birine gerekli olan aletler bence çünkü işten geliyorum herşey çok pratik oluyor 

önce (2,655 puan) tarafından

Bencede özellikle çalışan kadınlar için hayat kurtarıcı teknolojik aletler

Evet kesinlikle 

-Reklam-
0 oy
önce (511 puan) tarafından

Kahve makinesi cezve şeklinde olandan var ama diğerleri bende de yok:Dyalnız değilsin.Ben gelenekselciyim fırından devam süpürgeyi de zaten kendim yapıyorum robota gerek yok 

0 oy
önce (7,119 puan) tarafından

Bende 6 yıllık evliyim evimde mevcut bunlar başkalarıda var bana göre gerekli ama sevmeyen ihtiyaç olarak görmeyen arkadaşlarımda var bide almayıp kötüleyen tayfa var ☺️

0 oy
önce (761 puan) tarafından

Valla ben teknoloji kadınıyım canım durumum olduğu sürece hayatımı kolaylaştırıp pratiklestirecek herşeyi alıp kullanmayı seviyorum hem hayat kaliten atıyor hem zamandan tasarruf  oluyor hele çalışan bayansan 

0 oy
önce (4,570 puan) tarafından

Robot süpürge hariç hepsi var onuda beğenmediğim için almadım çoğunlukla da çifter çifter almışım o yüzden çevrem baba otomatik karı diyorlar 🤣🤣😂😂😂🤣😂😂😂😂

0 oy
önce (341 puan) tarafından

Tost makinesi tek var

0 oy
önce (5,107 puan) tarafından

25 yıllık evliyim geçen yıl çaycı aldım yeni de kahve makinası aldım Varım yogum ihalsim var süpürge 🤣🤣🤣🤣

Abla ihlas önerirmisin süpürge almam lazım benimde ev için 

Onemek ne kelime kuzu dehşet bir alet ama çok pahalanmis

Ne kadar fiyatı bilgin varmı 

Taksitli 60 nakit 50 :D

60 a dayanmis cnm tam emin olmamakla beraber ben 40 gibi bir rakama almıştım geçen gorumce demoya çağırdı eve 10 taksit 60 dediler 

Parasına değerse alıcam ömürlük bişey lazım bana ☺️ nasip olursa evcağzımda kullanmaya 

Sumeyyem gündemi takip ediyor bak😁😁😁

Benim eve de tanıtıma geldiler , güzel ürün ama ben onu taşıyamam oraya buraya valla :D

Ömürlük diyorsan kesinkle ihlas derim parasının ürünü eşim bir iki mirin kırın etti ben o fiyata eve halı dosetirim diye ama sonuç iyiki almışız 

Ağır mı kıızz 10 kgden fazlasını kaldırmam yasak 😏 

Evet biraz ağır makina biraz değil baya. Baya ağır ben haftada bir sefer acarim diğer türlü normal makina açarım 

Sana gelmez yavrum ozaman ben onunla süpürdügum gün kollarım kalkmaz 

Kız benden ağır makine sjsj

Hele dövme başlığını takarsan vinç resmen

Ay yok o bana fazla o zaman kim kaldırıp taşıyacak 

0 oy
önce (3,320 puan) tarafından

Kahve makinesi, çaycı, tost makinesi takım diye annem almıştı evlenirken. Tost makinesi almayı düşünmüyordu 😄çaycı uğruna onlarda oldu. Pandemi zamanı da ben mutfak şefi aldım ama ekmeği artık kendim yapıyorum ekşi mayalı. Yani iyiki almışım diyorum. Birde çamaşır asınca kışın, rutubet olduğu için kurutma makinesi çok istiyorum. Ayfer almadık daha o da gereksiz geliyor şimdilik 🫣

0 oy
önce (3,806 puan) tarafından

Merhaba. Ben alışveriş yaparken özellikle böyle şeylerde ihtiyacım var mı diye çok düşünürüm. En pahalısını en yenisini almam iş görsün yeter 

