+1 oy
73 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından

Kızlar eşime her akşam makrna pilav corba gibi şeyler yapsam hiç yok demez zorla et kıyma aldiririm tamam alım gücü zor ama genelde erkekler güzel yemeklere etli yemeklere düşkün olur benimki öğlen dürüm veya sulu yemeği dışarda yer ondan mı evde aramaz yoksa tamamen annesinden mi böyle alışmış diye kaynanam onları böyle büyütmüş ben güzel yemek yapmayı severim o ne bulursa onu yer 

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,767 puan) tarafından

Ben de et hiç sevmiyorum. Bence güzel yemek et demek değil ve insan erkek diye et sevmek zorunda değil :D 1 sene et yemesem aramam. Eşimle de çocuktan önce hep zeytinyağlı yapar yerdik, eşim de bana meğer ne güzelmiş hafif beslenmek et yemeden de oluyor demişti. Çocuk olunca hem protein alsın hem de damak tadı zengin olsun diye et yapar olduk. 

-Reklam-
0 oy
önce (1,006 puan) tarafından

Biz iş yerinde sulu yemekler yediğimiz için genelde akşamları fasfood tarzı yaparım belkide eşinde ondan dolayı istiyordur 

0 oy
önce (13,364 puan) tarafından

babam 1 sene geçse niye et yemiyorum demez. 

etli demek güzel demek değil. zeytinyağlı da çok güzel yemekler var. damak zevki bu şekilde demek ki senin eşinin 

0 oy
önce (3,746 puan) tarafından

Bizim evde de etçi benim eşim sebze makarna gibi şeyler sever. Farklı şeyleri de sevmezdi ama ben yaptıkça alıştı. Belki eşin de alışır yaptığında bir şey diyor mu ki

önce (148 puan) tarafından

Birşey demiyor ama almıyor da canım maddiyatini falan öne sürüyor 

önce (3,746 puan) tarafından

Anladım canım. Az az alarak alıştırsan parasını al sen alırsın. Bir yemeklik şey fazla tutmaz yani kıyma da bereketli oluyor mesela. Erkekler kilo fiyatına falan bakıyor ama bir kilo alınmasına gerek yok ki zaten bir yemek için 

0 oy
önce (2,195 puan) tarafından

Ben et ve hamur işine bayılırım. Eşime de genelde sormam ne istersin diye kendi canım ne istiyorsa onu yapar yerim . Çünkü kendi otelde istediği her şeyi yiyor. Ben de evde. Ha beğenmiyorsa da kendi bilir onun sevdiği şeyi yapicam diye uğraşamam.

önce (148 puan) tarafından

İşte benimkide dışarda öğlen yiyor zaten güzel şeyler akşama ne olsada umrunda değil 

0 oy
önce (211 puan) tarafından

Yani çok takılma ne yiyiyorsa onu yap onu o mutlu ederr:) benim eşim mesela bazı şeyleri yemezdi ben alıştırdım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,644 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayling (8 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 559 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde indigo (2,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.