+1 oy
361 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,626 puan) tarafından

Çocuklarim çok kıymetlidir dün annem üzmüş büyük kızımı sinirden uyuyamadım mesala kardeş kardeşe haksızlık etselerde kızarım yani böyle kimse benim çocuğumu uzemez diye düşünüyorum 

21 Cevaplar

+3 oy
(186 puan) tarafından

"kimse benim çocuğumu uzemez" narsistik bir dusunce. Fazla toksik. Üzülme kişiyle ilgilidir. Fanus içinde buyutseniz bile iş hayatı okul hayatı aşk hayatı ve sosyal hayatı olacak. Başka insanlar için en kıymetli ve biricik değil. Aşık olduğu biri tarafından reddedilecek belki, ya da okulda bazı derslerde basklarindan daha basarisiz olup üzülecek. 

Her duyguyu yaşamalı ve bununla baş etmesini ogrenmeli

(2,406 puan) tarafından

Aynen öyle katılıyorum

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Benim annem kardeşlerim çocuğumu üzmez üzerse de iyiliği içindir ama onun haricinde üzenin ümüğünü sıkarım

tarafından

Berbat ve ötesi bitmiyor bu iltihap 😭

Kanlı da  geliyor artık tahriş oldu galiba

tarafından

Boğaz tahriş olmuştur yoruma yazmıştım hatlı çiçeği al diye onu dene bak hemen kese r 

tarafından

Gebelikte sıkıntı yaratmaz değil mi

tarafından

Ay gebe mıydın kuzum ya bilemedim şimdi danışmak lazım 

tarafından

Evet işte o yüzden tedirgin oluyorum acile gittim buhar bile vermediler hiçbişi yapmadılar en az dozlu ağrı kesici serum yedim o kadar onun da bişeye faydası yok ilaçta içemiyorum 🤧

+1 oy
(11,634 puan) tarafından

Hangi konuda üzdüğüne bağlı mesela benim annem çikolata alır çok yedi diye bida vermez kızım üzülür ama kızımın iyiliği için bu

+1 oy
(3,515 puan) tarafından

Ne için üzdüğüne bağlı. Narin Bir çocuğun varsa her şeye alınıp üzülüyorsa tabii ki de karışmam ki annemdir yani kızıyorsa bir bildiği vardır.

Ki hepimizin çocuğu değerlidir kıymetlidir o ayrı mesele

+1 oy
(467 puan) tarafından

Çocuklar üzülmeye meyillidir bence konunun ne oldugu çok önemli çocuktur illa üzülecek buyutmeye gerek yok herseyi.

0 oy
(78 puan) tarafından

Annem,kardewlerim uzmez uzsede kizmam belki onlara.Amma bawka kim uzse kizarim ve unutmam onu.Cunki yawadim bir kac yil oldu hala aklima gelince sinirleniyorum o kiwiye

0 oy
(5,538 puan) tarafından

Tabiki kızarım, gözüm kimseyi görmez. Haklı veya haksız olsun çocuğum, kimse üzemez!! Güzelce uyarmak, konuşmak varken neden kırıp üzsünler 😤😤😤 müsaade etmem kırmızı çizgim 

0 oy
(4,475 puan) tarafından

Kim olursa olsun hic farketmez cocugumu uzemez. Ben dogurdum ben bakiyorum kimseye laf dusmez. Yeri gelir kocama bile laf ederim hic affim yok bu konuda.

(2,626 puan) tarafından

Cansu bende aynıyım işte kimseyi gözüm görmüyor 

0 oy
(1,175 puan) tarafından

annanesi garezine üzmemiştir bence... ya çocuğun bi arsızlık yapmıştır kızmıştır ya da öyle bişeydir diye düşünüyorum. bir akrabam benim çocuğuma kızarsa ben tepki vermem. ya da örneğin çocuğum bişey istediyse ve yapılması mantıklı olmadığı için reddettilerse ve çocuğum üzüldüyse alır karşıma konuşurum, "annecim bu bu sebeple yapılmamış bak doğrusu bu" diye. yani sebepler önemli. 

ha garazine haksız yere üzdüyse tabi ben de tepki veririm.

