+1 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından

Kızlar bugün kızıma biraz bağırdım normalde asla sesimi bile yukseltmemeye çalışırım ama doldum doldum taştım  inanamazsınız ve sonrasında vicdan azabı çekerken annemle konuştum ona anlattım o da " daha çok küçük ve evde ikiniz yalnızsınız sığınacak güvendiği  bir sen varsın sende öyle bağırırsan psikolojisi bozulur dedi o kadar üzüldüm ki zaten vicdan yapmıştım daha da üzüldüm siz hiç bağırıyor musunuz ya ben mi tahammülsüzlük 

6 Cevaplar

0 oy
(13,896 puan) tarafından

Bağırmamaya çalışıyorum

O noktaya gelmemek için hata yaptığı zaman gerektiği yerde kızmak lazım kızmak farklı bağırmak öfke patlaması farklı

Benim kız da 2:30 yaşında ama onun bir tane daha kardeşi var bir yaşında

Her şeyi açıklamaya çalışıyorum çalışıyorum ama arada oluyor illa dolduumuz noktalarda

Üzülme hepimiz insanız sonuçta

tarafından

Hepiniz neler çekiyoruz değil mi aşko

(206 puan) tarafından

Belki de ben hiç kizmadigim için bu kadar sinirden çatlama noktasına geliyorum .Yani hiç kızmayın kizmayip kızınca da çok kızıyorum ve ben sesimi yükseltmeye başlayınca hemen sana sarilcam kızma kızma tamam diye ağlıyor bu da annemin söylediği şeyi destekler nitelikte olduğu için bir an kendimi sorguladım  

tarafından

Canım hepimizinki aynı yaşta İnan bazen şirin de yazmış gerçekten çok uç noktalara geldiğimiz oluyor ardından ben de senin gibi vicdan azabı çekiyorum niye böyle yaptım diye olabiliyor kendini suçlama Ama kendine frenlemeye çalış hatta ben bir dönem çok fazla kızmaya başladığımı fark ettim ve bundan rahatsız oldum evet çok sinirlendiriyordu ama ben ne kadar az tepki verirsem onun daha sakin olduğunu fark ettim ve dönem dönem fark ediyor canım ya bazen gerçekten ne yaparsan yap delirttme noktasına  getiriyorlar 

(206 puan) tarafından

Ahhh gerçekten çok zorr bu kendini suçlamalar yetersiz hissetmeler aslaa bitmiyor. Allah sağlıklarını versin bizim de yardımcımız olsun 

(13,896 puan) tarafından

Bizim davranışlarımız gerçekten çok etkiliyor biz bunu sevgiyle beraber test ettik kızlarımız aynı yaşta ve aynı burçlar karakterlere huyları aynı

Daha az kızdığımız ve sakin davrandığımız sürece o kadar fazla bize zararı olmuyor

Bolca sabır hepimize kolaylıklar

-Reklam-
0 oy
(2,044 puan) tarafından

Yeni dogum yapınca psikolojim bozulmuştu. Ev sahibim üst katta oturuyor bana çok ses geliyor diye mesaj attı sonra birkaç gün çocuğuma kızdım. Sonra dedim ki ben ne yapıyorum gerekirse yazın evi taşırım. Hic bagirmiyorum artik

(206 puan) tarafından

Ben zaten kolay kolay bağırmam kızmam bile ama iste bazen oluyor tutamıyorum kendimi 

(2,044 puan) tarafından

Biz de insanız  robot değiliz canım üzme kendini 🙂 kızını annene bırakabiliyorsan arada eşinle baş başa veya kendin birkaç saat dışarı çık nefes al 

(206 puan) tarafından

Evet biz robot değiliz ama onlar da çocuk işte yapmamamıź gerekiyor bu yüzden kendimi suçluyorum hep .Normalde hiç bırakmam ayrılmam kızımdan ama sanırım artık biraz ihtiyacım var 

