+3 oy
106 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Adanada yaşıyorum. Önceki doğumum ekim 2023 te özel hastanede oldu. İkinci doğumuma 2 ay kaldı. Çok kararsızım bi taraftan devlet hastanesi'ndeki şartlar beni uzaklaştırıyor ama bir taraftan da özele vereceğim para lazım olur diye düşünüyorum. Eşim sen nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi. Siz ne dersiniz karar veremiyorum. 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (788 puan) tarafından

Devlet hastanesinde iyilere binde bir denk gelirsin önceki gittiğin özelden memnun kaldıysan orda yap doğumunu diğer türlü devlette kötü birisiyle karşılaşırsan zehir olur doğumun moralini bozarlar bol bol 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,806 puan) tarafından

Şehir hastanesinde sezaryen oldum. Duygusal olarak kötü ama sağlık açısından bir sıkıntısı yok. Normal doğumsa eğer ilgi yok aksine nst yüzünden doğru düzgün yürüyememiştim bile. 

önce (2 puan) tarafından

Adana şehir hastanesi mi? Ben de sezeryan olucam . Hastanenin iyi ve kötü yönlerini anlatabilir misiniz rica etsem? 

önce (3,806 puan) tarafından

Evet sağlık açısından bir kötülük görmedim tam da hatırlamıyorum çok şükür ben sıkıntı çekmedim. Ama iyisine denk gelmezsen duygusal olarak hiç bir güzellik göremiyorsun. Güleryüzlü değillerdi bebek doğunca ilk anını göstermeden götürdüler hemen doğurdun niye ağlıyorsun dedi doktor efendi dikişimi yaparken. Bu tarz şeyler sorun değilse ve durumunuz çok yoksa para verme git derim. İki gün sabredersin yanında destekçin olursa onları takmazsın

önce (2 puan) tarafından

Peki doğumdan sonrası nasıl ilgileniyor lar mı. Çağırınca geliyorlar mı. Odaları nasıl? 

+1 oy
önce (134 puan) tarafından

Özelde doğum 50 bin olmuş :'(

+1 oy
önce (602 puan) tarafından

Bu biraz hastaneye bağlı benim doğumun iyi olmuştu devlette memnundum bana denk gelen hemşire çok iyiydi ama memnun olmayan da çok fazla vaedı etrafta. devlet hastanesi şans işi bence 

+1 oy
önce (2,245 puan) tarafından

İmkanım varsa tabiki özel iki kere özel de bir kere şehir hastanesinde doğum yaptım onda da hiç sıkıntı çekmedim aslında ama yine de özeli tercih ederim

0 oy
önce (7,119 puan) tarafından

İkilemde kalacak bir konu değil benim için direkt özele giderdim 

0 oy
önce (158 puan) tarafından

Bende ilk doğumumu özelde yaptım 2023 te. O zaman verilebilir bir miktardı. Şimdi de özelde yapmayı düşünüyordum taaki zamlı fiyatını duyana kadar. Devlete gitmeye karar verdim. Ama gideceğim devlet hastanesinde daha önceden riskli gebelik bölümünde yatmıştım ilgilenmeleri herşey gayet güzeldi. O yüzden pek bi tereddütüm yok , devlette doğum yapıcam 

0 oy
önce (2,068 puan) tarafından

İmkana bağlı ama hastaneye. De bağlı bizim burda özel bir tane hastane var hiç güzel değil devlet daha iyi araştır ona gore

0 oy
önce (301 puan) tarafından

Maddi durumun el veriyorsa özelde yap canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 242 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Defneee (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 315 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 282 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu

410,998 soru

12,368,735 cevap

42,228 kullanıcı

Kategoriler

...