Kayınvalidenize anne diyor musunuz?
Şahsen ben anne dedim, kendisi anne deme bana dedi. Bende söylemiyorum artık 😅
Anne diyorudum çokta seviyodum ama artık gözünden gönlümden düştü
Vicdaaansızz şaaaziiiimeeeennntt diyomuşum 🤣🤣 anne diye hitap ederim
Anne diye hitap ediyorum nişanlandığımdan beri 🌸
Gaynana diyom
aa niye deme dedi
Onlarda adet değilmiş, başta istemedi. Şimdide ben söyleyemiyorum 😊
Aa çok garip ben de anne diyorum ☺️
Ben anne derim adım kadar eminim ne kaynanam ne de kayınbabam benim adımı bile bilmiyordur daha birkez dediklerini duymadım onların dilinde benim adım güccük gelin en küçük gelin benim 90 yaşındalar güccük gelin dediler mi ben üstüme alınırım diğerlerinin ismini derler
Annem öldüğünden beri anne diyemiyorum. Hiçbir şey diyemiyorum son 1 senedir küsüz zaten
Başın sağolsun 🥺
Allah razı olsun canim💓
Kerata. Hınzır seni. Kız çılgın Türk dıyorum :)
Tövbeler olsun 🤨🤨🤨🤨
Bende anne dedim ilk evlendiğimde bu yana anne diyorum her tartışmada kavga da yılan diye cagirasim var ama olsun ne yapak 🤔
Mecbur kalmadıkça demiyorum. Az önce 10 dakika uğradılar sadece hoşgeldiniz dedim geçtim. Nasılsın diye bile sormadım haketmiyor. 4 gündür belimi incittim yatıyorum, gündüz 10 dakika gelmedi, bir tencere çorba yollamadı
Hiç birşey birşey soracağım zaman örneğin kahve içilecek siz istiyor musunuz bu kadar
Anacum
Napiyosun Bacum
Naber Nero (isminin kısa hali)
😀😃
Anne diyorum. O da bana adımla sesleniyor.
Cok nadir anne derim..Ararsam ne yapıyorsunuz ne var ne yok diye konuya girerim hemen.
Önceden anne derdim ama dilimin ucuyla icmden gelerek demedim hiç smdi ise sadece bakarmisin bı yada bsey yapıyorsam konuya girerim kayınbabayada aynı şekilde demem baba felan ama eşim anneme de babamada anne baba der beni zorlamaz ama nyseki 😊
Kürtçe jixol diyoruz ama Türkçe'ye çevrilince yenge oluyo. Kaynanam babamın dayısının karısı ondan yenge oluyo
Anne diyorum canım
İsimsiz.....
Keşke benimkide deme dese.
Tam tersi anne demediğim için küsüyor.
Yinede diyemiyorum. 🙄🙄
410,902 soru
12,365,212 cevap
41,941 kullanıcı