+2 oy
203 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,545 puan) tarafından

Kızlar yerleşme kanaması nasıl olur ? 

Ben dün adet oldum böyle kahve gibiydi kanama geldi biraz koyu kırmızı dün gece kesildi bugün biraz geldi ama kahve gibi pembe gibi sabah ped koydum gece pedii normalde dolar tasardi 1 2 saate ama az biraz gelmiş ortası dolmuş sadece 

Bu ay hapla  korunmayı bıraktım. Kondomla oldu bir iki kez de kondomsuz  Acaba yerleşme olabilir mi ?? 

Kadın doğuma gitmeli miyim evde test yapsam çıkar mı ??

11 Cevaplar

+2 oy
önce (392 puan) tarafından

Ya bende de o var benim adetim gecikti iki gün test yaptım negatif adet belirtilerinin hepsi var.

Dahası bugünde biraz kahverengi kırmızı gibi bir şey gördüm aha adet geldi dedim ped taktım hiç bir şey yok normalde az da olsa olurdu akşam wc de kahverengi pütürlü bir şeyler aktı kasık karın bölgemde ağrı da var aklımdan geçmedi değil ben 2.gebelelik te buna benzer yaşamıştım bakalım ya ben daha yeni doğum yaptım bide 7 ay oldu 

önce (4,545 puan) tarafından

Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun istiyor musun sende 

Ben dedim y daha yeni doğum yaptım korunmasız bir durum olmadı eşim korunuyor ama nasip ne bilemem fakat evde test yaptım negatif ti

Ben ameliyat oldum da biz istiyoruz ikinci olacak nasipse kızım 5 yaşında inşaallah vardır bende 

Rabbim gönlüne göre versin önce sağlıklı versin sonra hayırlısını 

İnşaallah canım çok sağol ♥️ 

-Reklam-
+2 oy
önce (121 puan) tarafından

Bence acile gidip kan verin, her gebe yerleşme kanaması geçirmez Allah korusun. Şüpheniz varsa bence gidin acile 

Benim bu ikinci çocukta önce kahverengi leke geldi sonra pembeye döndü dedik herhalde yerleşme kanaması ama sonra koyu kırmızıya döndü meğer düşük yapmışım, ihmale gelmez yani bilemiyorum 

Anladım canım bakalım devam ederse evde test yapar giderim 

Paylaşır mısın sonra canım? Merak ettim gerçekten 

Test pozitif olursa haberdar ederim canım 

Tamam canım

+2 oy
önce (15 puan) tarafından

Şuan bende aynı durumdayim adetmi degilmi bekliyorum

Ben yapamadım canım biraz kırmızıya döndü adet mi oldum dedim ama yarın alıp yapcam içim rahat olsun . Kuzenim de böyleydi benimki gibi hamile çıkmıştı. Hayırlısı olsun hakkında canım 

Benim durduğu için yaptım durmasaydi yapmazdım teşekkür ederim 

Benim de durdu 3 saat oldu pembe geliyor duş aldım temiz çamaşır giydim beyaz bakalım nolcak yarın alcam bende test gündüz geldi az koyu kırmızı kahve gibi pedi doldurması gerekirdi doldurmadi normal ped oluyor ya öyle koydum ortası dolmuş sadece aşırı da midem bulanıyor 

Bnde pedede gelmiyordu peçete ye oda belki ikinci üçüncü wcye gittmemde gelirdir her wcdede değil inşallah sende yarın müjdeyi alırsın hayirlisyla canm 

+1

İnşaallah benim pede geliyordu ama bakalım çok da umut etmek istemiyorum açıkçası 

+2 oy
önce (4,423 puan) tarafından

Benim adet zamanim geldiginde pembe kanama olmustu azicik. Bikac hafta sonrasında da kahverengi olmustu.

Peki sonuç hamile mıydın 

önce (4,423 puan) tarafından

Evet canim

Valla benim de bi pembe bir kahve oluyor arada hafif kırmızı oluyor midem bulanıyor çok bilemedim adet mi sökülüyor yoksa yerleşme mi 

+2 oy
önce (461 puan) tarafından

Bu ay benimde öyle oldu Bi geldi Bi kesildi Bi geldi Bi kesildi dediğin gibi kahve ve pembe arası arada kırmızı ama gebelik var mı yok mu bilmiyorum.

Adetten önce yapmıştım yoktu o yüzden cok önemsemedim 

Şu anda tamamen kesildi akıntı gibi pembe geliyordu gündüz bir ara koyu kırmızı kahve gibi geldi şimdi bitti tamamen yarın test alıp yapcam kafam rahat olsun duruma göre cuma giderim doktora ki midem de aşırı bulanıyor gözüm açılmıyor uykudan 

İstiyorsan inşallah gebesindir canim💗

İstiyorum canım kızım 5 yaşında 2 sene önce bıraktık korunmayı olmadı 6 ay önce miyom ameliyatı oldum rahim tutmuyordu miyomlardan geç bile kaldık desem yanlis olmaz yani . İnşaallah vardır <3

Ay inşallah o zaman güzel hwberini bekliyorum canimmm🦋💞Rabbım gonlundekini kucağına nasip etsin inşallah🌸🦋

İnşaallah canım yarın test alcam Allah razı olsun <3

+1 oy

Kızlar bilgisi olan 

+1 oy

Başına gelen yaşayan yok mu :unsure:

