Aşerme kaçıncı ayda oluyor kızlar? Ben 3 aylık oldum daha aşerme falan yok. 😂 Yalandan mı nazlansam eşime napsam bedavadan baba olcak 😂
6 haftada başlayan da var 9 ay asermeyen de ben aserme diye birsey olduğuna inanmıyorum
Ben de mi inanmıyorum acaba da aşeremiyorum😂
Aşerme başlamayadabilir. Ben de hiç olmamıştı mesela.
Bende de olmucak heralde 😁
Ilk oglumda bu zamanda 3 ay gecince as erdim suan 11 haftalik hamileyim suan tık yok:))
Bakalım ben de beklemedeyim😂
Bu aserme bi bana uğramadı merak ediyordum yaşamadım öyle bir şeyi aşırı istemedim yani hevesimiz kursagimizda kaldı 🤣
Valla sorma ya ağız tadıyla aşeremiyoruz da 😂
Evet şöyle bi istediğim birşey olsaydı anı olarak hatırlardım şimdi 😂😂😂
İlk kızımda canım bişey istemişti. Buldum yeyince de ilk tekmesini atmıştı. O sayılır mı 😂😂
Bence sayılmalı 😂
😂😂😂😂😂
Gebe olduğumu bilmeden balzamik sirke aranıyordum etrafta. Bir markette buldum, bir ürünü asla parasını ödemeden açmam o gün açtım. Parmağımı bana bana balzamik sirke yedim Kasada öderken binbir mahcubiyetle anlattım açtım kusura bakmayın nolur diye. Hamile misiniz dedi. Yooo dedim. Ertesi gün öğrendim hamile olduğumu
O kadar belli etmişsinki birde eminsin olmadığına
Bana göre yoktu çünkü, hiçbir belirti yoktu bende. Normal adet olacak gibiydim. Kanda çıkana kadar ikna olamadım
Belirti olmuyor bazen evet. Kısmet 😊
Kız daha ne istiyorsun, o kadar aşeren, istifra eden, perişan olan varken yat kalk şükret 😁😁
Valla çok şükür midem de bulanmadı öyle hicbisey yok gibi takılıyorum 😂
Daha iyi canım. Sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Amin canım inşallah 🥰
4. Ayda başladım
Bakalım beklemedeyim 😏
Ben hamile olmasamda aşeriyorum
Hahah benm de görümcd öyle. Netten şunu sipariş etsek canım istedi diyor bende tık yok benim yerime de aşeriyor sağolsun bekar bu arada 😂
Aşerme psikolojiktir. İlla olacak diye birşey yok o yüzden :)
Demi bende olmucak demekki o zaman 😁
Hiç aşermedim ama rüyamda çok şeyler yedim
Ya benim ilk kızımda canım bişey istemişti. Onu yeyince de ilk tekmesini atmıştı o sayılır mı bilmem 😂
Canım bazen erkn oluyor bazen geç oluyor bazen olmuyor her seferinde farklı bende 10 haftalıkken asermistim
Acaba hiç mi aşermicem 😂
1,492,060 soru
24,380,264 cevap
348,681 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın