0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,538 puan) tarafından

Dün test yaptılar bugün sonuç çıktı ama böyle diyor anlayamadım şuan kalkıp hastane gidememde ağrım var anlayan varsa yardımcı olabilir mi

image

13 Cevaplar

+1 oy
(400 puan) tarafından

Tarih aralığını gir canım ikisi negatif biri pozitif çıkmış kaç kere verildi test

(2,538 puan) tarafından

Test 1 kez verildi dün akşam verdik testi işte 27 ocakta bugünde 28 ocak sonuç çıkmış ama iki tane çıkmış biri a biri b 

(400 puan) tarafından

Canım 3 çeşit infulenza vardır

İnfluenza A virüsünün neden olduğu grip türü, genellikle daha ağır seyreder ve kitleleri etkileyebilir. Genellikle 37.8 derece ve üzeri ateşe neden olur. İnfluenza B, çoğunlukla çocuklarda etkili olur ve bu virüsün yol açtığı grip hafif semptomatik bulgulara yol açar. İnfluenza C ise genellikle hayvanlar üzerinde etkilidir. 

(2,538 puan) tarafından

Teşekkürler cnm❤️

-Reklam-
+1 oy
(842 puan) tarafından

İnfluenza A domuz gribi demek

Pozitif. Diyor yani domuz gribi siniz.
(842 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla  oda grip salginina neden olan bir virusmus.

(842 puan) tarafından

Kızınızin durumu nasıl.belrtileri neler

(2,538 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️

Düşmeyen ateş var 40 kadar çıkıyor ve bi anda çıkıyor yarım saate bir ölçüyorum hep uyku hali istahsız ağrı kusma öksürme grip hastaneler tıklım tıklım tüm çocuklar uykulu ateşli:( valla dikkat edin çok kötü kaç gündür neler çektim  

(842 puan) tarafından

Çok geçmiş olsn 2 yıl önce bnm bebegm 15 gün yoğun bakımda kaldı bu virüsten.evde de 2 yaş ve 7 yasndaki cocuklarm olmstu.mahvolmustum.yeni lohusa halimle tek başımaydim dikislerim apse yapmsti ah ahh

Rabbim şifa versin insallh

(2,538 puan) tarafından

Oyy allahim Rabbım safi ismi hürmetine şifa versin çocuklara çok zor 

+1 oy
(854 puan) tarafından

Bilgim yok canım çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲

(2,538 puan) tarafından

Amin hülya abla amin inan o kadar yoruldum daha ben kendimi toparlayamadan kiz hastalandı acı ceke çeke hastanede dolanıp durdum çok pis bi hastalık var havale olasılığı yüksek:( 

(854 puan) tarafından

Ahhh yaa.kiyamam Rabbım acil şifalar versin inşallah canim minnoşta mi yakalandı 🥺

(2,538 puan) tarafından

Evt bu test onun 

+1 oy
(2,389 puan) tarafından

Domuz gribi pozitif yani çocuğun domuz gribi olmuş.

Diğerleri negatif.

(2,538 puan) tarafından

Teşekkürler ❤️

(2,389 puan) tarafından

Acil şifalar diliyorum canım, inşallah çabuk toparlanır.

(2,538 puan) tarafından

Allahumme amin❤️

0 oy
(814 puan) tarafından

İnfluenza a pozitif.  Çok geçmiş olsun salgın var zaten. Enfluvir yazar muhtemelen doktorunuz. Daha hızlı atlatır 

(2,538 puan) tarafından

Uyarman iyi oldu cnm dün eşim.icirmis ben uyuyordum şimdi.iciricem.tekrar 

(814 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun kuzum :( gerçekten illet bir hastalık. :( ilacın 3.günü ateşimiz düşmüştü bizim de. Ciğerlerine dikkat et aman diyeyim. Benim ciğerlerime vurdu 4 gün hastanede yatmak zorunda kaldım :(

(2,538 puan) tarafından

Ciğerlerine indiğini nasıl anlayacam ki :( ilk defa başıma geldi bilmiyorum ne yapicam neye dikkat edicem

(814 puan) tarafından

Burnunu temizle sık sık. Ara ara kulağını sırtına koy dinle hırıltı olursa doktora götür mutlaka. 

(2,538 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm uygularım dediklerini ❤️

0 oy
(2,030 puan) tarafından

Evet oglumda domuz gribi oldu sende domuz gribisin oglumunda influenza  1 pozitifti en yaygin olan tür o

(2,538 puan) tarafından

Ne hapı verdi ki bana hap vermedi ağrım var ayakta duramıyorum dememe rağmen öksürük şurubu grip ilacı verdi sadece 

(2,030 puan) tarafından

Bize domuz gribi hapi oglumada domuz gribi surubu verdi

Size nasil vermez bizde o hap ise yaradi 

(2,030 puan) tarafından

Verdigi ilaclarin adı ne

(2,538 puan) tarafından

Enfluvir kızıma bu şurubu verdiler sadece 

Bilmiyorum vermediler bana benim ateşim yok o yüzden vermemiş olabilirler belki ateş hariç hersey var bende 

