Kzlar ben hamileydim kızım kardeşi olucagina çok mutluydu hevesliydi çok seviniyordu ama ne yazikki düşük yaptım kızıma bunu nasıl anlatırım 5 yaşında hala hamile sanıyor beni çok üzülüyorum tek çocuk ve kardeşi olmasını çok istiyo pisikolojini bozmadan nasıl anlatabilirim
Işte bu yüzden hamileliğin 4 5. Ayına gelene kadar cocuklara söylememek gerekiyor. Geçmiş olsun, bi şekilde anlatacaksın mecbur
Evt bu konuda büyük hata yaptm doktorla konuşurken yanımdaydı anlamaz sandım anlams hamile olduğumu
Dikkatli olmak gerekiyor başımıza her an herşey gelebilir maalesef :/ inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın istiyorsan eğer
Çok istiyorum kzim için yanlz kalmasn diye tedaviyle hamile kalmıştım böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi
Şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda kardeşin olucak şimdi gelmek istemiyor Muş oyun oynuyor Muş diye anlata bilirsin
Umutlandırmıs olmuomuyum
Altta yazmış arkadaş benimde aklıma o gelmişti ileride gelicek gelmesine daha var gibi buna benzer birşeyler söyleyebilirsin
Öyle olunca umutlandırmıs oluyorum sanki hep beklicek
Geçmiş olsun cnm neden kayıp oldu ben düşük kelimesinden çok rahatsız oluyorum Allah kimseye yasatmasn fobi bu bende başım dönüyor düşük tarzı seyler okuyunca
İnan bende bu ikinci düşüğüm duymak bile istemiyorum 8 haftalikti kesenin içinde bebek oluşmadı
Sorması ayıp çok mu ağrı vs oluyor Allah yardimcn olsun cnm mutlaka test ver
Ne testi
Kardeşin bize geç gelecek diye bilirsin gelmekten vazgeçti biraz süre sonra gelir fln üst üste doğum yaptığım için pek bilmiyorum
Umutlandırmıs oluyorum oylede
Umutlansın istemiyorum dediğin için şu şekilde
Doktordan duydu ne yazikki her kontrole beraber gittik bu kadar alışacağını tahmin edemedim
O zaman malesef ki daha gerçekçi açıklaman lazım 5 yaşındaymış zaten bence anlayabilir
Doktor dedi ki bu bebek sağlıksızmış o yüzden onu aldı, yani doğsa bile seninle koşup oynayamazdı
Ay bilemedim ya
Bende bilemiorum bunu denedim doktora sordu kardesim nasl ne zaman vereceksiniz diye :(
410,725 soru
12,358,368 cevap
41,258 kullanıcı