Merhaba sevgili Üyelerimiz! 💕 Sizlere harika bir haberimiz var! 🎉
Sebamed markasıyla yaptığımız güzel bir iş birliği sayesinde, anketimizi dolduran kullanıcılarımızdan 50 kişiye hediye olarak Sebamed Bebek Şampuanı göndereceğiz! 🛁✨
Hediyelerini kazanan şanslı takipçilerimizden tek bir ricamız var: Ürünü kullandıktan sonra deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız! 📝 Bu paylaşımlar için özel bir gönderi açacağız. 🌟
Hediye kazananları, Sebamed’in tamamen rastgele yapacağı bir seçimle belirleyeceğiz. Şansınızı denemek ve bu fırsatı kaçırmamak için hemen aşağıdaki ankete göz atmayı unutmayın! 👇💬
Haydi, şimdiden bol şans! 🍀💛
⇩⇩ Anketimiz hemen burada! ⇩⇩
Ben de katıldım ilk defa inşallah çıkar
Hadi inşalalh ya hayırlısı:)
İlk kez katıldım umarım çıkar
Ben katılmayacağım Sebamed kullanmıyorum isteyen birine çıksın bari
Neden merak ettim
Yazdım ya Sebamed kullanmıyorum o yüzden bari kullanan birisine çıksın kızıma bı şampuan kullanıyorum memnunum değiştirmeyi de düşünmüyorum
Onu gördüm zaten neden kullanmıyorsun diye sormuştum. Ama bir sıkıntıdan değil galiba. Başka bir şey kullandığın için sebamed kullanmıyorsun
Aynen 😀
Umarım bu kez bana da çıkar
Bende ilk defa katıldım hayırlısı artık
Hadi bakalım inşallah çıkar
Katıldık baklm @admin hanim
Çıkan varmı ben yeni katıldım da çünkü yeni üye oldum
Bende katıldım katılan herkese başarılar diliyorum
Bol şanslar ilk defa katıldım yeni bebeğimin şansına
Hadi bakalım hayırlısı:)
Bende katıldım bakalım bu şanslı kim olacak
Umarım ihtiyaç olana gitsin
Hadi bol şans inşallah çıkar :))
Bende katıldım ilk defa katılıyorum bakalım direk numaramiza msj gelecek değil mi
Daha önce hiç kullanılmadim .bana çıkarsa bakalım kullanıp deneyimi paylaşırım . herkese bol şanslar bize böyle anketler sunduğun için teşekkür ederiz @admin
Katıldım 🥰
Katıldım inşallah çıkar
1,488,983 soru
24,338,067 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın