+2 oy
176 göst.
önce Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından

Marketten aldım altinkilic, ilk kez içiyorum midem tuhaf oldu tadı böyle tatlımsı ya

11 Cevaplar

0 oy
önce (515 puan) tarafından

Cok güzel olsada içsek 2 bucuk yasındaki kızımla her türlüsüne bayılırız

önce (331 puan) tarafından

Nasıl ki acaba

Koyu kıvamlı hafif mayhoş

önce (6,183 puan) tarafından

ev yapimi ve altinkilic laktozsuz olan ve sade olan soda katilmis ayran gibi. hafif asitimsili yani.  ben pek hoslanmiyorum o tattan . ama mecnur iciyorum. meyveli olandar danone meyveli yogurt tadinda onlar cok guzel ama onlarda sekerli iste faydadan cok zarari var diyete:) zevk icin diyet degilde oylesine icilirse meyveliler guzel. diyet icin sade ve laktozsuz olanlari aliyorum

Evet onlar öyleler ama biz seviyoruz şahsen. Altın kılıç önermişti bana diyetisyen

önce (6,183 puan) tarafından

evet o u. protein orani daha cok. bende sadesini ve laktozsusunu aliyorum. annem evde kendi yapio onu midem almio ya . o canli bakteriler ureyerek cogaliyor ya sut katio karistirio sut katio karistirio.:) ev yapimini sevemedim hic

Ev yapımı bende bilmiyorum nasıl diye

Ben diyette değilim ama meyvelilerin faydasi belki düşüktür diye sadesini almıştım, eğer faydaları aynıysa meyveli alayım?? Bilenler yanitlayablrmi

Meyveliler de şeker var. Ben hamileyken şeker yüklemesinden sonra gebelik şekerim cıktı diye diyetisyene yönlendirmişti dr o öyle demişti. Çok istiyosan içemiyosan içine meyve doğra yada meyve ile ye dedi. Yada 5 fındık , 2 galata ile

-Reklam-
0 oy
önce (4,315 puan) tarafından

Ben Bir kere niyet ettim aldım canım meğersem bozulmuş kapağını çevirmemle patladı bir hafta mutfaktan kokusu pisliği zor geçti bir daha almadım 🤣 içenler gelir şimdi 

Gelsinler gelsinler hahaha

önce (4,315 puan) tarafından

Afiyet olsun ☺️ yani bozuk olsa anlardın 

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Sadesini ben sevmiyorum meyvelileri güzel tavsiye ederim koyu kıvamlı bir içecek 

Onların faydası daha az değil mi ki

önce (31 puan) tarafından

İkisinin arasındaki faydasını çok bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir 

0 oy
önce (8,256 puan) tarafından

Hayatımda hiç içmedim desem güler misiniz? 🫣🫣🫣🫣

0 oy
önce (562 puan) tarafından

İçim laktozsuz olan hoşuma gitti benim tavsiye ederim 

0 oy
önce (1,502 puan) tarafından

Ben getirden eker alıyorum bebek gelişimi için çok faydalı çünkü ama sade alıyorum meyvelilerin çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası  

Yoğun kıvamlı mayhoş böyle asitli gibi biraz bn çok seviyorum 

Eker mi iyi altı kılıç veya içim mi acaba ya dost da var 

önce (1,502 puan) tarafından

İçim hiç almadım altınkılıç ve ekeri sevdim

Ama dost bilemiyorum gebelikten ötürü mü bana iğrenç gelmişti kocam hayatta içmez direkt komşuya vermiştim 

0 oy
önce (51,769 puan) tarafından

sadesini sevmiyorum orman meyveli yada seftalili guzel

0 oy
önce (1,381 puan) tarafından

En katkisiz olani Altinkilicmis. Hepsini denedim nerdeyse gercekten damak tadima altinkilic uydu. Eker cok eksi mesela asla almam. Keske evde mayalasam cesaretim yok 😐 Laktozsuz sekerli gibi geliyor hisuma gitmiyor.  Meyveliyi cocuklarim da bende seciyorum faydali oldugunu dusunmuyorum onlarin ama arada aliyoruz. Sadeyi cok severek tuketiyorum. Sevmeyen icemez.

Denedim hiç sevmedim ama zorluyorum kendimi meyvesiz ve tadı en iyi olan hangisi acaba

önce (1,381 puan) tarafından

Altinkilic tavsiyemdir. Icemezsen icine sevdigin bir meyve puresi koyabilirsin. 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Ben evde kendim mayalıyorum kefir mayasıyla eşim de cocuğumda seviyor hazırlarda özellikle meyvelilerde katkı maddesi var o yüzden tatlı gerçek kefir zaten hafif ekşi olur en sağlıklısı da o.Bazen oğluma içine meyve koyuyorum çilek muz gibi öyle veriyorum ama sade de içiyor sıkıntı olmuyor.Kendimiz sade içiyoruz kefir çok faydalı kendim suan 2.ye hamileyim akşamları bazen açlık hissi geliyor geç saatte birşeyler yemek yerine bir bardak kefir içiyorum açlık hissimi bastırıyor tok tutuyor

önce (562 puan) tarafından

Kefir mayasını nerden alıp mayalıyorsunuz acaba benim kızımda çok seviyor ama hazır alıp veriyorum günde 1 bardak içiyor ikinciyi de içmek istiyor ama fazlası zarar diye vermiyorum ☺️

0 oy
önce (13,776 puan) tarafından

Ben süt ürünleri okumuştum hocamız altin kılıç iyi demişti tadı eksimis yoğurt gibi böyle biraz asitli gibi tatlı değil yani

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Peynirle yoğurt arası hafif tatlı bir tadı var. Arada içerim ama çok bayılmıyorum tadına

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 239 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,196 puan) tarafından soruldu

410,728 soru

12,358,463 cevap

41,266 kullanıcı

Kategoriler

...