+1 oy
138 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (50 puan) tarafından

Çocuklar uyuyorken mutfağı toparlayim dedim bı baktım önümden hızlıca fare geçti bulaşık Makinesinin altına girdi gece gece napcam nasıl girdi bilmiyorum evimde üçüncü katta başına gelen var mı neler yapabilirim yakalamak için 

7 Cevaplar

0 oy
önce (8,268 puan) tarafından

Kartona yapiskan sür . Fındık ceviz varsa koy . Yakalanir

önce (50 puan) tarafından

Ufak bı fareydi.yakalanana kadar zararı olur mu acaba ilk defa başıma geldi 

önce (8,268 puan) tarafından

Açıkta bisi bırakırsan yalar işer 🤮🤮🤮🤮

İyyy🤮🤮🤮

-Reklam-
0 oy
önce (220 puan) tarafından

En korktuğum şeyyy düşünürken bile başım döndü 

0 oy
önce (51,775 puan) tarafından

kağıda yapiskan sürmus annem onların da eve girmis.

Yarın deneyim mutfağın balkon kapısını açık bıraktım inşallah gider

önce (51,775 puan) tarafından
+1

gitmez o girer bir yerlere sen dedigim yapiskandan al koy.

Tamam teşekkür ederim bacım 

0 oy
önce (654 puan) tarafından

Kedi var mı tanıdığın birinde al getir eve halleder o 😁

Tüh bee olsundu sabaha kadar bulamazsan karşı komşndan iste🤣

İlk ilaç denicem bakalım yarında evde yokum eşim işe gitmeden ilacı koyar 

Yakalanır inşallah 

İnşallah canım uykum kaçtı sabah erken uyanacam 3 aylık bebiş var bide 18aylik tam uykum gelir bebişim kesin uyanır 🤣🤣

Aynısı bende de oluyor oğlum 11 aylık tam uyumaya karar veriyorum ağlıyor 😥

0 oy
önce (197 puan) tarafından

Benimde evime girdi geçen gün. Fare yapışkanı var. Kartona sür. Üzerine peynir falan bırak. Mutfak kapısının altını iyice bı çarsaf falan sıkıştır çıkmasın. Diğer odalara girmesin en azından nerde olduğunu bilelim. İyice kapat mutfak kapısının altını çıkmasın. Dışarda yiyebileceği birşey bırakmam poşette falan birşey olursa kemirir hepsini. Benim kapının altına koyduğum çarşafı bile kemirmisti. Mutfakta 2 tane bez sofram vardı kemirmisti delikler açmıştı. Hepsini attım. Halı örtüsü falan varda mutfak halının üzerinde kaldır. Benim onu bile kemirmisti. 2 tane tuzaklara kur yapışkanla. Peynir kot üzerine.  O aç kalınca mecbur gelip o peyniri yiyecek. Öylede yapışkana yapışır. Atarsın sonra. Benim evime de girdi çok küçüktü ama çok zekiydi demekki

Kapıda sorun yok şükür yerle sıfır mesafesi kapattim hemen kapıyı yeri belli olsun diye Yemek masasının üstünde meyveler vae sorun olur mu acaba 

Evet kemirir hepsini. Çöpe atmak zorunda kalırsın. Kaldır bence meyveyi. Yiyebileceği hicbirseyi olmasın ortada 

Ha bide arkadan çekmecelere girebilir. Benim çekmecedeki büskivileri falan kemirmişti paketini. Çekirdekleri yemişti. Ben fareyi yakaladıktan sonra tam 5 saat boyunca altta olan bütün bulaşıklarını baştan sona yıkadım. Alttaki dolaplara arkadan giremiyorsa, arkasında açıklık yoksa sorun yok. Ama çekmecelere girer. Yakalandıktan sonra çekmecedeki bulaşıkları bence baştan yıka. Ve yiyecek şeyler varsa çekmecede hepsi çöpe gider haberin olsun. Çok zeki hayvanlarlar. Ben 5 gün boyunca gittim evden. Eve geldiğimde haala yapıştırıcıya yakalanmamıştı. En son kaynım gelip öldürdü sağolsun. 

0 oy
önce (5,475 puan) tarafından

Öncelikle mutfak kapini kilitle uyurken ki disari cikmasin ikinciside yapiskan al yarin cekmece arkalarina makine arkasina koy kapiyi kapat tekrar cik yapisir ona sonra asagida ne varsa yıkarsın

Ay midem bulandı gece gece arka taraftan girebilir mi cekmecelere zaten mutfağa girer girmez gördüm çamaşır Makinesinin altına girdi

Belli olmaz canim kayinvalideme de girmis gecen o da mutfaktaydi bu sekilde ertesi gün yakaladi ama mutfagida kirkladi

Şansa bak yarında şehir dışına gidecem annemlere 3 4 gün evde olmicam 

Bence bir gün ertele yarın yapiskanli kagitla yakalarsin aklin kalmasin evde

Mecbur gitmem gerekiyor alt katta kaynanam oturuyor gerekirse o kontrol eder

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Kartona yapışkan sür çamaşır Makinesi arkasına koy yapışır o zaten ama şöyle söyliyim seni korkutmak istemiyorum ama Bulaşık makinesi ve Buzdolabı Ocak seti arka tarafı falan Yuva yapıyor ona göre bakın oraya benim başıma da öyle geldi eşim temizledi

Tm teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 193 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif21 (2,627 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 356 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (197 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 32 göst.
12 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde ptrck (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 265 göst.

410,757 soru

12,359,760 cevap

41,383 kullanıcı

Kategoriler

...