+1 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından

6 aylık bebeğimin sağ testisi inmemiş doktor bugün ameliyat olacak dedi başına böyle bisey gelen var mı biraz daha beklesek inme ihtimali olur mu zor bi ameliyat mı??

8 Cevaplar

+1 oy
(2,413 puan) tarafından

Tek doktorla kalma baska doktorada goster oda ameliyat derse yaptır burda bikac postta inmeyen cocuklar vardı sanırım  çürümüştü  alınacaktı testisleri

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Açtığın postarin geneline cevap vermiyosun sana yazmam normalde de senin kızın yok muydu ,?

(700 puan) tarafından

Ben de aynı şekilde . Ayrıntılı şekilde yorum yaptım daha önceki postlarına ama asla cevap yazmadı. Ben de okumuyor mu acaba diye düşündüm hatta

(711 puan) tarafından

Bilgi amaçlı sordum sohbet amaçlı değil 

(711 puan) tarafından

Kızım yok benim baskasyla karıstryonuz galiba

(2,288 puan) tarafından

Konu dışı birşey soracam bu testisi inip inmedigini nasıl anlaşılır doktora mu bakıyor aylık kotrollerde

tarafından

Elle muayene edildiğinde çift yuvarlak ele gelmesi gerekiyor yazıyor ama bilmiyorum 

0 oy
(766 puan) tarafından

Kardeşimin bebeği de öyleydi 10 aylıkken ameliyatla sünnet beraber yaptılar basit bir ameliyat

0 oy
(24 puan) tarafından

Benim oğlum da oldu canım bir tanesi inmemişti 19 aylık tı anesteziyle yaptılar biraz büyük olduğu için tutmak zor oluyor ama 1 hafta da toparladı Allah korusun ilerde çocuğunun olma şansı düşüyor eğer öyle diyorlarsa ayaklanmadan yaptır ve sünneti de yapıyorlar ikisi aradan çıkıyor 

0 oy
(2,375 puan) tarafından

Hiç erteleme sakın eltimin oğlunun da tek taraf inmemişti 6 aylıkken ameliyat olacakken diş ateşi ve grip oldu ertelendi şimdi 7 yaşında ve testis kaybolmuş gözükmüyor doktor içerde çürümüş olabilir diyor bir haftadır araştırıyorlar eltim çok kötü durumda ertelediler diye kendini suçluyor 

Sizede çok geçmiş olsun basit bir ameliyat hiç beklemeyin

(2,375 puan) tarafından

Kız 6 aylıkken ertelenen ameliyat 7 yaşına kadar niye yapılmadı 😔🤔

(2,375 puan) tarafından

İşte iner diye düşündüler ameliyat masasında çocuk hapşırmiş anestezi doktoru olmaz yapamayız şimdi demiş çocuğu çıkarmışlar ameliyattan annesi de bunu farklı anladı kendince bekledi iner diye ama inmedi maalesef ihmal ettiler 

(2,375 puan) tarafından

Hay Allah ya kötü olmuş gerçekten. Öyle bi durumda 7 yılda beklemem ya iner diye. 6 aylık veya senelik kontrol oluyor o durumlarda. Tek yumurtalıkla da işlevsel olabilir üreme konusu. İnşallah sorun yaşamaz

(2,375 puan) tarafından

inşaAllah şimdi doktor takibinde bakalım 

0 oy
(2,375 puan) tarafından

6 aylık bebekte hemen ameliyat yapmak istemeleri şaşırttı. Ben oğlumda 8-9 aylıkken farkettim. 3 yaşına kadar takip ettiler. Kendisi düzelir iner diye beklediler. Dün ameliyat olacaktı grip olduğu için ertelendi. 4 yaşına girmesine az kaldı. Ama senin oğlunda nasıl bir durum var ki 6 aylıkken ameliyat diyorlar anlamadım doğrusu 

(711 puan) tarafından

Yumurtanın kalitesi bozuluyormus yukarıda kaldıkça 

0 oy
(369 puan) tarafından

Benim oğlumun 2 testiside inmemişti doktor 1 yaşına kadar bekleyelim daha sonra konuşalım dedi 8 aylıkken inmişti çok şükür inşallah sizinkinde iner ameliyata gerek kalmaz ❤️

(369 puan) tarafından

Ama şunuda söyleyim 1 yaşına kadar inmezse ameliyatı da ertelemeyin sünnet ettirmediysen onunla birlikte yaparlar sanırım 

(711 puan) tarafından

Doktor daha inmez dedi 6 aydan sonra 

(369 puan) tarafından

Ay bilmiyorum bizim çocuk cerrahi doktoru da 1 yaşına kadar iner kendi 1 yaşına kadar inmezse o zaman ameliyat yaparız demişti 

0 oy
(236 puan) tarafından

Ne kadar erken o kadar iyi. Benim bir tanıdığın bu yüzden çocuğu olmuyor. Onlarda annesi 6 aylıkken fark edip 6 yaşında ameliyat ettirmişler. Üvey anne olduğu için kimse kadını dinlememiş. Şimdi oğlunun çocuğu olmuyor bu yüzden

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 149 göst.
+1 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,393 soru