+4 oy
376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,615 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun inşallah 🤲 Nasılsınız hanımlar uyandımi bebeler kocaları yolladinizmı 🤗

Benim bütün işler tamm sadece makinada ki çamaşırlar asılacaklar cocugunkiler atılacak normalde hastaneye geçecektim eşim kartımı alıp gitmiş nakit te geçmiyor o yüzden öğleden sonra ya kaldı eşim gelecek öyle gidicem yada beraber gideriz ordanda bi avm yaparız bugün hava çok güzel olacak gibi bir his var içimde inşallah da güzel olur 

TEYZELERİ BENİM PAŞAMA BUGÜN BOL BOL DUA EDERMİSİNİZ TİROİD DEĞERLERİ ÇOK YÜKSEK ÇALIŞMIYOR DEDİ DOKTORU BUGÜN TEDAVİSİ BAŞLANACAK İLAÇLA ATLATA BİLELİM 

Bebeler uyurken bi kahve molası 😇🤩

image

18 Cevaplar

+2 oy
(1,794 puan) tarafından

Maşallah erken kalkan yol alır dedikleri bu olsa gerek ☺️

Paşana Rabbim şafi isminizi suyu hürmetine acil şifalar versin sen de güzel haberleri bize buradan paylaşırsın inşallah ❤️

(4,615 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ çok teşekkür ederim 

Severim erkenden iş bitirmeyi 

-Reklam-
+2 oy
(818 puan) tarafından

Yazın erkende kalkıyorum ama kışın erken kalksamda su yataktan çıkamıyorum maşallah sana canım 

(4,615 puan) tarafından

Benim yaz kış fark etmiyor teşekkür ederim 

+1 oy
(17,430 puan) tarafından

Yeni oturdum kahvaltıya. 6.30 du uyandığımda. Kız kardeşime yolluk şeyler hazırladım Adana'ya uğurladım. Makineye çamaşır attım. İşimi bitirene kadar makine bitirir. Yemeğimi dünden hazırlamıştım. Bugün pisirecem.

(4,615 puan) tarafından

Çok iyi ya normalde makinam Sessiz bende çalıştırıyordum ama kazanında bi sorun var o ses yapıyor servisi bekliyorum bakalım kaç para sıkışmış arasına 

(17,430 puan) tarafından

Benim de geçen sene bozulmuştu özellikle sıkma yaparken deli gibi ses çıkarıyordu ve çok sallanıyordu..servis geldi kazanın arkasında bir vida mı ne paslanmış erken farketmisim biraz daha kalsaymis kazanı da bozacakmis. Servis dedi biz yaparsak 6 bini gözden çıkar dedi ama tanıdık bir yer var tamirci istiyorsan ona götürelim 2500a kapatır dedi. 2500a yaptırdık geçen sene.

(4,615 puan) tarafından

Daha 9 .10 aylık makina canim yeni aldım inşallah o kadar masraf çıkarmaz 

(17,430 puan) tarafından

Yeniyse garanti karşılar canım büyük ihtimal. 

(4,615 puan) tarafından

İnşallah 

+1 oy
(3,649 puan) tarafından

Afiyet olsun Rabbim şifalar versin inşallah kuzu'ya bizde iki saat oldu yola çıktık canımız sıkıldı Bursa'ya gıdelım dedik ikinci mekan gibi oldu canımız sıkılınca soluğu burda alıyoruz

(4,615 puan) tarafından

Bol keyifli gezmelerin olsun benim gezmeler hayalde kaldi 

(3,649 puan) tarafından

Sen iyi ol inşallah bol bol gez evde durma hiç 

(4,615 puan) tarafından

Hep aynı yerler canim sarmiyor artık il dışına çıkmak yasak bana 

(3,649 puan) tarafından

Neden yasak canım bağırsakların düzelince gezersin inşallah 

+1 oy
(467 puan) tarafından

8 de uyanmişim bebegimj degistirdjm (bez kıyafet ) yemeğini yedirdim ilaç verdjm  şuan onu uyutmaya calışiyorum . Uyuduğu gibi uyku moduna gececem. Tabi izin verirse mızmızlaniyir . Bu gripi kapmiş öksürüyor burnu akıyor. Bakalım hayırlısı 

(4,615 puan) tarafından

Uyur inşallah cnm 

(467 puan) tarafından

Maalesef uyumadı hasta olduğu için hem öksürüyor hemde burnu tıkalı  o yzden uyuyamadim

+1 oy
(300 puan) tarafından

Randevum var bekliyorum 

imagehastane ana baba. Gunuuuu 

(4,615 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm bizimde vardı öğleden sonra ya kaldi 

+1 oy
(3,226 puan) tarafından

7 buçukta uyandim öksürükten uyuyamadim geri. Kızımda uyandi sesime kalktım duş aldim sonra kahvaltı hazırladım. Hiçbir işe elimi vurmadim daha oturuyorum. Her gün yapıyorum her gün ayni nasılsa sinirim bozuldu 

