+1 oy
126 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (653 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Napiyorsunuz?  Uyuyamadım 

7 Cevaplar

+1 oy
(13,882 puan) tarafından

O başlık ne ya 🙂

20 dk tempolu yürüdüm göbek çalışacağım küçüğüm kalktı onu yatırmaya çalışıyorum 

(13,882 puan) tarafından

Kadının isteyipte yapamayacağı bir şey yok verirsin canım derdimiz yeter ki kilo olsun 

(653 puan) tarafından

Katılıyorum istersen yaparsın eğer kaçarsan üstüne gelir hersey  sen üzerine gideceksin bazı şeylerin.  

(653 puan) tarafından

55 kiloyum 5 kg vermek istiyorum bakalım bugün başladık:) 

(13,882 puan) tarafından

Bol eksiler olsun 😇bende 53 son üç kilo için uğraşıyorum gram gram gidiyor artık 

(653 puan) tarafından

Sağ ol tatlım benden hızlısın vaayyy ❤️

-Reklam-
+1 oy
(504 puan) tarafından

Oğlum sağolsun az önce uyudu uykusunun derinlesmesini bekledim şimdi besige aldım umarım uyur artık kalkmaz 🥹 biri şu çocuklara ilerde bu uykuları çok arayacaklarını izah edebilse keşke de belki bu kadar direnmezler uykuya ,😂

0 oy
tarafından

Biraz boğazım iyi olmuştu sanki ama bugün yine çok kötü ağrıyo uyutmuyor ağrı uyusm da uyandırıyo öksürmekten😞Ne zaman iyileşicem bn dayanamıyom artık 😥

(653 puan) tarafından

Geçmiş olsun neyim var

(653 puan) tarafından

Aktardan zencefil papatya ihlamur al iki üç parça kuru Kök zencefil bi tutam papatya koy kaynamış suda dinlendir 10 dk sonra 3 yada 4 dal  ihlamur ekle 3 yada4 dk daha dinlendir bardağa limon sık üzerine dinlenmiş bitki çayı ni süz iç mis günde iki defa tüketiyorum zencefil papatya gevsetir ağrı kesici özelliktedir ihlamur da boğazdaki gerginliği alır 3 güne hafifledigini görürsün 

tarafından

Boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum sürekli öksürüp balgam atıyorum çok afedersin. genelde bide kusmada ekleniyo bu duruma öksürürken belime ağrı giriyor ses gitmiş ağzımdan nefes almaktan dudaklar hep kupkuru bazen ateşim oluyo bazen titreme geliyor dermanım olmuyor ciğerlerimi idrar yollarımı üşütmüşüm hep enfeksiyon olmuş 

(653 puan) tarafından

Geçen yıl ekimde salgın a denk geldik öksürük boğaz ağrısı çok fenaydı eşimle böyle tükettik  rahatlatıyor gribal enfeksiyon felansa

(653 puan) tarafından

Hmm çok geçmiş olsun canım benzerini yaşadık bizde . Çay içme daha kötü olursun . Bide gece kafanı biraz eğimli yükselt 45 acıyla yat öksürük nobetin biraz daha az olur 

tarafından

Gebelikte kullanımda bı sakınca var mı peki

Ballı limonlu sıcak su içiyorum tuzlu gargara yapıyorum pekmez ısıtıp kaşıklıyorum ballı sıcak süt içiyorym yinede bı haftadır iyilesemedim

tarafından

Canim günaydın geçmiş olsun bak aktardan hatmi çiçeği al yarım bardak sutle demle onu iç öksürük için müthiş bişey 

tarafından

Ayy canım teşekkür ederim günaydın 🩷🌸

tarafından

Rica ederim ❤️ 

(653 puan) tarafından

Gebeyseniz doktora danışmadan bisey yapmayın canım önermek doğru olmaz kaş gevşetici etkisi var sonuçta sıkıntı olur

(653 puan) tarafından

Hatmi çiçeğini ilk defa duydum cocuklarda kullanılıyor mu peki 

tarafından

Evet evet gebelikte sorun olabilir çocuk için ben kızıma 2 yaşında vermiştim öncesinde vermeism ama çok da sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü mesela çay gibi demleyip içiyorduk çoluk çocuk 

(653 puan) tarafından

Bende zencefil papatya ihlamur limon demleyip 2 yaş oğluma 1 yaşından beri iciriyorum çok seviyor hatta senin dediğini de bi arastircam. Ama gebelikte ben hepsinden uzak durmustum tek nane limon 

tarafından

Gebelikte nane de iyi değil 

(653 puan) tarafından

Canım ben onları hep sordum maydanoz da iyi değil ama hekim bana dozunda tüket bisey olmaz dedi mesela haftada 1 yada 2 bilemedin 3 fincan nane limon içebilir miyim dediğimde hicbisey olmaz rahat ol demişti ve ben öyle de yaptım.  Mide kamplarına iyi geliyor biliyorsun sakinlestiryor bulantıyida. 

Herseyin fazlası hem sağlıklı bi insanda hemde gebe bi annede tabiki zararlıdır. 

0 oy
(5,390 puan) tarafından

Oyun oynuyordum sjsksksk 😂

0 oy
(1,263 puan) tarafından

Bende uyuyamadım oğlum sağolsun hâlâ bekliyorum uyumasını 🙂

0 oy
(3,664 puan) tarafından

Kucuk kızımın gece uykusunu unuttu

Halim kalmadi hala ayaktayiz 

Hastayım bi de 

0 oy
(431 puan) tarafından

Gece gece yemek perileri çağırdı gece dönercisine gittik:D ama ben sadece dönerin etin tadına baktım bizimkiler gömdüler tombikleri, dürümleri:D

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 186 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,154 göst.
7 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Minik aslanim (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 431 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,001 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 505 göst.

411,527 soru

12,388,319 cevap

43,647 kullanıcı

Kategoriler

...