Marketten aldım altinkilic, ilk kez içiyorum midem tuhaf oldu tadı böyle tatlımsı ya
Cok güzel olsada içsek 2 bucuk yasındaki kızımla her türlüsüne bayılırız
Evet onlar öyleler ama biz seviyoruz şahsen. Altın kılıç önermişti bana diyetisyen
evet o u. protein orani daha cok. bende sadesini ve laktozsusunu aliyorum. annem evde kendi yapio onu midem almio ya . o canli bakteriler ureyerek cogaliyor ya sut katio karistirio sut katio karistirio. ev yapimini sevemedim hic
Ev yapımı bende bilmiyorum nasıl diye
Ben diyette değilim ama meyvelilerin faydasi belki düşüktür diye sadesini almıştım, eğer faydaları aynıysa meyveli alayım?? Bilenler yanitlayablrmi
Meyveliler de şeker var. Ben hamileyken şeker yüklemesinden sonra gebelik şekerim cıktı diye diyetisyene yönlendirmişti dr o öyle demişti. Çok istiyosan içemiyosan içine meyve doğra yada meyve ile ye dedi. Yada 5 fındık , 2 galata ile
Ben Bir kere niyet ettim aldım canım meğersem bozulmuş kapağını çevirmemle patladı bir hafta mutfaktan kokusu pisliği zor geçti bir daha almadım 🤣 içenler gelir şimdi
Gelsinler gelsinler hahaha
Afiyet olsun ☺️ yani bozuk olsa anlardın
Sadesini ben sevmiyorum meyvelileri güzel tavsiye ederim koyu kıvamlı bir içecek
Onların faydası daha az değil mi ki
İkisinin arasındaki faydasını çok bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir
Hayatımda hiç içmedim desem güler misiniz? 🫣🫣🫣🫣
İçim laktozsuz olan hoşuma gitti benim tavsiye ederim
Ben getirden eker alıyorum bebek gelişimi için çok faydalı çünkü ama sade alıyorum meyvelilerin çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Yoğun kıvamlı mayhoş böyle asitli gibi biraz bn çok seviyorum
Eker mi iyi altı kılıç veya içim mi acaba ya dost da var
İçim hiç almadım altınkılıç ve ekeri sevdim
Ama dost bilemiyorum gebelikten ötürü mü bana iğrenç gelmişti kocam hayatta içmez direkt komşuya vermiştim
sadesini sevmiyorum orman meyveli yada seftalili guzel
En katkisiz olani Altinkilicmis. Hepsini denedim nerdeyse gercekten damak tadima altinkilic uydu. Eker cok eksi mesela asla almam. Keske evde mayalasam cesaretim yok 😐 Laktozsuz sekerli gibi geliyor hisuma gitmiyor. Meyveliyi cocuklarim da bende seciyorum faydali oldugunu dusunmuyorum onlarin ama arada aliyoruz. Sadeyi cok severek tuketiyorum. Sevmeyen icemez.
Denedim hiç sevmedim ama zorluyorum kendimi meyvesiz ve tadı en iyi olan hangisi acaba
Altinkilic tavsiyemdir. Icemezsen icine sevdigin bir meyve puresi koyabilirsin.
Ben evde kendim mayalıyorum kefir mayasıyla eşim de cocuğumda seviyor hazırlarda özellikle meyvelilerde katkı maddesi var o yüzden tatlı gerçek kefir zaten hafif ekşi olur en sağlıklısı da o.Bazen oğluma içine meyve koyuyorum çilek muz gibi öyle veriyorum ama sade de içiyor sıkıntı olmuyor.Kendimiz sade içiyoruz kefir çok faydalı kendim suan 2.ye hamileyim akşamları bazen açlık hissi geliyor geç saatte birşeyler yemek yerine bir bardak kefir içiyorum açlık hissimi bastırıyor tok tutuyor
Kefir mayasını nerden alıp mayalıyorsunuz acaba benim kızımda çok seviyor ama hazır alıp veriyorum günde 1 bardak içiyor ikinciyi de içmek istiyor ama fazlası zarar diye vermiyorum ☺️
Ben süt ürünleri okumuştum hocamız altin kılıç iyi demişti tadı eksimis yoğurt gibi böyle biraz asitli gibi tatlı değil yani
Peynirle yoğurt arası hafif tatlı bir tadı var. Arada içerim ama çok bayılmıyorum tadına
410,661 soru
12,355,764 cevap
40,978 kullanıcı