+2 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından

İlk çocuğumda küçük beşiği salondaydı ve evde kimse olmadığı için sürekli gözümün onundeydi kızım şimdi 2 buçuk yaşında ve diğer bebeğe asla rahat veremeyecek gibi mecburen gündüz yatak odasında yatacak. Kızımda bazen iki telefonu açık bırakıp telsiz niyetine kullanıyordum ama hem radyasyondan dolayı hemde bu kadar uzun süreli bunu yapmak istemiyorum… 

Telsiz almalımıyım sizce? Suan 9 aylık hamileyim 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,112 puan) tarafından

Şuan ki evimiz 2 katlı. Oğlumu yatırdığım zaman, kızım uyanık ise gürültüden ağladığını geç duyuyorum. Ya da ben mutfaktayken müzik dinlemeyi severim, o zaman da duymakta zorlanıyorum. Bebek telsizi aldım ve inanılmaz iyi bir şey. En ufak seste rahatça duyuyorum. Sessiz olun, ağlıyor galiba diye susturmama gerek kalmıyor. 

(703 puan) tarafından

Bizim tek katlı çok büyük değil kapılar açık olsa duyarım ama kızım rahat bırakmaz hangi marka peki sizinki bakayım

(1,112 puan) tarafından

image

bendeki bundan. Ses ayarı var, ışığı da gece açabilirsiniz, çok az ama gece karanlığında hafif de olsa aydınlatıyor. Normal pili de var, kablolu şarjı da. 
(703 puan) tarafından
+1

Tamamdır çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(463 puan) tarafından

image

Bence cok gerekli birsey benim kizimda yatak odasinda uyuyor kamera yi takmadan odadan disari cikmiyorum 

Allah korusun hersey olabilir 

(463 puan) tarafından

Hayir benimki kamerali wifisiz prize takiliyor 

(703 puan) tarafından

Hangi marka acaba resim varsa atar mısınız size zahmet 

(463 puan) tarafından

Canim ben 8 sene once aldim atayim resim

(463 puan) tarafından

Koydum resim canim

(703 puan) tarafından

Cokk teşekkür ederim 

0 oy
(15,891 puan) tarafından

Bende ilkinde almadim ikincisinde aldim. Kesinlikle al. Büyük olan küçüğe rahat vermiyordu. Uyurken bile yanına gidiyordu. Telsiz olmasa haberim bile olmazdı. 

(703 puan) tarafından

Değil mi ilki yine her türlü bakıyorsun ama ikinci öyle değil sizde ki hangi markaydi kamerasizmiydi 

(15,891 puan) tarafından

Kamerasız canim Motorola markasi. Ses kalitesi iyi olsun yeter dedim ben. 

(703 puan) tarafından

Anladım cokk teşekkür ederim 

0 oy
(6,599 puan) tarafından

Telsiz yerine görüntülü ve sesli kamera alsan hareket sensörü sayesinde yatagında dönse bile anında haberin oluyor daha etkili olur bence

(703 puan) tarafından

Kameralı için wifi gerekiyor mu nasıl kullaniliyor 

(6,599 puan) tarafından

Evet wifi şart cnm 

(703 puan) tarafından

Hadi ya tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(412 puan) tarafından

Almadan önce elzem değil diyordum kamera aldım geç kalmışım diyorum. Hele hele yenidoğan zamanları yanında kalırdım ayrılamazdım uyurken bile. Sonra kamera aldım içeri geçip eşimle zaman geçirirken aklım bebeğimde kalmadı bi telefon açık hep onu izledik üstelik seslide nefesi az derin alsa duyarım. Bence alınmalı

(943 puan) tarafından

Merhaba, post sahibi değilim. Link atma şansınız var mı? 

(703 puan) tarafından

Hangi marka sizinki wifi gerekiyor mu 

(412 puan) tarafından

Ayyy yeni gördüm 

https://app.hb.biz/VG6Bzaw4QzlS 

(412 puan) tarafından

Evet wifi gerekli. İsterseniz hafıza kartı takıp kayıtta edebiliyorsunuz görüntüyü. Kameranın açık olduğu telefondan kameranın açısını ayaralabiliyorsunuz. Ve yine telefonda ki butondan basılı tutup bebeğinizle konuşabiliyorsunuz. Sesiniz de gidiyor

(703 puan) tarafından

Anladım cokk teşekkür ederim detaylı anlatımınız için 

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 518 göst.
+1 oy
6 cevap 134 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,748 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 204 göst.