+1 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (835 puan) tarafından

29 yaşında hamile iken halsizliğim hic yoktu.Şimdi 33 yaşındayım 4.aya girdim ve hala halsizliğim devam ediyor.Yaş ile alakası varmıdır sizce

14 Cevaplar

+4 oy
(1,134 puan) tarafından

kız 33 ileri yaş mı? Allah iyiliğini versin ben de 48 falan sandım :)

-Reklam-
+2 oy
(18,553 puan) tarafından

Yaşla alakalı mı bilemem ben oğlumu 31 de doğurdum :) ama genelde ilk çocuk ikinci çocuk farkı derler ilkin hamileliği kolay doğumu zor ikincinin hamileliği zor doğumu kolay oluyormuş 

tarafından

İlk hamileliğim ve bu kolay hali mi 😱

(18,553 puan) tarafından

Hamileliğin kolaylığı zorluğu göreceli canım kiminin hepsi çok kolay geçiyor kimi zar zor tamamlıyor dokuz ayı benim ilk üç ay sabahları bulantım oldu bir de ağırlaşınca ağrılarım ikinciyi yapmadım bilmiyorum Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sana :)

(92 puan) tarafından

İstediğinde yatabilmen sabahtan akşama kadar vaktini yatakta geçirebilmen açısından kolay 😂😂

tarafından

Aminn teşekkür ederim 🩷26 haftalık olduk halen kusuyorum basur artı memesi,varis vücut ağrıları bn gerçekten çok zorlandım zorlanıyorum 

0 oy
(713 puan) tarafından

Bence var. 28 yaşındaki hamileligimle 31 yaşındaki arasında bile çok fark var 

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Hayır valla 3 hamileliğimde erken yaşta oldu üçündede uyku ve halsizlik üst seviyedeydi 😂

Ayrıca yaşın ileri değil

0 oy
(2,845 puan) tarafından

Sanırsın 50 yaşında hamile kalmışsın :D Yaşla ilgili değil. İlk bebekte kaynaklar azaldığından ikincide toleransın daha düşük oluyor.

0 oy
tarafından

Belkide vitamin eksikliği falan vardir

0 oy
(2,580 puan) tarafından

Bence yaşla alakalı değil benimde 2 . Kafa kalkmiyo hic

0 oy
(790 puan) tarafından

33 yaşında ilk defa anne oldum. İşten doğuma gittim diyebilirim. Yaş ile alakalı olduğunu sanmıyorum  :)

0 oy
(1,265 puan) tarafından

Yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum gebelikten gebeliğe göre değişiyor 

0 oy
(3,536 puan) tarafından

Bence yaştan ziyade her hamilelik kendine özgü. Vitamin eksikliği de olabilir. Demir d vitamini multivitamin ihmal etme. 

0 oy
(694 puan) tarafından

Ilk bebegimi 29 yaşında bu bebegimi 31 yaşında dogurcam insallah 36+5 haftalik hamileyim ikinci gebeligim daha rahat geçti 

0 oy
(765 puan) tarafından

Ben 31yasinda hamilelik gecirdim ve hamileligim boyunca halsizlik hic bitmedi kafam asla kalkmiyordu cok zordu ya yaşla alakali mi bilmiyorum 

0 oy
(760 puan) tarafından

Valla cnm bnde aynı 28 de kızımı dogurdum hamilelikte hiçbir şey yaşamadım sadece çok uyurdum. Şimdi 32 yaşımdayım midem kötü halsizlik kafam kalkmıyor başım çok agrıyor 2 ev işi yapsam pertim çıkıyor. Tiksinmeler çok fazla byle olacagımı hiç düşünmemiştim :(

0 oy
(200 puan) tarafından

24 yasindayim aşırı halsiizm bence alakası yoktur:D:'(

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 148 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 102 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 76 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,547 cevap

43,433 kullanıcı

Kategoriler

...