Anneler oğlum 1 yaşına girecek .önce park beşşkte yatıyordu sonra yer döşeğinde yatmaya başladık .oğlum,da yanımızda yatıyor.park peşinde yatmıyor.Soru şu oğlum 40 dk uyuyup uyanıyor 40 çıktı böyle önceleri gece 3 4 defa uyanıyordu.Sonra 7 8 aylıkken diş çıkardı çok fazla uyanmaya başladı bense sürekli emzirdim.emzik tutmadı hiç.Özelllkle 8. Aydan bu yana gece 8 9 defa kalkıyor.ya sürekli 40 dk nçbir uyanıyor hadi uyandı hemen kucağıma geliyor emzirmemeyw çalışıyorum tekrar uyutmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum .Gündüz 2 defa uyuyordu 40 dk falan bire düşürdüm akşam 12 1 gibi yatıyordu 10 da uyutmaya çalışıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok, diş falan ,oda ısısı iyi ama hala uyumuyor .uyanınca uyumuyor uykuya dalamıyor kucağıma geliyor.gerş yerine koyuyorum susmadan volümü arttırarak ağlıyor ,ayakta sallamaya çalışıyorum yine ağlıyor ,karnı tok ,altı temiz calpol verdim yine aynı 40 dk uyanıyor ya,bir çocuk er 40 dk uyanır mı 2 saat uyumuyor ne yapacağım nerede yanlış yapıyorum bana akıl verin.Birde memleketten uzağız ,memlekete gitmedik oğlum tek evde beni görüyor ,babası çok geç geliyor onunla biraz oyun oynuyor o kadar .oğlum bana öok çok düşkün 1 yaşına girecek hala başka odaya gideyim ağlayarak peşimden geliyor Sürekli emmek istiyor bende emzirmemeyw çalışıyorum . O kadar çok yoruldum ki yardımcı olacak kimsem de yok