Evlenirken bimden çaycı almıştık öyle gezerken denk gelmişti kettle yok diye aldık. Bebek olunca eşim çok ucuza bir dikey süpürge almıştı. Mükemmel temizlik sağlamıyor ama günlük bel ağrısı çekmeden işimi görüyorum Allah razı olsun. Bir de sürekli granül kahve içtiğim için uygun bi espresso makinesi aldık. Her gün içiyorum hepsi hakkını veriyor bence. İyi ki bir şey alırken çok düşünüyorum düşünmesem ne olacak 😂

0 oy
önce (5,484 puan) tarafından

Caycım kahve makinem tost makinem dikey supurgem ceyizimle bir geldi airfrey esim dogumgunu hediyesi olarak aldi robot supurgem yok

Seneye de onu alır 😁

önce (5,484 puan) tarafından

Subat 4 de kiz dogumgunum bakalim bu sene hatirlicak mi 

Aa kova bende 😁 hatırlar inşallah 

0 oy
önce (318 puan) tarafından

Kahve makinesi ve ayferi annem almıştı sağolsun 🥰

Onun dışında robot süpürgem yok kurutma makinem yok Dyson yok hamur yoğurma makinem yok 🤣

Geçenlerde eşimden robot süpürge istedim sen varsın ya dedi sağolsun almadı 🤣🤣

+1

Haha ben süpürgeyim robot değilim deseydin:D

önce (318 puan) tarafından

Robotum ama dertleri süpürdüğüme bakma süpürge değilim dedim 🤣

Hahah

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

çoğunun reklamı iyi yapıldı yüzden herkeste var. kullanılacaksa alınmalı, yoksa gereksiz masraf ama bizim millette evin demir başı listesine eklendi çoğu şey.

airfryer hiç heveslenmedim, ablam tutturdu annem de ben alacam sana dedi ve aldı. 5 bin liraydı 3 sene önce. iyi paraydı yani. geçen de desim keşke onun parasını verseydin bana altın alıp koysam daha çok işe yarardı diye. sadece kullanmış olmak için kullanıyorum. benim ev için gereksiz bir şey

robot süpürgem var benim için kolaylık. mesela yatak odam dar, yatağın altını eğilip temizlemem gerekiyor ama dar olduğu için 5 dk da bitecek iş 20 dakikada bitiyor. robot fıtı fıtı bitiriyor. 

Türk kahvesi makinesi ve filtre kahve makinesi var, ikisini de kullanırım. severim kahveyi

tost makinesi, kullanılır sürekli bazen ızgara gibi de kullanırım.

çayçı, iyi ki almışım. 

şarjlı dikey süpürgem yok ama kablolu var o da baya işime yarar. 

mikrodalga, katı meyve sıkacağı yok mesela, onları da istemem, bana gereksiz aynı şekilde hamur yoğurma makinesi de öyle. aman aman hamur işi yapan biri değilim. 3.5 sene de5 kere poaça yapmışımdır sadece😂

Filtre kahve makinesi markası ney bizde bu ara o kahveye sardık ama kağıtlarla olmadı ya hemen yırtılıp akıyor içindeki 😏

Katı meyve sıkacağı da kayınpederim almış kendileri kullanacak gibi en iyi markayı ama hoşuna gitmedi bize verdi. Çocuğa biriki sıktım karışık meyve ama temizlemesi uzun sürüyor. Kaldırdım. Şimdi ordan oraya geziyor yer bulamıyorum ya:D

önce (13,419 puan) tarafından

filtre kahve makinesi, vestelin ama çok iyi bir şey değil. kayınbabamlarda shafer var o daha iyi

seneler önce ben daha ilk okula falan giderken annem heves edip almıştı. ilk kış havuç, elma vs heves edip kullanmıştık sonra dediğin gibi dolap dolap gezdi, en son çöpe

ablam da almıştı alma dememize rağmen, evdekini unutmuştu o da kaldırdı attı sonra 😂

evlerdeki en bahtsız alet o herhalde😂

0 oy
önce (15,820 puan) tarafından

Bende de yok saydıkların. Sadece tost makinesi var. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
+3 oy
47 cevap 1,369 göst.
8 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde indigo (2,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 722 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu

411,000 soru

12,368,971 cevap

42,238 kullanıcı

Kategoriler

...