+1 oy
174 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

Instagram'da yaseminserkan sayfasini takip eden varmı yasemin bı kahve satıyor ve kendide kullanarak zaiflamis sürekli hikayede paylaşım yapıyor bebeğim gibi oldum falan diye kullanıp deneyen varmı acaba bı denesemmi kocasida kullanıyor ve sürekli tartı vücut paylaşımı yapıyor kahve içerken vs şeyler 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (555 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

canim bu tarifi yapabilirsin gercekten faydasi var bizim ayleden cogu kisi yapiyodu bu tarifi icinde zararli biside yok zaten bide hindiba kahvesi var tendyolda oda tok tutuyo baya 

önce (5,005 puan) tarafından

4dilim dimi cnm 

Biberiye nerde bulabilirim acaba 

Evet canim 4 tane 

Nerdeyse her aktarda olur canim kurumusu yada manavlardan yaşıda vardir

Aktarlar yakinda yok cnm yarın bı  a101 bakayım saol cnm ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
önce (685 puan) tarafından

Ben bahsettiğini bilmiyorum ama browntea marka kapsul kullanarak çok güzel kilo vermiştim 

önce (15 puan) tarafından

Oo 20 kilo çok iyimis valla valla zate bende kabızlık problemi var isal etmesi iyi olur benim için  bagrsak tembeligi var malesef ne yaptıysam isal etmiyor 

önce (538 puan) tarafından

Kız Tuğçeee cvp versenee

Yaa yenu gördüm kusura bakmayin evet bunun ikilisi var biri sabah biri aksam içiliyor. Yemekten yarim saat önce. Bol su içiriyor yag yakma özelliği var ben cok memnun kalmıştım 

Instagram'da sukrantuncbrowntea sayfasi var ben ondan almıştım 

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,746 puan) tarafından

Bir kere aktar eşime satmıştı paketli bir çay bir de ben heveslenip kahve aldım ama zararlarını öğrendikten sonra kullanamadım ya korkuyorum

Zararlı bişey istemiyorum yaa yava yavaş zayiflatsafa olur yeterki zayiflayayaim 

önce (3,746 puan) tarafından

O zaman porsiyonunu azaltıp dengeli besinler ekleyerek, yanında aktardan doğal yeşil çay beyaz çay mate çayı gibi zayıflamaya yardımcı çaylarla, şekeri azaltıp abur cuburu kesersen çok güzel zayıflarsın. Diyetisyen listelerimi kaybettim keşke olsaydı ortalama bir liste görürdün. Ben çok güzel doyarak ayda 4 kilo veriyordum sporsuz. Karbonhidrat en aza indirmiştik. baklagil et tavuk sebze misal sırayla menümdeydi. Sabahta çoğunlukla yumurta ağırlıklıydı. Haftada bir gün detoks günüydü normal kahvaltı diğer vakitler sadece çorba veya smoothie. 

Teşekkür ler deneyecegeim söylediklerini 

0 oy
önce (1,075 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Ben onunla değil ama beautea ile baya verdim 87 leri görmüştüm 70 e düştüm düzenli kullanmıyorum eşimde göbeği çıkınca içiyor 1 hafta 2-3 kg veriyor göbek e bademi hemen indiriyor. Bu tür çaylar böbrek sağlığına oldukça zararlı ama haberin olsun 

Yaa fotoğraf atsan çok iyi olur inşallah bende kilo veririm 

İnşallah canım yoruma ekledim. Bul oldukca hızlı verdiriyor eşim bir haftada 2-3 veriyor normal yeme duzeniyle

Bunu aktarda fln bulamazmiyiz 

Yok canım bu genelde marka satıcılar ya da trendyolda falan oluyor. Ekstrem bir içeriği yok aslında tok tutuyor sadece. Ben çok sık beslenmek istiyorum abur cubur kesemiyorum yoksa yemekle aram yok. Bunu içiyorum ayda bir iki hafta. Doğumdan bu yana 17 kg verdim 14 ay oldu en son 70 dim

İki ay kadar sürede 10 kg gitti diğer 7 kg 1 yıl gibi gitti. Ekstra spor yapıyorum 2 aydır 

0 oy
önce (4,286 puan) tarafından

Çaylar kahveler çok zararlı canim organlarına zarar verirsin. Bende diyettteyim dukan çayı yapıyorum Dukan birası diye de geçiyor çok güzel ödem atıyorum artı yediklerine dikkat et birde leslie yap zayiflarsin 

Evet devamli yaparsan yarıyor canim artı yediklerinde dikkat etmen lazım ve günde 3 litre su icmelisin ve bugday veya cavdar ekmegi tüket Ben diyetisyene gidiyorum bizim belediyemiz ücretsiz diyetsiyen desteği var :)) bana gece 10 da bir bardak tarçınlı süt önerdi hem tatlı isteğini engelliyor hemde yağ yakiyormuş. 

Ben yediklerime dikkat eden biriyim ekmek hamur tatlı  işi kolay kolay yemem belki iki haftada bir arkadaş misafir ortamında kaçamak yaparım  yemeklerinde hiç ekmek yemek kahvaltıda dahi  sabahlari yarım çay bardağı zeytin yağı limon sıkıp içerim koca bir bardak ılık su içerim ama neden bilmiyorum kilo alıyorum 2 ay önce 63 kiloydum şuan 69 olmusum

Bende son aylarda çok kilo aldım insülin direncim varmış sağlık ocağına gidip açlık şekerine baktir

Geçen hafta baktırdım tüm kan değerlerim normal duzeyde

Anladim canim inşallah istediğn kiloya düşersin 

0 oy
önce (214 puan) tarafından

O kahve ve çayları kullanmayın ben bir kere o hataya düştüm böbreklerimi bozdu ben sadece bitkisel olarak sandaloz kullanıyorum bitkisel sandaloz kapsülü ilaç değil ama o 

Peki etkisini gordunuzmu ne kadar sürede kaç kilo verdiniz nerden alabilirim  

0 oy

Zararlı diyolar bende ezaneden oceo nün kapsulunu alacaktım korktum 

Ya zararlı olanı tabi bende istemiyorum bazı yorumlar güzel bak zararsız bitkisel şeyler kullananlar yorum yapmış sagolsunlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
20 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 190 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu

410,731 soru

12,358,538 cevap

41,274 kullanıcı

Kategoriler

...