+1 oy

Kızlar başka yaşayan yok.mu hala devam ediyor aynı şekilde 

+1 oy
önce (135,206 puan) tarafından

🙄🙄🙄🙄🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣😬😳😳😳😳

Kız dur bakalım belki yoktur :D

korunmuyosan vardir

Korunmuyorum aşko :D çok az korunduk geneli korunmadan oldu 

hadi hayirlisi o zamqn

İnşaallah canım 

+1 oy
önce (181 puan) tarafından

Ya biliyormusun bende bunu merak ediyordum tamda. Ben doğum yapalı 1 yıl oldu ve hiç adet görmedim 2ayda bir kan verirdim hamilelik falan mı acaba diye ama yok. Bu gün vericektim sağlık ocağında doktor izine çıkmış veremedim. Benimde yaklaşık bir kaç gün önce pembe pembe leke şeklinde geldi kandil günüydü hatta namaz kılsam mı kılmasammı diye ikilemde kalmıştım. Hatta dedim aha adet oldum gerisi gelir kasıklarım da ağrıyordu. Sonra baktım bida da gelen olmadı. Ama her ay sonu adet belirtileri yaşarım ben kasıklarım ağrır şişkinlik falan olur ama adet göremezdim buda mı böyledir böyleyse niye pembe peçeteye silinecek kadar leke geldi sonra gelmedi anlamış değilim evde gebelik testi ama yapmaya korkuyorum yaa yapsam çıkar mı acaba 

Çıkar varsa benim adet olacak gibi belirtim de yok giderek pembeye döndü az önce yine gittim yine pembe açık renk gelmiş 

Yani benim tuhaf olan bi kandil günü gördüm bida da yok hiç bir şey yok. Her ay bu zamanları adet ağrısı çekerim ama olamam doğum yaptım 1 yıl oldu daha hiç adet görmedim 

Hiç gitmedin mi kadin doğuma 

Kadın doğuma kızım 11 aylıkken gittim oda normal olabileceğini söyledi bir hap verdi adet söktürücü diye fakat hapta hamile kalmayı kolaylaştırıyor Muş o yüzden hiç kullanmadım doğal akışına bıraktım doktor emzirdiğin sürece adet görmeyebilirsin demişti bugün kanda veremedim kafam Allah bullak canım evde var bi tane gebelik testi yapsam kesin sonuç alır mıyım? Hiç adet görmediğinden emin de olamıyorum işte 

Bence testi yap canım . Verdiği hap neydi 

Duphaston canım yarın yapayım ay inşallah yoktur nolur dua et 😬

Duphostan tam tersi adeti kesmek için verdiler düzenlemek için veriliyor o hangi akılla vermişler 🤣

Ne bileyim işte ya boktan boktan şeyler valla

Ayy gerçekten değişik bunlar 😁😁 sen test yap bende alıp yapcam yarın 

Tamam canım ben yapar yapmaz yazarım buraya sende haberdar et 🙃

Tamam canım <3olumlu olursa post açarım 

Buşraaaa test yaptın mııııı

Hayır canım sen yaptın mı 

Ben yaptım negatif çıktı canım

Kesin ve net olarak silik çizgi dahi yok bu kesin sonuçmudur

Küçük olsa silik çizgi olurdu bende gidip alcam şimdi 

Ben yinede pazartesi günü gidip kan vermek istiyorum hem küçük kızımın kremleri ve şurubu bitmişti onu yazdırayım dedim hemde kan verip geleyim dedim. Adet olmak için ne yapmam lazım evde doğal bitki türü şeyler yada hap canım biliyormusun bu korku beni bitiriyor yaa 

Doktora git ondan sonra papatya iyi geliyor bana bide adaçayı söküyor ama kan vermeden içme belki çıkmamıştır testte 

Tamm canm emzirirken içilir mi bunlar 

Ona doktoruna sor canım bilemem yanlış yönlendirmek istemme 

Tamam canım teşekkür ederim sende yaparsan yazarsın 🙂

Yaptım canım az önce negatif 

Hayırlısı olsun canım kan verecek misin sende bugün gün içinde yine peçete ye silecek kadar leke geldi bu nedir Allah aşkına kafayı yicem

Yarına randevu aldım bakalım hamile değilsem bıle başka bı şey var oda sabahtan yokmuş bekle bakalım pazartesiye kadar 

Adet öncesi böyle olabilir mi ki acaba ilk kızımda hiç böyle birşey yaşamadım geç oldum 9. Ayda olmuştum direk gelmişti yani anladım regl olduğunu. Ama bu düşüne düşüne kafayı yicem artık adet se sökülse gitse ya lanet olasıca

Bende hiç böyle bı şey yaşamadım bilmiyorum testte negatif 

+1 oy

Ya biliyormusun bende bunu merak ediyordum tamda. Ben doğum yapalı 1 yıl oldu ve hiç adet görmedim 2ayda bir kan verirdim hamilelik falan mı acaba diye ama yok. Bu gün vericektim sağlık ocağında doktor izine çıkmış veremedim. Benimde yaklaşık bir kaç gün önce pembe pembe leke şeklinde geldi kandil günüydü hatta namaz kılsam mı kılmasammı diye ikilemde kalmıştım. Hatta dedim aha adet oldum gerisi gelir kasıklarım da ağrıyordu. Sonra baktım bida da gelen olmadı. Ama her ay sonu adet belirtileri yaşarım ben kasıklarım ağrır şişkinlik falan olur ama adet göremezdim buda mı böyledir böyleyse niye pembe peçeteye silinecek kadar leke geldi sonra gelmedi anlamış değilim evde gebelik testi ama yapmaya korkuyorum yaa yapsam çıkar mı acaba😭   

İlgili sorular

+2 oy
0 cevap 181 göst.
+1 oy
4 cevap 114 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (197 puan) tarafından soruldu
+4 oy
3 cevap 141 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Arzem34 (2,954 puan) tarafından soruldu

410,873 soru

12,364,217 cevap

41,819 kullanıcı