0 oy
(7,453 puan) tarafından

Doğru değil ama bizde insanız canım her insanın dolum noktası vardır bende çok bagirdigim oldu bir kaç kez kriz bile geçirdim artik o noktaya gelmemeye çalışıyorum çok sinirlenince odadan çıkıp biraz yalnız kalıp kendimi topluyorum dikkatini başka yöne çekmeye çalışıp farklı birşey söylüyorum bazen unutuyor bazen devam edip bağırıyor o zamanda başka odaya geçiyorum 

(206 puan) tarafından

Zaten sorun benim yanlı kalamamam işte asla kendi bir şey yapmaz ve benim kızıp patladigim durumlar genelde mutfakta oluyor çünkü ocakta yemekler pişiyor her yer tehlike dolu ,bir yandan bıçakla uğraşıyorum vs üzerine bir şey mi dökülecek elini mi kesecek düşüp başına bir şey mi gelecek diye stres dolup olmadık şeye patlamış buluyorum kendimi ven ben kızmaya başlayınca ayrılmıyor yanımdan beni de göndermiyor sana sarılcam kızma tamam diye boynuma yapışıyor. SIMDI sinirliyim lütfen biraz yalnız bırak diyorum aslanla ayrılmıyor bende daha da sinirleniyorum kendimi frenleme zorunda olmak daha da dolduruyor beni .en azından o sinir anında yalnız kalıp kafamı toplasam çabuk geçecek sinirim 

0 oy
(3,271 puan) tarafından

Bizde insanız sonuçta robot değiliz. Yoruluyoruz sabredemiyoruz bazen. Kimimiz tek başına cocuk büyütüyor eşinden bile destek almadan. Şimdi moda oldu zaten onu yapma travma kalır bunu deme travma kalır. Bağırma aglatma.... Ee bizIm travmalarimiz ne olacak. Önce anne mutlu olacak ki çocukta mutlu olsun. 

(206 puan) tarafından

Evet haklısın her ince ayrıntısına kadar düşününce annelik o kadar zorr ki 

(3,271 puan) tarafından

Kız benim hastalığım bitmiyor ya üzerimde ne var bilmiyorum. Doktora gidiyorum o ona gönderiyor o ona. Sıkıldım artik 

(206 puan) tarafından

Ne hastalığı canım neyin var ki 

(3,271 puan) tarafından

1 senedir boyun fıtığı var bende bu sene sürekli sol tarafım komple uyuşuyor ağrıyor diye beyin cerrahina gittim. Sinir testi yapıldı temiz cikti. Ama beyin mr ında kist gördü doktor o yuzden nörolojiye git dedi bide fizik tedaviye yönlendirdi geri boynum için. Cuma günü nörolojiye gidecem bakalim ne diyecek sürekli baş ağrım oluyor zaten

(206 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbım sifani versin canım benim

0 oy
(13,824 puan) tarafından

Bağırıyorum. Doğru değil evet ama beni çileden çıkarıyor. Doğdu doğalı hep ağlak bi cocuk zaten huy edindi artık kizmazsam bisi isterken bile mızıkliyor ve bi işi 30 kere bırakıp 30 kere başına geçiyorum hep pacamda

(206 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun annelik zor 

0 oy
(135,742 puan) tarafından

evet insaniz evet doluyoruz ama annen cok haklu ben neler cektim allahim sahittir oyle aglak bi cocuk daha yoktur dislerimi sıkmskdan yoruldum migren hastasi oldum ama kizmamaya calisiyorum

(206 puan) tarafından

Bende öyle canım kendi saçımı başımı yoluyorum sinirden ama gel gör ki bazen elimde olmuyor .Kızımı bi tanısan zaten anlarsın halimden Allah ömrünü versin şikayetim yok yine de .Onu  o kadar çok seviyorum ki zaten asıl sorunum kendimle .Hiç kızmamak gerekiyor ama kızıyorum diye kendimi suçlu hissediyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
+1 oy
9 cevap 322 göst.

411,650 soru

12,392,312 cevap

43,876 kullanıcı

Kategoriler