Bugün ki soruda benden olsun 🥰
Aramızda kimler şoför anne? 🙂
Ben uzun yol yapacak kadar sürüyorum
Sizde durumlar ne?
Ehliyetim var ama suremiyorum maalesef ya
Ehliyet ihtiyacı olmayan arabam var onu sürüyorum bir bebek arabasi ikincisi el arabası😂😂😂🤣🤣
İnşallah nasip olur bir gün arabamız olduğunda sürmeyi de öğrenirim
13 yildir ehliyetim var ama soforlugum yok
Uzun yol kısa yok otoban e5 Mahalle cadde bulvar neresi olursa kullanırım çalıştığım için her günüm de trafikte geçiyor malesef 😞 uzun ve gece yolculuğunda eşim ve çocuklar uyur ben hafif müzikle direksiyon başında olurum Rabbim kazalardan belalardan korusun 🙏
Uzun yolda da kullandım şehirlerarası. Su an annemlere gidip geliyorum 1 saat sürüyor İzmir İstanbul yolundan gidiyoruz. Şehir içi beni daha tedirgin ediyor parkta kötüyüm onu halledemedim henüz o yüzden kolay yerlere gidiyorm şehir içinde
Bennnnnn hemde cok iyiyimdir
Bilmeyenleri sorsan daha az yorum gelirdi galiba 😉
Çünkü ben kullanmayı bilmiyorum çok istiyorum ama bu konuda eşimle anlasmıyoruz.
Kimin duası kabul olunur bilinmez ama bana dua edinde eşimi ikna edeyim . Çünkü hevesim çok fazla
Ben uzun yol yapmadim sehir içi sürüyorum:)
Bende biliyorum ama trafik kazası geçirdikten sonra
Pekte cesaret edemedim
Peki arabaya biner binmez vuran var mı benim gibi 😁
Biliyorum ama ehliyetim yok :)
2018 de aldım ehliyeti geçen seneye kadar bir kere bile binmedim çokk korkuyordum. Sonra ufak bi ilçeye göreve geldik. Fırsat bu fırsat diyip bindim ama bana sor nasıl bindim 😅 şimdi bu ilçede tam bir ustayım ama hala şehirde kullanamam gibi geliyor
1 aydir kullaniyorum. Daha once neden kullanmamisim acaba :) arabamiz manuel diye cesaretim yoktu ama otomatige gecince 10 gunde ogrendim. Suan cocuklari alip istedigim yere gidiyorum. Daha sehirlerarasi yol tecrube etmedim ama o kadar icinde acele etmiyorum :)
Geçtiğimiz yaz öğrendim eşimden kavga kıyamet, usta şoför değilim ama şükür öğrendim. ehliyetim yok daha yanımda kimse yokken çarşıya gidemiyorum
411,721 soru
12,394,482 cevap
44,063 kullanıcı