Kocamı üstün becerilerimle etkilemek istiyorum taktik verirmsnz
Kitapta yazılı olmayan bı kural soyliyim sana keki 5 dk içinde yaparsan çok güzel olur özenirsen biseye benzemez
yumurta beyazını tek çırpıp diğer malzemeleri yavaş yavaş ekleyenler var. ama ben ne kadar özenirsem o kadar kötü oluyor. özenmediğim güzel oluyor😂
Bu benmiyim 😂😂😂😂
ama öyle 😂 halam bütün malzemeleri koyar, eliyle karıştırır on numara kek olur😂
Tarif mi istiyorsun yoksa kabarmasi için püf noktaları mi 😁
Başlığı öyle atmış kabarık olması için mükemmel becerilerimle tarif yapmak istiyorum nasıl kabarık olur
Bir çay kaşığı kadar karbonat koy canım ben hep öyle yaparım kekim tepkiden taşıyor 😁
Ben şeker ve yumurtayı cırptıktan sonra diğer malzemeleri ekleyip öyle cırpıyorum un kabartma tozu vs eliyorum.
Sade soda koy guzel kabariyo bide pidink tozunu direk aktar kakao niyetine guzel oluyo
Gözü kapalı yap:))
Şaka bir yana şeker ve yumurtayı güzel cirp bir de beyaz malzemeleri eliyorum ben elek ile. Güzel kabarıyor. Bir de fırın önceden ısıtılmış olsun ilk 20 dk açma fırının kapağını kabarana kadar.
Vallahi canım Bildiğin tüm tarifleri unut sana eltimin şeytanlığını anlatacağım Bir kek için resmen 4 tane kabartma tozu koydu ve keki kabardıkça kabardı keki kabarınca onun göğsü de ayrı kabardı
4 çok değil mi bacim yaa
Tabii ki de çok ama işte bunlara şeytanlık denir sırt keki kabarık olmuş Nasıl becerdin desinler diye O da bana söylemedi Ben göz ucuyla gördüm Bir de gizliden gizliden koyuyor ben görmeyeyim diye
🤣🤣🤣🤣 ayyyy çok güldümmmmmm
😁 eltimin şeytanlığı her zaman online
😀 😀 allahim yaa sende tuz ataydın o görmeden kabarık tuzlu kek överken soverlerdi nötr kalırdı qhahaha
Vallahi canım ben onlar gibi daha o şeytanlık evresine geçemedim ama onlar olsaydı büyük ihtimal yapardı
Alemsiniz yemin ederim espirili insanları severim ama espiri yapamam 🙁 marifetli olsaydı o keki 1 paket ile kabartirdi 4 paket ne demek
Hayati boyunca en iyi bildiği şey keki kabartmak o da illegal yollarla heee:) 😀😃
Amann salla bacim kabarsa ne kabarmasa ne en fazla atarsın fırına kesip kurutur çay yanına kıtır kıtır yersin gevrek gibi .
😅😅😅
Canım Övülmeyi pek sever şeytan eltim Tabii bu bonkörlüğünü de kendi evinde yapmaz kaynana evine geçince yapar Biz de içli köfte yapılır yani 1 kilodan az ince bulgur 1 su bardağı irmik konur benim eltim resmen 1 kilodan az olan ince Bulgura resmen 2 paket irmik koyuyor Gel de bu şeytanlık değil de ne
Işte keki kabarınca kendine bir b** sanıyor
B.o.k deme ama ona b.o.k a hakaret bacim 😀 böylelerine o bile fazla . Tanımsız kisilik
4 taneyle tadı degismezmi
Cok dogru dedın
Vallahi canım kek keklikten çıkmıştı Tadım adı yoktu resmen ekmek yiyorduk ama Etrafındaki insanlar da öve bitiremedi
eltinizin gösterisi elinde patlamis anlaşılan benimki sadece eşime Allah'tan hiç öyle takintilarim yok ben ince kek severim
Vallahi canım hiç de elinde patlamadı etraftakiler öyle bir övdü ki ben de nedense ince kek seviyorum
Para vermiştir hshsh tadı kötü olduysa ovulecek ne var
Sen kabarık kek tarif istiyorsun benim koca da kekim çok kabarıyor diye şikayet ediyor 😂
Ama nedense Ben de ince kek seviyorum kabarmış kek bana aynı ekmek tadı veriyor
Sevmeyenler de var ama kabarık kek genelde ovulur
Fırında önemli kabarık kek için
Kabartma tozunu en son koy aynı yöne kısa süre karıştır bekletmeden fırına koy
Yavaş yavaş çırp ve fırına koyduğun dakika 20 dk açma ağzını sakın karbonat koy hamur kabartma tozu koy
411,299 soru
12,381,316 cevap
43,216 kullanıcı