0 oy
(2,787 puan) tarafından

Hiç kimse üzemez kızımı. Kocam dahil, eşimde benim gibidir. Başkası yüzünden ağlarsa, üzülürse o kişi hayatımdan çıkar

0 oy
(498 puan) tarafından

Tepki veririm 

0 oy
(377 puan) tarafından

Kaynanam , gorumcelerim,kayınbaba kızdı bağırmış,hepsinin ağzından girdum burnumdan çıktım kocamindan ayriyeten ciktm kıyameti kopardm şimdi gidersek çocuklarımla laflarını seçerek konuşurlar ve göndermiyorum oraya tek gidersek beraber yoksa gidemzler ha kocamla da giderse gider onun dışında göndermem önceden kalirdilar ederlerdi kaç gün kaç saat şimdi kestim hepsini 

0 oy
(946 puan) tarafından

Kızarım bende kimseye o fırsatı vermem

0 oy
(10,192 puan) tarafından

Uzerse tepki veriyorum kim olursa olsun o an susamam

0 oy
(4,374 puan) tarafından

Eşim dahil kim üzerse kızarım 

0 oy
(622 puan) tarafından

Çocuklarım iki taraftan da çok seviliyolar kızmazlar çok şükür sadece uyarirlar oda kendilerine zarar verecekler diye 

0 oy
(3,888 puan) tarafından

Yani annemde kardesimde kizarsa bir şey demem çünkü iyiliği için diyordurlar bide benim kızım fazla duygusal bir çocuk herşeye üzülüyor onun dışında da zaten kimse uzemez çünkü genelde uzağım herkesten mesafem ve davranışlarılarimlada belli ederim dışardan biri bakınca anlıyor ve cesaret edemiyor o toleransı vermiyorum 

0 oy
(410 puan) tarafından

Bir kere eşimin iş arkadaşı çocuğuma bi davranışından ötürü hayır dedi. Evet yapmaması gereken bi davranıştı ama ben müdahalede bulunuyordum zaten. Çocuğum çok içerledi utandı. Geldi dizime yattı. Bende sözlü ikaz ettim başkalarının müdahalesi onu utandırıp korkutabilir ben müdahale ederim zaten diye. Adam da üzüldü çocuğu öyle görüce ama kesmedi beni oturdum sinirden gözlerim doldu. İyi bişey yaptım demiyorum ama bence bidaha eve bile gelmez 😁 iyi de insandır ama öyle bi iç güdü yani çok sinirlenmişti benimde içim hiç dayanmaz yavruma. Ablamda abim de olsa kızamaz. Ben nasıl yeğenlerime bişey demiyor üzmüyorsam oda yapamaz. 

0 oy
(565 puan) tarafından

Üzmek derken belki onun iyiliği için birşey izin vermemişlerdir falan o tarz şeylerde kizmam. Kötü hirsey yapmayacaklarini zaten bilirim. Ama gercekten insan çocuğu konusunda daha hassas oluyor. Bende de oğluma bı ayy şunu yapiyo yapmiyo yorumu gelse kendi ailem bile olsa bı laf sokuyorum sinir oluyorum 😂

(2,626 puan) tarafından

Yok ya benim annem dengesiz iyilik için olsa bile ben zaten diyorum o yüzden çok gerekli değil bence müdahale 

(565 puan) tarafından

Anladım canım 

0 oy
(6,358 puan) tarafından

Walla kim olursa olsun gözüm döner o kadar deyim 

(2,626 puan) tarafından

Benimde öğle donuveriyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 257 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Izmirlianne (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizilaslan (1,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 629 göst.

411,918 soru

12,400,252 cevap

44,399 kullanıcı

Kategoriler

...