+3 oy
261 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (218 puan) tarafından

Kzlar ben hamileydim kızım kardeşi olucagina çok mutluydu hevesliydi çok seviniyordu ama ne yazikki düşük yaptım kızıma bunu nasıl anlatırım 5 yaşında hala hamile sanıyor beni çok üzülüyorum tek çocuk ve kardeşi olmasını çok istiyo pisikolojini bozmadan nasıl anlatabilirim 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (10,296 puan) tarafından

Işte bu yüzden hamileliğin 4 5. Ayına gelene kadar cocuklara söylememek gerekiyor. Geçmiş olsun, bi şekilde anlatacaksın mecbur

önce (218 puan) tarafından

Evt bu konuda büyük hata yaptm doktorla konuşurken yanımdaydı anlamaz sandım anlams hamile olduğumu 

önce (10,296 puan) tarafından

Dikkatli olmak gerekiyor başımıza her an herşey gelebilir maalesef :/ inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın istiyorsan eğer

Çok istiyorum kzim için yanlz kalmasn diye tedaviyle hamile kalmıştım böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi 

-Reklam-
+1 oy
önce (795 puan) tarafından

Şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda kardeşin olucak şimdi gelmek istemiyor Muş oyun oynuyor Muş   diye anlata bilirsin 

Umutlandırmıs olmuomuyum

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Altta yazmış arkadaş benimde aklıma o gelmişti ileride gelicek gelmesine daha var gibi buna benzer birşeyler söyleyebilirsin 

Öyle olunca umutlandırmıs oluyorum sanki hep beklicek

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm neden kayıp oldu ben düşük kelimesinden çok rahatsız oluyorum Allah kimseye yasatmasn fobi bu bende başım dönüyor düşük tarzı seyler okuyunca 

İnan bende bu ikinci düşüğüm duymak bile istemiyorum 8 haftalikti kesenin içinde bebek oluşmadı 

önce (163 puan) tarafından

Sorması ayıp çok mu ağrı vs oluyor Allah yardimcn olsun cnm mutlaka test ver 

Ne testi

0 oy
önce (276 puan) tarafından

Kardeşin bize geç gelecek diye bilirsin gelmekten vazgeçti biraz süre sonra gelir fln üst üste doğum yaptığım için pek bilmiyorum 

Umutlandırmıs oluyorum oylede

0 oy
önce (3,409 puan) tarafından

Umutlansın istemiyorum dediğin için şu şekilde

Doktora gittim ve şu anda bebek yokmuş, test ile öğrendiyseniz , test yapmıştık ya o bozukmuş diyebilirsin belki 

Doktordan duydu ne yazikki her kontrole beraber gittik bu kadar alışacağını tahmin edemedim

önce (3,409 puan) tarafından

O zaman malesef ki daha gerçekçi açıklaman lazım 5 yaşındaymış zaten bence anlayabilir 

Doktor dedi ki bu bebek sağlıksızmış o yüzden onu aldı, yani doğsa bile seninle koşup oynayamazdı 

Ay bilemedim ya 

Bende bilemiorum bunu denedim doktora sordu kardesim nasl ne zaman vereceksiniz diye :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmaagl (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,442 göst.
3 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde yareeenn (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 1,031 göst.
2 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Aleynamira (451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 924 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,749 puan) tarafından soruldu

410,725 soru

12,358,368 cevap

41,258 kullanıcı