(2,030 puan) tarafından

Olabilir bizde ateste vardi bizede enfuvir hap verdi muadili vardi oseflu onu aldik

0 oy
(928 puan) tarafından

Ah fryzosum çok geçmiş olsun ya

(2,538 puan) tarafından

Ahh be meryem içim dışıma çıkmış durumda ailecek hasta olduk normal bi hastalıkta değil işkence gibi ateş bizi zorluyor yaa düşmüyor çıktıkça çıkıyor dün serum ilaç soğuk kompleks yaptılar hastanede onlar bile dusuremedi dikkat edin çocuklara çok ağır geciyo 

(928 puan) tarafından

Ah biz de günlerdir hastayız ama domuz gribi değil iyulesmedik bir türlü. Bizim yan komşunun oğlu domuz gribi olmuş perişan oldu kadın seni anlayabiliyorum salgın var Allah yardımcın olsun, tez vakitte şifa bulsun yavrun

(2,538 puan) tarafından

Grip çocuklarda çıkıyor dün hastanedeydim tüm çocuklar solunum testi yapıldı ondan önceki gün ben hastane gittim ne kan ne birsey alınmadı kendim serum istedim çünkü ayakta duracak halim yoktu öyle verdi sizede geçmiş olsun cnm Rabbım tüm.hastalara acil şifalar versin 

0 oy
(824 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Domuz gribi olmuş kiziniz. Bende bu aralar korkuyorum dışarı çıkmaya. Umarım erkenden atlatirsiniz. 

(2,538 puan) tarafından

Sakın çıkmayın çok ciddiyim çıkmayın havaleye kadar götürüyor bu hastalık 

(824 puan) tarafından

Parktan mi bulaştı sizede. Valla çok korkuyorum domuz gribinin bir ilacı var o çok iyi geliyor 

(2,538 puan) tarafından

Ben kendim hasta olduğum için 2 haftadır evdeyiz dışarı çıkmadık ama ben fenalasinca hastane gittik tabi hepimiz maske taktk giderken diğer gün sonra kızım kötü oldu bende nerden kaptım bilmiyorum 

(824 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah canım umarım atlatirsiniz hemen

0 oy
(532 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin canım 

(2,538 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm❤️

0 oy
(13,414 puan) tarafından

İnfluenzasın geçmiş olsun

(2,538 puan) tarafından

Sagolasin cnm

0 oy
(4,224 puan) tarafından

İnfluenza A tipi pozitif  çıkmış

Enfluvir ilaç kullanmalısın 5 gün.

Recete etmediyse Dr gitmelisin yazar.Bir de extra zatürree çevirmesin  diye antibiyotik ekliyorlar git hemen ilaçlarını al çok geçmiş olsun.

(2,538 puan) tarafından

O ilacı verdi cnm kullanıyoruz doktor test sonucunu öğrendikten sonra verirsem geç olur dedi ne olur ne olmaz önlem.amacli kullanın dedi yarın mecbur gidicez pozitif olursa gelin tekrar dedi sagolasin cnm

0 oy
(1,726 puan) tarafından

Canım infulenza var benim oğlumdada 2 sene once A pozitif gelmişti 2 gün hastanede kaldık 

(2,538 puan) tarafından

Pozitif olursa gelin dedi doktor yarın goturcem kızımı ama ben doktorun verdiği ilacı kullanmaya devam ediyorum inşallah.yatiş gerektirmez 

(1,726 puan) tarafından

İnşallah canım benim oğlumun ateşi düşmemişti mecburen yatış vermişlerdi 2 ci günün sonunda ateşi düştü taburcu ettiler

(2,538 puan) tarafından

Bizimde düşmüyor ya şuan bi don var üstünde ona rağmen var dün hastanedede zor düşürdük eve geldik tam rahatladı uyudu bi baktım gece 4te eşim duş aldırmış başında oturuyor meğer ateşi 40 olmuş bende rahatsızım o kızla ilgileniyordu sabahı köründen beri ateşi oynayıp duruyor 

(1,726 puan) tarafından

Çok zor düşüyor malesef ateş bizim 39,5 40 havale gecirme riski de yüksek oldugu için yatırmışlardı bizi

0 oy
(294 puan) tarafından

Sanırım domuz gribi olmuş çocuğunuz Geçmiş Olsun öncellikle Burda Biri tanıdığımız çocuğu 2 yaşında ağır geçirdi Ateşli kusma sürekli uyku çocukta sonra hastaneye yatış vermişler ama çocuk daha hayla Hastaymış şuan hastanede yatıyor Allah'ım Çocuklarımız korusun dışarı da çıkamıyoruz 😑🥺

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (436 puan) tarafından soruldu
+3 oy
150 cevap 3,683 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bal oglum (859 puan) tarafından soruldu

411,898 soru

12,399,800 cevap

44,380 kullanıcı

Kategoriler

...