(4,615 puan) tarafından

Gerçekten yapsansanda aynı yapmasanda 

+1 oy
(857 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun Allahım şifa versin inşAllah tüm hasta olan yavrucuklara bişey sorucam canım

Sütü etkiler mi ben pek tüketen biri değilim kahveyi sütü azaltmaz dimi veya sen ne kadar tüketiyorsun :)) 

(4,615 puan) tarafından

Ben şuan emzirmiyorum canim ne desem yalan olur 

Amin inşallah cnm 

+1 oy
(3,809 puan) tarafından

Koca yeni yattı işler geceden bitmişti kizcemde resim yapıyor ona kahvaltı hazırlıyorum sanada afiyet olsun bende birazdan icecem bir kahve 

(3,809 puan) tarafından

Ben =Türk kahvesi ☕☕☕☕

Kahve hastalığı var bacım bende icmezsem kendime gelemem ellerine sağlık düşünmen yeter bende yapıp alırım bir anlık 😂😂

(4,615 puan) tarafından

Bemde türk kahvesi seviyorum normalde canim ama beni kabız yapıyor o yüzden içemiyorum pek 

Nescafe de baş ağrıma iyi geliyor benim kafa tasında 7.8 tane vida var aşırı derecede ağrı yapıyor kahve hafifletiyor 
(3,809 puan) tarafından

Türk kahvesinin değişik şekillerini dene canım naneli çikolatalı portakallı sini falan dene belki onlar kabız yapmaz 

(4,615 puan) tarafından

Mantıklı yalan yok hiç aklıma gelmemişti bi deneyim bakalım hasret kaldım kahveye 

(3,809 puan) tarafından

Bir kahve aşığı olarak naneli çikolatalı çilekli portakallı ne varsa denedim de ben kahvesiz yapamayan biri için kahve icmememk çok kötü ondan dene sende bakalım ☕☕☕☕

+1 oy
(4,289 puan) tarafından

Oy bacım ne yaptin sen ya maşallah 🙂 senden hızlısı yok yav 🥰 yatak odasi benim toplanacak sadece orda da şuan eşim ve oğlum uyuyorlar diğer işleri akşamdan yapmıştım ;)

(4,615 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm ♥️ ☺️ 

(4,289 puan) tarafından

⚘️🤍🥰

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Kız daha gözümü yeni açtım ne işi gücü😊😊 Günaydın ellerine sağlık senin ben bugün çok yorgun uyandım gerginim o yüzden dünde ayağımı burktum çok kötü onun acısı var basamıyorum üstüne. Oğlumada acil şifalar inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️ 

(4,615 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun 

Çok geçmiş olsun ♥️♥️♥️

0 oy
(2,596 puan) tarafından

Ya Allah aşkına ne zaman uyudunuz uyandıniz bitirdiniz işleri yaa ben daha kendime gelemedim el insaf ya doğruyu söyleyin len uyumuyonuz demi siz 

(4,615 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣  6 da uyanmanın avantajı 

0 oy
tarafından

image

karalahana çorbası ve makarna yapacağız öğlene.  

Afiyet olsun cnm ve Allah şifa versin bebeğine 

(4,615 puan) tarafından

Oh ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah bende gelimmi 

tarafından

Gel gel 🤭🤭🤭🤭

0 oy
tarafından

Kız büşüğ enerjine hayranım keşke o enerjiden bende de olsa. Kızımdan önce 10 da işler biter yemekler pişmiş olur işim kalmazdı kapıya cıkardım bahçeye şimdi uykucu oldum 🙂

(4,615 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm çocuklardan sonra bende saldım baya

tarafından

Salmışı buysa büüüş

0 oy
(424 puan) tarafından

Günaydınnn annemdeyim hala oturuyorum gel keyfim gel eşim baya çalıştı bugün dinlenicek evde işe gitmedi tabi o gitmediği için ben çok mutluyum..  o evde olunca keyfim yerine geliyor. 

Bebeğin için mi gideceksiniz Allah şifa versin inşallah iyi güzel sonuçlarla dönersiniz buraya da yaz bizi de haberdar et :)
0 oy
(1,251 puan) tarafından

Tüm işler beni bekliyor , bende Müge Anlı izliyorum. 1 saat sonra hastaneye gidecem . Evi bu halde birakacam anca hazirlanirim sjsj

0 oy
(10 puan) tarafından

Maşallah canm ben daha yeni uyanmaya çalışıyorum geceleri uyuyamayinca sabahda uyanamiyorum malesef küçük kızım bugün sürekli öksürüyor bronsiti var onla uğraştım bende hamileliğin son zamanları malum uyuyamıyorum öyle yuvarlanıp gidiyoz işte😂

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Valla daha işlere baslamadim. Biri beni gaza getirse de başlasam 😩

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 390 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 227 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 382 göst.